İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Makyajlı Kasa Ön Tampon Panjuru Nikelajlı

Anıl Kurtulan

Recommended Posts

Anıl Kurtulan

Arkadaşlar bildiğiniz gibi focus 2 makyajlı kasaların titanium serisinde olan ve çok şık duran ön tampon panjuru çevresi nikelajlı olan parça fordun orjinal yetkili bayisinde uçuk fiyat .

Bende gittim aksarayaki ford parçacısından pazarlık yapıp 50 liraya aldım . Kaportacı bi arkadaşıma taktırmaya gittim . orjinal panjuru kat küt sesler eşliğinde çıkarttık . gel gelelimki aldığım panjuru takma işine . bi yeri otursa öbür tarafı oturmuyo . yani bi yerden hep kusuyo . bende gittim geri verdim aldım paramı . ama aklımda hala kaldı o panjur. belki benim aldığım yerin üretiminde sıkıntı olduğu için oturmamış olabilir. çünkü benim tamponumda darbe yok ve orjinal tamponum. piyasada da bir sürü yan sanayi panjur takıp kullanan var . bu konu hakkındaki fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum . sizin başınıza geldimi bu durum ?

Yorum bağlantısı
Şaban Arhan
(düzenlendi)

Ben internet üzerinden Ankara Akgür ticaretten almıştım, kargoyla geldi, sis far takımı da almıştım. Elektrikçim sis farlarını takarken ben de bahsettiğiniz panjuru taktım. Dediğiniz gibi küt küt sesleriyle eski panjuru çıkardım, yenisi de çok rahat bir şekilde oturdu, takılmayan dişi kalmamıştı.. Sizin aldığınız parçada bir uyumsuzluk vardı bence, bir de bunu deneyin sanırım 70 TL gibi bi fiyata almıştım belki düşmüştür biraz daha..

http://urun.gittigid...elajli-68957233

tarihinde Şaban Arhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...

Benzer bir sorum olacak yeni konu açmayayım...

Focus 2'ye, makyajlı kasa ön ve arka tampunu uyar mı ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benzer bir sorum olacak yeni konu açmayayım...

Focus 2'ye, makyajlı kasa ön ve arka tampunu uyar mı ?

Uyar ama ön taraf için kaput ve farları da değiştirmeniz gerekecek.

Yorum bağlantısı
Mert Ender
(düzenlendi)

Uyar ama ön taraf için kaput ve farları da değiştirmeniz gerekecek.

Hatta çamurlukları da...

tarihinde Mert Ender tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
alp demir

merhaba forumda yeniyim hatam olursa ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

2010 comfort aracıma ön tampon nikelajı yaptırmayı düşünüyorum fiyat olarak sizin linkte paylaştığınız fiyata yakın bir maliyet çıkacağından hangisini tavsiye edersiniz. nikelaj kaplattırmamı yoksa linkte yer alan ürünü mü alayım 

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-yeni-kasa-tampon-panjuru-nikelajli-68957233

Yorum bağlantısı
alp demir

linkteki ürünü alabilirsin uyar sıkıntı olmaz. ancak oem olmayan bu ürünün nikelajı kısa süre içerisinde matlaşıyor ve zamanla üzerinde lekeler oluşuyor. sizin taktıracağınız nikelaj kararmıyorsa nikelaj derim, yoksa bu.

bilgi için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...