Anıl Kurtulan 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Arkadaşlar bildiğiniz gibi focus 2 makyajlı kasaların titanium serisinde olan ve çok şık duran ön tampon panjuru çevresi nikelajlı olan parça fordun orjinal yetkili bayisinde uçuk fiyat . Bende gittim aksarayaki ford parçacısından pazarlık yapıp 50 liraya aldım . Kaportacı bi arkadaşıma taktırmaya gittim . orjinal panjuru kat küt sesler eşliğinde çıkarttık . gel gelelimki aldığım panjuru takma işine . bi yeri otursa öbür tarafı oturmuyo . yani bi yerden hep kusuyo . bende gittim geri verdim aldım paramı . ama aklımda hala kaldı o panjur. belki benim aldığım yerin üretiminde sıkıntı olduğu için oturmamış olabilir. çünkü benim tamponumda darbe yok ve orjinal tamponum. piyasada da bir sürü yan sanayi panjur takıp kullanan var . bu konu hakkındaki fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum . sizin başınıza geldimi bu durum ? Yorum bağlantısı
Şaban Arhan 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 (düzenlendi) Ben internet üzerinden Ankara Akgür ticaretten almıştım, kargoyla geldi, sis far takımı da almıştım. Elektrikçim sis farlarını takarken ben de bahsettiğiniz panjuru taktım. Dediğiniz gibi küt küt sesleriyle eski panjuru çıkardım, yenisi de çok rahat bir şekilde oturdu, takılmayan dişi kalmamıştı.. Sizin aldığınız parçada bir uyumsuzluk vardı bence, bir de bunu deneyin sanırım 70 TL gibi bi fiyata almıştım belki düşmüştür biraz daha.. http://urun.gittigid...elajli-68957233 19 Aralık 2012 tarihinde Şaban Arhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 panjur yan sanayidir o rakama orcinal olmaz Yorum bağlantısı
Misafir 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 panjur yan sanayidir o rakama orcinal olmaz Sitesinde de belirtmiş abi,orjinal değil... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Eylül 2015 Paylaş 27 Eylül 2015 Benzer bir sorum olacak yeni konu açmayayım... Focus 2'ye, makyajlı kasa ön ve arka tampunu uyar mı ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Eylül 2015 Paylaş 27 Eylül 2015 Benzer bir sorum olacak yeni konu açmayayım... Focus 2'ye, makyajlı kasa ön ve arka tampunu uyar mı ? Uyar ama ön taraf için kaput ve farları da değiştirmeniz gerekecek. Yorum bağlantısı
Mert Ender 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 (düzenlendi) Uyar ama ön taraf için kaput ve farları da değiştirmeniz gerekecek. Hatta çamurlukları da... 28 Eylül 2015 tarihinde Mert Ender tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
alp demir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 merhaba forumda yeniyim hatam olursa ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim. 2010 comfort aracıma ön tampon nikelajı yaptırmayı düşünüyorum fiyat olarak sizin linkte paylaştığınız fiyata yakın bir maliyet çıkacağından hangisini tavsiye edersiniz. nikelaj kaplattırmamı yoksa linkte yer alan ürünü mü alayım http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-yeni-kasa-tampon-panjuru-nikelajli-68957233 Yorum bağlantısı
alp demir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 linkteki ürünü alabilirsin uyar sıkıntı olmaz. ancak oem olmayan bu ürünün nikelajı kısa süre içerisinde matlaşıyor ve zamanla üzerinde lekeler oluşuyor. sizin taktıracağınız nikelaj kararmıyorsa nikelaj derim, yoksa bu. bilgi için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 En guzeli cerceveyi boyatmak benim yaptigim gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts