Tolgay Bilge 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Merhaba Arkadaşlar; Araniza 3 hafta gibi bir sure once katilmama ragmen daha yeni aracimi tanitiyorum.. (Led lambalar ve Xenon tercihlerimden dolayi) Ford Mondeo Mk4 2008 Titanium yaklasik olarak 7700 euro gibi bir rakama aldim ve aracim 8500 mil de (85000km).Forumdaki arkadaslarimin da yardimiyla bugun tum ic ,dis,plaka ve park lambalarini led yaptim biraz ugrastirdi ama Canbus Ledler ile gayet guzel oldular.Ayrica aracima MTEC 6000K xenon kurulumunu yine bugun yaptim.(orjinal urun (225 euro)ya aldim.)Siz degerli arkadaslarimin tavsiyelerine uyarak yeni cikarmis oluklari H7R modelinden aldim ve az once zifiri karanlikta eve geldim sonuc mukemmel, arti esim onde kullaniyordu (1 adette focusumuz var)dedim herhangi bir rahatsizlik veriyormu diye herhangi bir sikinti yok dedi ve bu sekilde ilk olarak siz degerli forum kullanicilariyla paylasmak istedim.Aracimda extra olarak Diesel isitici var maglum hava -30 larda oldugu icin burada standart ve uzaktan kumandali arac isitma sistemi var yani sabah 7 ye ayarliyorsunuz araci 6:50 de basliyor isitmaya kendini ufak bir akusu var iceride kamyonladaki isitma gibi motor çalismasa da sicak yapiyor yani ..Neyse fotolari asagida paylasiyorum umarim daha uzunca bir sure Ford kulanirim bu arac hem ekonomik hemde konforlu :)Herkese yardimlarindan dolayi tesekkuru bir borc bilirim. Saygilar... 11 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 (düzenlendi) Her iki aracınızıda İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmenizi diliyorum. :nazar: Uğraşılarının boşa gitmemesine sevindim.Zevki bambaşka olur.Bu ısıtıcı sistem güzelmiş.Direksiyondaki tuşlar ışıklı imiş.Güzel duruyor. Bunun direksiyon Mk3 lere uymuyor mu? 23 Aralık 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 22 Aralık 2012 Yazar Paylaş 22 Aralık 2012 Çok tesekkurler sayenizde oldu hocam bir iki direnc olayi halletti simdi biraz daha tecrube kazandim..... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Maşallah, çok güzel görünüyor. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 (düzenlendi) Hayırlı olsun güle güle kullanın şık dokunuşlar olmuş. Ayrıca kullandığınız ısıtıcı webasto mu? 22 Aralık 2012 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Elinize sağlık. Güzel çalışmalar olmuş. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Maşallah güle güle kullanın... ısıtıcıyı merak ettim.. Yorum bağlantısı
Gökhun Batur 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Elinize emeğinize sağlık. Kazasız belasız cezasız arızasız binin inşallah. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın şık dokunuşlar olmuş. Ayrıca kullandığınız ısıtıcı webasto mu? güzel araçlar kazasız belasız. ısıtıcı wabestodur. günümüz kış koşulları sert geçen ülkelerde kamyon ve tırlarda olduğu gibi binek araçlarda oldukça yaygındır. bir çok araçda orjinal olarak vardır. 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 22 Aralık 2012 Yazar Paylaş 22 Aralık 2012 Evet wabesto sanirim uzunca bir W isareti var kumanda Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 fiyat mükemmel,araç on numara özellikle ısıtma olayını ilk defa duyuyorum süpermiş fakat aracim 8500 mil de (85000km). olayında yanlışınız var 1 mil = 1.60 km yani aracınız 13600 km de daha genç sayılır Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Tolgay Bey benim diikkatimi ne mondeo nede Isıtıcı çekti o Fırtına Gri Focus Trend ne kadar tatlı duruyor öyleee merak ettiğim Far ykama yeri var ama boş Titaniumlar'da standart olarak mı çıkıyor Far Yıkama.. Ayrıca Focus'un içten, dıştan daha detaylı resimlerini çekebilirmisiniz benim için ? Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 22 Aralık 2012 Yazar Paylaş 22 Aralık 2012 Hocam cekerim tabii ama neyini begendin focusun anlamadim aslinda Stationwagon modeli bu aslina bakarsan Isvec"teki araclarin %90i st wagondur benimde en uyuz oldugum araba seklidir o yuzden hanim kullaniyor Gecen araba bakarken kendime AUDI shopa gittim adam sifir sw A6 aldiya kafayi yedim sedani varken :D fiyat mükemmel,araç on numara özellikle ısıtma olayını ilk defa duyuyorum süpermiş fakat olayında yanlışınız var 1 mil = 1.60 km yani aracınız 13600 km de daha genç sayılır Kusura bakma hocam "Miltal" demek istemistim burada boyle bir sistem var ornek olarak link asagida yinede duzeltme icin tesekkurler http://www.blocket.s...14.htm?ca=5&w=1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 (düzenlendi) Her kes aldıgına göre SW güzel bir model ve yakışıklı esas sedanlar tipsiz. Helede bu Mondeo'nun arkası berbat görünüyor.Komedi filmlerinde şu kocaman arkası olan karşı cins tiplemelerindeki gibi.Mk3 bu yönden daha güzel duruyor.MK4 Sw enfes duruyor. 22 Aralık 2012 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Kusura bakma hocam "Miltal" demek istemistim burada boyle bir sistem war ornek olarak link asagida yinede duzeltme icin tesekkurler http://www.blocket.s...14.htm?ca=5&w=1 Bizim buralarda yok ondan Şirket araçlarınında km geri sardırıp satıyoruz ama 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Sizin orda Mk3 hb model çoktur sanırım denk gelirsen şöyle bir kaç resim isterik,sw modellerinde olur. Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 22 Aralık 2012 Yazar Paylaş 22 Aralık 2012 (düzenlendi) Her kes aldıgına göre SW güzel bir model ve yakışıklı esas sedanlar tipsiz. Helede bu Mondeo'nun arkası berbat görünüyor.Komedi filmlerinde şu kocaman arkası olan karşı cins tiplemelerindeki gibi.Mk3 bu yönden daha güzel duruyor.MK4 Sw enfes duruyor. ok hocam dedigin gibi olsun.... Sizin orda Mk3 hb model çoktur sanırım denk gelirsen şöyle bir kaç resim isterik,sw modellerinde olur. buyur hocam bu arac 3100 euro:) http://www.blocket.s...06.htm?ca=5&w=3 buda 3200 euro:)))) http://www.blocket.se/vastmanland/Ford_Mondeo_ST_220_6vxl_V6_skinn_Recarostolar_42438859.htm?ca=5&w=3 22 Aralık 2012 tarihinde Tolgay Bilge tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Aracınız hayırlı olsun, jantları da çok güzelmiş. Güle güle kullanın. ilk mk3 Mondeo'yu aldığımda yazmıştım bunların dizeline ısıtıcı şart. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Güle güle kullanın. MaşAllah. Spoiler güzelmiş. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Isıtma sisteminin aküsü olduğunu bilmiyorum ama araştırmalarımda bana söylenen ısıtıcının yakıt ile çalıştığı, mazot deposuna ayrı bir hortum atılıyor ve depodaki yakıt ile çalışıyor dendi. Fiyatına da 1200 TL istediler almaktan vazgeçtim. Yorum bağlantısı
Alper Bilici 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 güle güle kullanın jantlar güzelmiş aynı renk benim mondiyle Yorum bağlantısı
Recommended Posts