İçeriğe Yönlendir

Min Kärlek:)))(Sevgilim)

Tolgay Bilge

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

Güle güle kullanın. Ben fiyatına bayıldım özellikle. :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benim de dikkatimi çeken bi olay var resimlerde.

Hem Megane Station'da, hem de focus'ta far yıkama mevcut ancak xenon yok galiba?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

Hem Megane Station'da, hem de focus'ta far yıkama mevcut ancak xenon yok galiba?

evet far yikama mevcut ancak xenon yoktu aldigimizda iki arabayida arkadaki megan komsunun renault arabasina ne binerim nede bindiririm :D ...

güle güle kullanın jantlar güzelmiş aynı renk benim mondiyle :)

sagol dostum insallah yaza 18" takicam ....

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Maşallah Allah nazarlardan esirgesin... :nazar:

Zenon suz yaşıyamazsın demi..... :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Cıks istemem tüvden geçmiyor.Kanun adamına kanunsuzluk yakışmaz.... :D

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

Cıks istemem tüvden geçmiyor.Kanun adamına kanunsuzluk yakışmaz.... :D

Cesetci sanada lazım dene ve bu lafıda ilk saatte kendine yakıştırırsın :p

aslinda ben mtecleri taktim gayet guzel oldu aydinlatma falanda ama sanirim farlarda bi ayarsizlik var...Sag taraf daha yukari gosteriyo gibi geliyor bana yolda ne dersiniz hocalarim :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Zenon suz yaşıyamazsın demi..... :fiuw:

Bi kere yaşayan bi daha unutamaz. Anlatılmaz, yaşanır :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

7700 euroluk şoku üstümden atamadım :s:nazar: neyse, İsveçte bazı durumları çok merak ediyorum

1. yılllık vergisi ne kadar?

2. kasko su ne kadar?

3. İstanbul a kar yağıyor dendiği anda tüm şehirdeki yollar felç oluyor, sizdeki durum nasıl?

4. Kar lastiği fiyatlarından örnek verebilir misiniz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

7700 euroluk şoku üstümden atamadım :s:nazar: neyse, İsveçte bazı durumları çok merak ediyorum

2. kasko su ne kadar?

3. İstanbul a kar yağıyor dendiği anda tüm şehirdeki yollar felç oluyor, sizdeki durum nasıl?

7700€ gene iyi , Türkiye'de nadir bulunan mondeo st 3200-3500€ arasında satılıyor :)

http://www.blocket.se/vastmanland/Ford_Mondeo_ST_220_6vxl_V6_skinn_Recarostolar_42438859.htm?ca=5&w=3

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

2. kasko su ne kadar?

Fatih tiko 8000 eyro veriyim diyor. :)

Kar lastiği Petlas derse yarılırım .)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı Uğurlu olsun Güle güle kullanın. :nazar: :nazar: :nazar:

Focus ta far yıkama mı var? :shok:

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge
(düzenlendi)

2. kasko su ne kadar?

1-yillik vergisi 1700 isvec kronu yaklasik 160 euro gibi bir rakam yapiyor

2-kaskosu full kasko +arac kiralama + 5000 euro motor parcasi + cekme yillik 6700 isvec kronu yaklasik 640 euro 640/12=53 euro aylik

3-burada su anda 1 mt kar var aracin resimlerine bakarsaniz otoparkta cektim ve orasi dozerle acilmis bir park yeri yoksa park edemezsiniz.Sicak su borularini ozel sistemle yerin altindan gecirmisler yani hertaraf kar yollar islak oyle soyleyeyim:)Sehir tek bir Santralden isitiliyor isinma ucretide zaten verginin icinde kimse extra isinmaya para vermez...: :)(Bu arada istanbul"daki gibi gece kapanir kaloriferler sabah calisir yada tam tersi bi olay yok olamaz zaten isyan cikar)

4-http://www.dackonline.se/ bu link en uygun site buradan istediginiz fiyatlara bakabilirsiniz hocam:)

7700€ gene iyi , Türkiye'de nadir bulunan mondeo st 3200-3500€ arasında satılıyor :)

http://www.blocket.s...59.htm?ca=5&w=3

hehe gecen pontiac trans am alcaktim hobi olsun diye 88 model adam 15000 krona satiyor 1400 euro:) skatt fri vergi falan yok:)link verecektim ama satilmis!

http://www.blocket.s...59.htm?ca=5&w=3

hehe aslinda boyle katakulli yapan cok var burda arabayi burda aliyolar turkiyede parcalayip satiyolar sonra bi polis raporu aliyolar turkiyeden araba calindi diye sonra buraya gelip aracin %90 parasini geri ALIYORLARDI!!!!!!!!!!!artik turkiyeyi ve arap ulkelerini cikardilar listeden isvec sigorta sirketleri:)

tarihinde Tolgay Bilge tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

hehe kar lastigim Michelin ICE-X 16"

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

farlardaki yıkama kış paketi diye satılıyor olsa gerek. vw grupta çünkü öyle :) xenon fardan bağımsız istenilirse ısıtmalı ön cam cam fıskiyesi ve far yıkama vs kış paketi altında satılıyor.

ısıtıcı orjinal mi sonradan takılma mı onu anlamadım ama eski c max lerde vs orjinal ekipman olarak var diye biliyorum. Tabi Tr piyasasında değil.

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

isveçte kiralar ne durumda :fiuw: taşınmalı buraya

sen gel abi kalcak yer cok:))))

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ehtiyarların memeleketine Çağlar ustam oralara gitmez.Miami,Las vegas,Brezilya dururken değil mi yani. :D :D :p

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Tolgay Bilge
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar bugün servisten aracımı aldım ve 100.000 bakımını da yaptırmış oldum.

Değişen ve yapılan işlemler:

1-Yağ Mobil 1 Esp Formüla 5W-30

2-Polen filtresi -Bosch

3-Yağ filtresi - Man

4-Yakıt filtresi

5-Isıtma bujileri

6-Ön balatalar

7-Enjektörler kontrol edildi

8-Komple Polish Cila ve pas koruma

9-Kıştan çıktığımız için ön ve arka silecekler

10-Ön kaput ve yan kapılardaki taş vuruklarına rötuş ve film koruma(rötuş boyasını orijinal almışlar önce rötuş çekip sonra cila yapmışlar hiç bir iz vs. yok :)

Not:Bagaj biraz dağınık adamlar ne varsa içeride bagaja atmışlar ! :)

İşte fotoğraflar!

20130228170235.jpg

20130228170249.jpg

20130228170224.jpg

20130228170148.jpg

20130228170320.jpg

20130228170303.jpg

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...