İçeriğe Yönlendir

Ayak Dayama Ve Pedal Seti. . .

Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

merhabalar

sol ayak dayama yeri halıfleks olduğundan ve paspas kapatmadığından oradaki toz ve kir hali(sürekli temizlesem de) hep gözüme takılıyor. bende internetten ayak dayama ararken pedal seti ile takım halinde bir ilan gördüm. hoş görünüyor ama araba da nasıl durur bilmem. çok mu caf caflı abartı olur bilemedim, ayrıca bu para eder mi onu da bilemedim sizlerden fikir almak istedim. . .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-yeni-fiesta-manual-vites-pedal-takimi-sol-ayak-dayama-pedali-85732792/detay

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

evet fazla pahalı, Sparco ile aynı fiyat, bildiğin Çin malı aslında.

Ebay'dan bir bak bence.

Yorum bağlantısı
Kadir Tomas

Ben aynisindan aldim.

Tavsiye etmem.

Uzerindeki plastik parcalar belirli bir sure sonra kopmaya basliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

En iyisi Mehmet (Kazancıoğlu) abinin yaptığı ışıklı sol ayak dayamalar..

ışıklı mı? merak ettim güzel olsa gerek tahmin ettiğim gibiyse. .

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

bence sadece sol ayak dayama alın.aksesuarcılarca 20-30 tl ye bulursunuz.ben eski aracıma takmıştım işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

bence sadece sol ayak dayama alın.aksesuarcılarca 20-30 tl ye bulursunuz.ben eski aracıma takmıştım işe yarıyor.

aslında amacım o idi internette onu ararken bu ilanı gördüm fiesta falan yazılı olunca hoşuma gitti birden. bunu da set olarak satıyorlarmış sadece sol ayak dayamayı satmıyorlarmış. . olmadı dediğiniz gibi yapacağım artık. . .

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

benim konuda vardı ama resimlerin hepsi uçmuş akşam evdeki bilgisayardan bir kaç foto eklerim ama bu ara yapma şansım yok fikir verir size siz kendiniz bile yapabilirsiniz yapım aşama fotolarınıda yüklerim

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

benim konuda vardı ama resimlerin hepsi uçmuş akşam evdeki bilgisayardan bir kaç foto eklerim ama bu ara yapma şansım yok fikir verir size siz kendiniz bile yapabilirsiniz yapım aşama fotolarınıda yüklerim

merak etmeyin böyle bir istekle yormam sizi :) bekliyorum fotoğrafları merakla. . .

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Ben aynisindan aldim.

Tavsiye etmem.

Uzerindeki plastik parcalar belirli bir sure sonra kopmaya basliyor.

montajı nasıl peki vidayla gaz fren pedalını v.s deliyor musunuz yoksa çift taraflı bantla mı yaptınız?

Yorum bağlantısı
Kadir Tomas

Vida ile monte ediliyor.

Vidaladiktan sonra görüntü biraz kötülesiyor :)

Aksam fotografini paylasirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

merak etmeyin böyle bir istekle yormam sizi :) bekliyorum fotoğrafları merakla. . .

forumda bir çok arkadaşa yaptım sorun değil eğer siz yapamam derseniz müsait olunca bir tanede size yaparım ama bu aralar başım biraz kalabalık ve tabelacım malesef askerde başka birini bulmam gerekecek

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

forumda bir çok arkadaşa yaptım sorun değil eğer siz yapamam derseniz müsait olunca bir tanede size yaparım ama bu aralar başım biraz kalabalık ve tabelacım malesef askerde başka birini bulmam gerekecek

çok teşekkür ederim Mehmet bey şaka yaptım, yapmış kadar oldunuz çok naziksiniz sağolun. . .

bu tip ürünlerin %90 ı vidala ma sistemi ile yapılıyor

bu tip ürünlerin %90 ı vidala ma sistemi ile yapılıyor

Vida ile monte ediliyor.

Vida ile monte ediliyor.

çift taraflı bantla olur mu peki vida olayı pedalı delecek falan çok içime sinmedi sanki. . .

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)

çok teşekkür ederim Mehmet bey şaka yaptım, yapmış kadar oldunuz çok naziksiniz sağolun. . .

çift taraflı bantla olur mu peki vida olayı pedalı delecek falan çok içime sinmedi sanki. . .

pedallar çift tarflı bantla asla olmaz,sakın denemeyin.bant asla fren ve debriyajdaki baskıya karşı koyamaz,hareket eder ve kesinlikle yerinden çıkar.acil bir frende tehlike altında kalırsınız.

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Köksal
(düzenlendi)

ovv ben de çok beğendim ve aklım kaydı şimdi :)

vidalı montajlarda zaten yalıtım malzemesine giriyor vidalar zemine kadar ulaşmıyor...

tabi işlem inşaat çivisi ile uygulanmazsa :O

ben sıradan bi ayak dayamayı kendim vidaladım..

tarihinde Emre K&#246ksal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

pedallar çift tarflı bantla asla olmaz,sakın denemeyin.bant asla fren ve debriyajdaki baskıya karşı koyamaz,hareket eder ve kesinlikle yerinden çıkar.acil bir frende tehlike altında kalırsınız.

anladım, doğru söylüyorsunuz, teşekkür ederim. . .

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

ovv ben de çok beğendim ve aklım kaydı şimdi :)

vidalı montajlarda zaten yalıtım malzemesine giriyor vidalar zemine kadar ulaşmıyor...

tabi işlem inşaat çivisi ile uygulanmazsa :O

ben sıradan bi ayak dayamayı kendim vidaladım..

ayak dayamanın değil pedalların vidalanmasından bahsedildi :)

ayak dayama kolay,taban sacına gelmeden halıyı tutyor vidalar zaten.

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

ayak dayamanın değil pedalların vidalanmasından bahsedildi :)

ayak dayama kolay,taban sacına gelmeden halıyı tutyor vidalar zaten.

peki pedallardaki malzemeyi sökmek gerekli mi yeniyi takmak için?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

malzemeden kasıt pedal lastikleri mi?sanırım lastkleri söküp çıplak demire vidaliyorlar (emin değilim)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...