İçeriğe Yönlendir

Ayak Dayama Ve Pedal Seti. . .

Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

peki pedallardaki malzemeyi sökmek gerekli mi yeniyi takmak için?1

malzemeden kasıt pedal lastikleri mi?sanırım lastkleri söküp çıplak demire vidaliyorlar (emin değilim)

bende merak ettim ayak dayama kolay o zaman da pedallar nasıl monte edilecek ben internetten sipariş verdim montajı kendim yapabilirsem yapacağım ya da yaptıracağım nasıl olacak?

Yorum bağlantısı
Kadir Tomas

Pedallarin uzerundeki lastikleri cikarip (cok basit cikiyor)

Matkap ile delerek monte edeceksiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Pedallarin uzerundeki lastikleri cikarip (cok basit cikiyor)

Matkap ile delerek monte edeceksiniz.

anladım teşekkür ederim dün bir denedim lastikler kolay çıkıyor gerçekten . . .

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

hayırlı olsun, çok şık görünüyorlar. fiyatı biraz pahalı gibi, ama varsın olsun. önemli olan sizin beğeniniz. güle güle kullanın...

çok teşekkür ederim Sadık bey. . .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

bugün taktırdım pedal setini fena durmadı güzel oldu telefondan 1-2 fotoğraf çektim ama olmadı akşam daha iyi çekip eklemeye çalışırım. . .

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

forumda bir çok arkadaşa yaptım sorun değil eğer siz yapamam derseniz müsait olunca bir tanede size yaparım ama bu aralar başım biraz kalabalık ve tabelacım malesef askerde başka birini bulmam gerekecek

Ah be Abim YMN için Hediye istemeyi düşünüyordum senden, bu iletini okuyunca :(

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Samet Yarın

güzel olmuş elimde sıfır 1 cift var belki ben de takarım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Onur Efe

Bu sol ayak yeri beni de rahatsız ediyor. Ayağımı koyacak yer var da halı yırtılacak gibi geliyor. Bunu çözmek için oraya uygun bir plastik malzeme kessek ve arkasına cırt bantla halıflexe sabitlesek iş görür mü. İnce bir plastik kullanacağımız için sağ tarafını ısıtıp büküp dönüşü de sağlasak nasıl olur?

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Umut Değişmen

yPNLh.jpg

Kardeşim selam. sanırım 1 yıldır kullanıyorsun. son durum nedir tavsiye eder misin ? üzerindeki lastiklerde falan kopmalar ya da başka herhangi bir problem oluştu mu  ? sürüğünü engelliyor mu ? Ben de aynı seti almayı düşünüyorum o nedenle fikrini almak istedim ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Kardeşim selam. sanırım 1 yıldır kullanıyorsun. son durum nedir tavsiye eder misin ? üzerindeki lastiklerde falan kopmalar ya da başka herhangi bir problem oluştu mu  ? sürüğünü engelliyor mu ? Ben de aynı seti almayı düşünüyorum o nedenle fikrini almak istedim ?

kusura bakmayın 2-3 gündür biraz rahatsız olduğumdan giremedim foruma şimdi gördüm. Ürünü evet 1 yıldır kullanıyorum. gaz pedalında herhangi bir deformasyon yok ancak frenden 1 debriyajdan 2-3 pul döküldü. dikkatli kullanmama rağmen birinde ayağım takıldı döküldü. bu haliyle de görüntüde çok bir bozulma yok bence hala gayet güzel duruyor ama kesinlikle dikkatlı kullanmak lazım yoksa çok daha fazlası dökülebilir bir süre sonra. dikkatten kastım debriyaja basıp çekerken ayağı üstünde çok hareket ettirmeden kaydırmadan v.s kullanmak lazım .

Ayak dayama da tam kadro bu arada dökülme yok :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

kusura bakmayın 2-3 gündür biraz rahatsız olduğumdan giremedim foruma şimdi gördüm. Ürünü evet 1 yıldır kullanıyorum. gaz pedalında herhangi bir deformasyon yok ancak frenden 1 debriyajdan 2-3 pul döküldü. dikkatli kullanmama rağmen birinde ayağım takıldı döküldü. bu haliyle de görüntüde çok bir bozulma yok bence hala gayet güzel duruyor ama kesinlikle dikkatlı kullanmak lazım yoksa çok daha fazlası dökülebilir bir süre sonra. dikkatten kastım debriyaja basıp çekerken ayağı üstünde çok hareket ettirmeden kaydırmadan v.s kullanmak lazım .

Ayak dayama da tam kadro bu arada dökülme yok :)

Ne de olsa çin malı diyosun :) kararsız kaldım şimdi. Ebay den almayı düşünüyorum 39$ gibi bi fiyatı var kargo dahil. 100 tl ye de yazık mi olur olmaz mi bilemedim şimdi. Asıl derdim ayak dayama kısmı çok kirleniyor. Piyasadaki 10 tllik ayak dayamalar da çok kötü sırıtıyor . Neyse dusuneyim biraz :) tekrar teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Bu ürünlerin aynısını daha uygun fiyatlara ülkemizde bulmak mümkün bence kargoya vs gerek yok

Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

110-120 tl arasında satılıyor. daha uygununu biliyorsanız link ya da adres parylaşır mısınız ?

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Ne de olsa çin malı diyosun :) kararsız kaldım şimdi. Ebay den almayı düşünüyorum 39$ gibi bi fiyatı var kargo dahil. 100 tl ye de yazık mi olur olmaz mi bilemedim şimdi. Asıl derdim ayak dayama kısmı çok kirleniyor. Piyasadaki 10 tllik ayak dayamalar da çok kötü sırıtıyor . Neyse dusuneyim biraz :) tekrar teşekkürler..

benim de niyetim aslında ilk başta sadece ayak dayama almaktı. hatta bunu gördüm gittigidiyordan çok hoşuma gitti ama pahalı geldi.  aradım dükkan sahibini dedim sadece ayak dayamayı satın :) kabul etmeyince set olarak pazarlıkla 90 tl ye almıştım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...