İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Aydınlatma

Hasan Yılmaz Konya

Recommended Posts

Hasan Yılmaz Konya

focus 2 lerde hız sabitleme tuşları gece tamamen işlevselliğini kaybediyor, çünki aydınlatması yok ve bu tuşları görme şansıda yok. ancak ya tuşları yerini tahmin edeceksin yada tavan lambasını yakacaksın. Bu konuda bir fikrim var ama sanışmak istedim. airbag'ında olduğu üst kapağın yanlarından düğmelere bakacak şekilde led yerleştirilebilir. ancak bu kapak nasıl açılır ve içinde elektrik hattı varmıdır acaba? saygılar.

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

valla babamın aracında bu eksikliği bende fark ettim. benim fiesta da ışık var direksiyonda hem estetik olarak hem de kullanım olarak çok güzel. . . focusa nasıl yapmazlar bunu aklım almıyor. . .

Yorum bağlantısı
Murat Kanat

2004 model mondeo ghia'da da yok.... Benim de eksikliğini hissetiğim bir şey. Umarım Çözümü vardır.

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

konu açılmışken hep aklıma gelir direksiyondaki ambleme de alttan gösterge ışığıyla aynı tonda hafif bir ışık konsa çok hoş durur bence yapan firma var mı bilmiyorum ama güzel bir görüntü olacağını düşünüyorum şahsen. . .

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

focus 2 lerde hız sabitleme tuşları gece tamamen işlevselliğini kaybediyor, çünki aydınlatması yok ve bu tuşları görme şansıda yok. ancak ya tuşları yerini tahmin edeceksin yada tavan lambasını yakacaksın. Bu konuda bir fikrim var ama sanışmak istedim. airbag'ında olduğu üst kapağın yanlarından düğmelere bakacak şekilde led yerleştirilebilir. ancak bu kapak nasıl açılır ve içinde elektrik hattı varmıdır acaba? saygılar.

O kısım hava yastığının çıktığı bölüm ; kurcalamaya ellemeye gelmez.. Ayrıca led o kısımda çok garip duracaktır..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Biz denedik imkansız.

Airbag kapağı ise Ersen'in söylediği gibi sakat iş.

Yorum bağlantısı

Çok fazla inceleme fırsatım olmadı sökmek te dahil.Fakat üstten biraz incelendiğinde işaretler boyalı şekilde yapılmış.Plastik altından ışık yansıtılacak parçalar değil tahminim bu yönde.Düğmeleri söküpte ışık verip deneyende olmadı sanırım.Tek yöntem var 1mm çapta çok ince uçlara sahip ledler var onlar ile belki çalışma yapılabilir fakat deger mi derseniz? bence degmez.

Geçenlerde bir yere yazdım ama nasıl olur bilmiyorum denemek lazım.Tavan lambasına submarin çalışması yapılıyor biliyorsunuz o kısımdan bir led direksiyon tarafına oldukca loş ışık olarak yansıtılıabilir.

Fiesta ve yeni Mondeo gibi araçlarda güzel duruyor.Zararı oldugu kanısında değilim.Yeinde bir ışık ile güzel olur.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Alışırsınız.... Tuşların üzeri kabartmalıdır... Körler resim bile yapabilirken siz 5 tuşu kontrol edemeyecek misiniz.. :D

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki

Merakımı bağışlayınız ama gece hız sabitleyici kullanan arkadaş varmıdır acaba?. ve bu ne kadar güvenlidir?. Acaba gece kullanımı uygun olmadığı için ışıklandırma yapılmamış olabilirmi?

Yorum bağlantısı
Akan Belen
(düzenlendi)

Karanlıkta parlayan boya kullanın ince bir işçilik ile sıkıntısız olur :fiuw:

tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Erol

Alışırsınız.... Tuşların üzeri kabartmalıdır... Körler resim bile yapabilirken siz 5 tuşu kontrol edemeyecek misiniz.. :D

süperrrrr

Yorum bağlantısı

O vakitler uzun yolda isem 80km gelince on tuşuna basmam yeterli oluyordu.Kapatma içinse fren hallediyor zaten diğerleri boşunamı yapılmış ne :tongue: Kısaca aydınlatma güzel dururyor ama gereklimi bence hayır :i-ih:

Yorum bağlantısı
Özer Işıkyıldız

Merakımı bağışlayınız ama gece hız sabitleyici kullanan arkadaş varmıdır acaba?. ve bu ne kadar güvenlidir?. Acaba gece kullanımı uygun olmadığı için ışıklandırma yapılmamış olabilirmi?

ben gece-gündüz ayırt etmeden yol uygun olduğu sürece çok sıklıkla kullanırım , kullanım kitabında vs hiç bir yerde gece kullanılmaz diye birşey de görmedim. düğmelerde ışıklandırma konusunda başlarda ben de eksikliğini hissetmiştim artık alttan üste doğru parmaklarımla sayarak basıyorum. sanırım ezberledim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Kanat

Ne gibi bir sakıncası olabilir ki gece kullanmanın?

Yorum bağlantısı
Buğrahan Korkut

gerçekten böyle bir ayrıntıyı nasıl atlamışlar ilginç.yok mudur çözümü :)

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Uğur Şahinbaş

Ghia jant kapaklarını inceleyince anlıyorum ki tasarımı yapanların kafaları güzelmiş. Orada o kadar detaya inerler ama Cc tuşlarına ışık koyalım diye düşünmezler. Ön cam fiskiyelerini kaput üzerine koyarlar vs

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...