İçeriğe Yönlendir

Focusuma Ne Gibi Modifiyeleri Onerirsiniz

Hayri Arslan

Recommended Posts

Hayri Arslan

eV13u.jpg?1

Herkese merhabalar resimde gordugunuz focusun sahibiyim aracda hic bir modifiye uygulamasi yok neler yapmami onerirsiniz nerden basliyacagimi bir turlu kestiremedim.yarimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

1-krom cam ve kapı kolları.2.sis parları.3.cam rüzgarlıkları.

vede ghia jantları tabi.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ben aracım da aynısı çok bir değişiklik yapamazsınız.Bu sw lar sade güzelliği ile tanınır. chıa jant çok yakışır.

http://www.fordclubt...__fromsearch__1

Sayılacak çok şey varda bütçe meselesi biraz.. :)

Krom kapı koluna karşıyım ben..

basit olarak.

Far karartma

amerikan park.

spor yay

rs jantı bulabilirseniz takın derim.

Sen var ya seeen... :D;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sayın abim bi cia cantı bulamadın :D :D

Len hanımdan arabayı görebiliyormuyumki. :( ..Boşu boşunamı ford taunus arıyorum ... :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

bende amerikan parka karşıyım, sadece ikazda yanması gereken lamba(kısıkta olsa)yanıyor çok saçma, :angry:

Yorum bağlantısı
Hayri Arslan

cevaplariniz icin tesekkur ederim tam boyle konulara hakim degilim fakat bir kac sorum olacak bu focuslarin makyajli ve makyajsiz kasalari oluyormus resimdeki makyajlimi oluyor makyajsizmi ve yurt disinda yasadigim icin modifiye icin bi ustaya yada baska bir yere gidip yaptiramiyorum yada soylediginiz parcalari yasadigim yerden temin edemem fakat internet sitesi felan verebilirseniz oralardan bu dediklerinizi siparis edip kendim uyguluyabilirim (insallah) saygilar

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ebay da parça bulabilirsin.

Ancak SW fazlaca modifiye kabul etmez.

Bildigim kadarı ile 2004-2005 arası çıkanlar makyajlı diye geçiyor.

En güzel modifiye SW İcin tavan bari alaşım jant ve sis farı olur.

Yurt dısında yapan olurmu bilmem ama farleri bı-xenon merceğe cevirbilrsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Fara mercek takılacak abd park ve komple piyano siyah olacak,Panjur vesaire piyano black olacak.sis farı bence şart.Tavan barı Sw lerde çok yakışıklı duruyor.Yan aynalar piyano siyah olack yapılabilirse ayna sinyali yakışır.Paçalık olursada orjinali yakışır.Jantlar şu orjinal çok kollu olanlardan güzel durur.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
Ancak SW fazlaca modifiye kabul etmez.

Al işte gözümden düştün abi :)

En güzel modlar SW araçlara yapılır. Geniş ve yayvan olduğu için daha mükemmel görünür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayri Arslan

Fara mercek takılacak abd park ve komple piyano siyah olacak,Panjur vesaire piyano black olacak.sis farı bence şart.Tavan barı Sw lerde çok yakışıklı duruyor.Yan aynalar piyano siyah olack yapılabilirse ayna sinyali yakışır.Paçalık olursada orjinali yakışır.Jantlar şu orjinal çok kollu olanlardan güzel durur.

oktay bey onerileriniz icin tessekkurler fakat dediklerinize fransiz kaldim ben fotograflari yada alabilecegim internet sitesi felan varmi

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Farlar konudaki gibi yapılabilir.

http://www.fordclubt...ci/page__st__20

İki farın arasındaki pilastik parça,sis farının çerçevesi,Yan aynalar parlak piyano siyah renginde boyanabilir.

Çamurluk içi teker arasına paçalık.Linkteki arakadaşımızın yaptıgı gibi.

Yapılmadıysa plakalık iptal edilecek ve sayı ve rakamların yazıları kalınlaştırılacak.

http://www.fordclubt...z/page__st__140

Jantlarda sanırım chia jantı idi.

Aslında aracınızı plakalar kapatılmadan arabam bölümünde daha detaylı anlatabilirsiniz :good1:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hayri Arslan

Farlar konudaki gibi yapılabilir.

http://www.fordclubt...ci/page__st__20

İki farın arasındaki pilastik parça,sis farının çerçevesi,Yan aynalar parlak piyano siyah renginde boyanabilir.

Çamurluk içi teker arasına paçalık.Linkteki arakadaşımızın yaptıgı gibi.

Yapılmadıysa plakalık iptal edilecek ve sayı ve rakamların yazıları kalınlaştırılacak.

http://www.fordclubt...z/page__st__140

Jantlarda sanırım chia jantı idi.

Aslında aracınızı plakalar kapatılmadan arabam bölümünde daha detaylı anlatabilirsiniz :good1:

oktay bey soylediginiz onerileri arastirdim fakat yasadigim sehir itibari ile bunlari burda yapabilmem veya temin edebilmem biraz zora benziyor o kadar da hevesliyim surekli arastirip bir seyler yapma cabasindayim fakat buralarda dedigim gibi zor gorunuyor artik izine geldigimde turkiyede bu islemleri gerceklestircem oyle gorunuyor gibi fakat yinede dediklerinizi buralarda temin edebilirsem hepsini yapmayi dusunuyorum bu arada fransanin rennes sehrinde yasiyorum plakada fransiz plaka oldugu icin kapattim artik parcalari ebaydan felan bulabilirsem bi seyler yapicam birde mercekli far taktigim zaman acaba araba muayeneden gecermi diyede endiseliyim bir cok sey yapmak istiyorum ama gurbet ellerde hevesim kursagimda kaliyor acikcasi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

evropada bu malzemelr daha bol sanıyorduk? biz bir de gümrükle uğraşıyoruz

Yorum bağlantısı
Hayri Arslan

abi avrupada daha boldur tam bilmiyorum fakat benim yasadigim rennes bolgesinde modifiye isi yok denecek kadar az fakat belki paris bolgesinde modifiye icin parcalar bulabilirim orasida bana cok uzak vede bakip arastirdim bi kac yeri fiyatlar ucuk derecede mesela 1cift mercekli far takimi sordum 1100 euro kapi kollarina krom kaplama yapiyim dedim takimi 65 euro boyle ufak tefek bi seyler arastirip ogrenebildim anliycagin bi kac bi yer bulabildim fakat fiyatlari cok fazla artik ebay dan felan uygun fiyatlara bulabilirsem oralardan bulmaya caliscam yada turkiyeye gelince oralardan ayarliycam bi seyler

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

8 cm lik tampon lipi :)

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hayri Arslan

bu farlar ile ilgili kimsenin bi yorumu yok heralde

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hayri Arslan

jfrsp.jpg

bu jantlar nasil sizce alayimmi gidermi benim arabaya

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hayri Arslan

jzds7.jpg

Ghia jantlari buldum kargo ile biraz problem yasiyorum eger cozersem bir kac gune gelicekler ve hemen araca takicam arti olarak resimdeki arabayi hurdaya cikarmislar focus 2002 model ghia versiyonu aracin ici cift renk bu aracin kapi iclerini ve on konsolu kendi aracima takmak istiyorum fakat nasil sokebilirim montaji konusunda suphelerim var kendim yapabilirmiyim benim araca yakisirmi acaba kapilar bir sekilde sokebilirim ama on konsolun krem rengi olan kismi nasil sokuluyor bilen varmi acaba yada tarif edebilecek arkadaslarin yardimina ihtiyacim var simdiden tesekkurler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...