Eren Yavuz 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 http://www.gypsophila.net/ otel hizmet ve kalite olarak oldukça iyiydi.gecen sene gittim.memnun kaldım.Burda dikkat edeceğiniz nokta villalarda mutlaka üst katı tercih etmenizdir. Yorum bağlantısı
Ali Eren Alper 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Bu arada mutlaka otellerin yorumlarını otelpuan diye bağımsız bir site var oradan kontrol edin. Oradaki yorumları kalanlar yaptığı için çok gerçekçi oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Admiralde ben de konakladım biz de memnun kalmıştık yemekleri eğlenceleri güzeldi.Bu sene aklımda Delphin deluxe var inceleyin burası da güzel bir otel 1 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 mert, bu otel işi kişiye göre değişir. benim ve başkasının beğendiği bir yeri sen beğenmeyebilirsin. beklentilerle alakalı bir şey. bende sana voyage otellerini önereyim. sorgun da 3 kez konakladım. 7 tane alacart restaurantı var. rezervasyonlu ücretsiz olarak hepsinden faydalanabiliyorsun. kebapistan, italyan , rum, meksika , çin , fransız, mutfaklarını denemediysen burda deneyebilirsin. ( ücretli olarak japon mutfağı da var ) ayrıca balık severler için balık restaurantı da var. havuz başına içecek ve dondurma servisleri var. soğuk havlu servisi de var. çocuklu olarak konaklayan ailelerin çocukları için mini club var. 10-18 saatleri arasında çocukların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyorlar. sabah ver akşam al. çocuk gürültüsü çekemeyenler için, ayrı restaurant , ayrı havuz ve ayrı iskele var. tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Teoman Tuncel 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 http://www.goldencoasthotel.com/ 5 yıldızlı herşey dahil birçok otele gittim bu otelin konforunu bulamadım, buraya daha önce gitmiştim tavsiye ederim süper biyer. Fırsatım olursa bu yaz tekrar gideceğim. Hüseyin Bey 2010 ve 2011 yazında iki sene üst üste gittim sizinle aynı düşüncedeyim. Hele 2011 de eylül sonunda gittiğimizde Alman yaşlılarla doluydu. Sahilde kitap okuyup uyuklayan kısa beyaz saçlı nineler bizi çok güldürmüştü. Kendimi bir ara huzurevinde sandım. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ocak 2013 Yazar Paylaş 2 Ocak 2013 Tavsiye edilen tüm otellere baktım 5 adet belirledim. Yarın hem Jolly hem Ets acentesına gidip fiyat alacam inşallah Yalnız Su sesi otel uçmuş resmen fiyatlar Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Bu sektorde neredeyse calismadigim bolge kalmadi. Alanya, Antalya, Belek, Kemer, Bodrum vs. bircok otel gordum ve arkadaslarimin calistiklari otellerden mesleki anlamda bilgiller alip degerlendirdim. Kalacagim otellerde bircok kez personeli olan arkadaslarimdan bilgiler aldim.. Hersey dahil sistemde belli oteller sadece benim isteklerimi karsilayabilecek durumda. Yeni raki yerine Efe raki veren otel bastacim olur. Hayatinizda hic duymadiginiz marka rakiyi votkayi veriyor oteller ve bu yukarida saygidimiz iyi diyebilecegimiz oteller. Side kola, side fanta verenler bile benim gozumde iyidir, cok cok daha kotulerini veriyorlar. Calistigim bir otelde 2 kisi sadece icki cogaltmak icin calisiyordu, oyuzden benim diyen icicinin bile anlayamayacagi sekilde ickiler taklit ediliyor bircok otelde. 40 lt lik premiks biranin otele girisi 38+kdv idi benim guneyde calistigim donemlerde. Biraz adinin belli oldugu oteller benim gozumde tercih sebebidir. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ocak 2013 Yazar Paylaş 2 Ocak 2013 Bu sektorde neredeyse calismadigim bolge kalmadi. Alanya, Antalya, Belek, Kemer, Bodrum vs. bircok otel gordum ve arkadaslarimin calistiklari otellerden mesleki anlamda bilgiller alip degerlendirdim. Kalacagim otellerde bircok kez personeli olan arkadaslarimdan bilgiler aldim.. Hersey dahil sistemde belli oteller sadece benim isteklerimi karsilayabilecek durumda. Yeni raki yerine Efe raki veren otel bastacim olur. Hayatinizda hic duymadiginiz marka rakiyi votkayi veriyor oteller ve bu yukarida saygidimiz iyi diyebilecegimiz oteller. Side kola, side fanta verenler bile benim gozumde iyidir, cok cok daha kotulerini veriyorlar. Calistigim bir otelde 2 kisi sadece icki cogaltmak icin calisiyordu, oyuzden benim diyen icicinin bile anlayamayacagi sekilde ickiler taklit ediliyor bircok otelde. 40 lt lik premiks biranin otele girisi 38+kdv idi benim guneyde calistigim donemlerde. Biraz adinin belli oldugu oteller benim gozumde tercih sebebidir. Öneri alayım o zaman 3 tane Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Hüseyin Bey 2010 ve 2011 yazında iki sene üst üste gittim sizinle aynı düşüncedeyim. Hele 2011 de eylül sonunda gittiğimizde Alman yaşlılarla doluydu. Sahilde kitap okuyup uyuklayan kısa beyaz saçlı nineler bizi çok güldürmüştü. Kendimi bir ara huzurevinde sandım. Abi ben en son 2009 da gittim beni en çok çeken süper aquaparkı idi şimdi nasıl bilmiyorum ondan sonra alanyada ve kemerde birçok otele gittim hiç o tadı alamadım. Siz beğenmediyseniz doğrudur, bende bu sene ozaman voyage lardan birine bakayım. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Öneri alayım o zaman 3 tane Susesi güzeldir, Voyage hotel, Kemer'de Guqueen Elızabeth hotel güzeldir. Seçenek çok var aslında. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Susesi güzeldir, Voyage hotel, Kemer'de Guqueen Elızabeth hotel güzeldir. Seçenek çok var aslında. Guqueen Elızabeth denize sıfır olasaymış tam süper olacakmış Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Yalnız bu konuda yeri gelmişken söylemek istiyorum.Artık erken rezervasyonların cılkı çıkmış durumda..Bundan 3-4 yıl evvel çok güzel uygulanıyordu ancak şimdi öyle değil..Şu fırsat siteleri var ya mantar gibi çoğalıp her işi bozdular bu erken rezervasyon işi de öyle oldu..Eskiden 1.2.3 ve 4. erken rezervasyon dönemleri vardı.İndirimler gerçekten yapılıyordu..Erken alan karlı çıkıyordu.Şimdilerde bakıyorum hiç öyle değil.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Guqueen Elızabeth denize sıfır olasaymış tam süper olacakmış Denize sıfır olsada çoçuk varsa hiç anlamı yok, her yer taş ben geçen sene yanındaki denize sıfır orange county gittim hiç memnun kalmadım çoçuk olunca tercihler değişiyor tabi kumdan kale yapmak gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Denize sıfır olsada çoçuk varsa hiç anlamı yok, her yer taş ben geçen sene yanındaki denize sıfır orange county gittim hiç memnun kalmadım çoçuk olunca tercihler değişiyor tabi kumdan kale yapmak gibi. Evet kum plaj çocuklar için iyi ama,Çakıl olması daha iyi suyun beraklığını dibini görüyosun,bulanık olmuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Teoman Tuncel 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Abi ben en son 2009 da gittim beni en çok çeken süper aquaparkı idi şimdi nasıl bilmiyorum ondan sonra alanyada ve kemerde birçok otele gittim hiç o tadı alamadım. Siz beğenmediyseniz doğrudur, bende bu sene ozaman voyage lardan birine bakayım. Hüseyin Bey aksine ben beğendim ve birdaha da giderim. İki senede üst üste bu yüzden gittim. 2012 yılında da giderdim artık farklı bir yer görelim diye istemedik. Benim oradaki anlatmak istediğim; sadece sezon sonu gittiğimiz dönemindeki yaşlı yabancılar bizim için tatlı bir anı oldu. Eşim bu sezonda seni tek bile gönderirim der hep. Aquası evet çok güzel, fakat 2012 yazında Manavgat klüp Alibey e gittim oranın aquasını bir görün akıllara zarar, çocuklar bile durmadan anıyor. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Hüseyin Bey aksine ben beğendim ve birdaha da giderim. İki senede üst üste bu yüzden gittim. 2012 yılında da giderdim artık farklı bir yer görelim diye istemedik. Benim oradaki anlatmak istediğim; sadece sezon sonu gittiğimiz dönemindeki yaşlı yabancılar bizim için tatlı bir anı oldu. Eşim bu sezonda seni tek bile gönderirim der hep. Aquası evet çok güzel, fakat 2012 yazında Manavgat klüp Alibey e gittim oranın aquasını bir görün akıllara zarar, çocuklar bile durmadan anıyor. Abi baya inceledim burası da güzelmiş olmazsa bu sene buraya gidelim. Çoçuklarda beğendiyse sorun yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Özkan 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 2 sene önce gitmiştik , bodrum gümüşlük te , crystal otel'e . Ben memnun kalmıştım , aile ile gidilecek eğlenceli , sakin bir otel . Yemekleri , eğlencesi , diskosu( bodrumda içinde tek disko olan otel ) Tek eksisi deniz e sıfır değil 500 mt yukarıda kalıyor . Ama onu da halletmişler , sürekli servis ile denize servis çekiyorlardı . O teldeki havuz başındaki etkinlikler sahildeki kendi plajında'da mevcut . http://www.crystalbo....com/index.html Zamanında bizde burada tatilmizi geçirdik, otel çok güzel, mimarisi harika ama.. hatta havuzun kenarındaki odalardan alırsanız odadan bile havuza atlama şansınız olur, çocuklar havuzdayken siz odadan onları kontrol edebilirsiniz.. Denize arabaya gidiyorduk ama zaten deniz de buz gibi... tavsiye eederim, yemekler mükemmel değil ama yinede iyi sayılır... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Zamanında bizde burada tatilmizi geçirdik, otel çok güzel, mimarisi harika ama.. hatta havuzun kenarındaki odalardan alırsanız odadan bile havuza atlama şansınız olur, çocuklar havuzdayken siz odadan onları kontrol edebilirsiniz.. Denize arabaya gidiyorduk ama zaten deniz de buz gibi... tavsiye eederim, yemekler mükemmel değil ama yinede iyi sayılır... Otelin en sevdiğim yanı da , personel in daima gülümsemesiydi . Gece , gündüz sürekli mutlu bir tablo çiziyorlardı . 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Evlendiğimde balayına gidememiştim, bu sebeple bu yaza hem balayı hem de dinlenme amaçlı tatil düşünüyorum. Hanımın haberi yok tabi Daha önce böyle 5 yıldızlı ultra bilmem neli otellere hiç gitmedim. Hayatıma rabbim tarafından maddi yönde bir yardım olmadığı sürece sanırım bu gitmeyi istediğim sanırım ilk ve tek olarak kalacak Erken rezervasyon olayları vs şu ara tam zamanıymış. Etraftan aldığım yorumlarla oluşturduğum kriterlerle 2 otele indirim. 1- Crystal Palace&Crsytal Sunrise&Crystal Sunset ( Bu 3 otelde aynı firmaya ait benzer yapıdalar. ) 2- Martı Myra Kemer. Martı hakkında hem uzunca süre gidip konaklamış hem de bu grup bünyesinde çalışmış arkadaşlarım olduğu için yorumlarını alabildim. Şimdi bu Crystal otelleri için yorum arıyorum ve pek birşey bulamadım. Etrafınızda ya da aramızda giden varsa yorumlarını alayım. Otel yorumları için tripadvisor.com.tr'ye bakmış mıydın ? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 Otel yorumları için tripadvisor.com.tr'ye bakmış mıydın ? Bakmadım Rezervasyonuda yaptım bu arada. Dilenirse konu kapanabilir. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Bakmadım Rezervasyonuda yaptım bu arada. Dilenirse konu kapanabilir. Hayırlı Olsun. Buraya da gitmiştim. Tavsiye olarak yazıyorum. Aklınızda bulunsun. Çok memnun kaldım. Kum plajı da harika Alanya Konaklıda http://arancia.mcgrouphotels.com/tr 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 Şuan tatildeyim. Crystal Otel grubunu seçtiğim için lanet okuyor şuan. - Koskoca otelde odalarda internet çekmiyor. - Koskoca otelde soğuk su yok, içme suyunu bile otelin dört bir yanında ki barları gezerek bulabiliyorum. - Yemekleri berbat ötesi ve öğlen misal ızgara köfte çıkmışsa, akşama o artan köftelere salçalı su ve patates ekleyip yemek diye sunuyorlar. - Koskoca otelin sadece 1 adet dondurma 1 adet gözleme standı var ve bunlar çok alakasız yerde, havuzdan gözlemeye 300metre yürüyorum. Dondurma standı ultra bilmem her şey dahil otelde sadece bir iki çeşit var, ne zaman gitsek kalmadı. Yemek saatleri dışında meyve tedariği imkansız. - 2 saat öncesine kadar 5 yıldızlı otelde odalarda sıcak su yetersizdi. Daha bunlar gibi 3-4 katı şey sayarım. Verdiğim paraya mı yanayım, aldığım hizmete mi yanayım bilemedim. Pişmanım, bir daha tercih asla etmem. Jollytur vasıtasıyla gelmiştim, durumu onlara da anlatmama rağmen her hangi bir çözüm olmadığı için Jolly turu da tercih asla etmem. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 Belki hayatımda gelebileceğim son tatil, neyi nasip eder yaradan bilemeyiz ama çok pişman oldum. Otelin tek güzel yanı, yepyeni bina, havuz tertemiz, odalar rahat ve geniş. Temizlik personeli çok iyi çalışıyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Haziran 2013 Yazar Paylaş 19 Haziran 2013 (düzenlendi) Hangi crystal desiniz Waterworld Spa and Resort Aslında biz Crystal Sunset almıştık, açılışı ertelendi, Crystal palace a yolladılar. Oradan da buraya kaydırıldık. 19 Haziran 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts