İçeriğe Yönlendir

Fiestama Sinyalli Dikiz Aynalar :)

Mithat Çakı

Recommended Posts

Mithat Çakı

Arkadaşlar uzun zamandır bunu nası yapacagımı düşünüyodum sonunda yaptım .Aracımı daha önceden zaten tanıyorsunuzdur.0euwV.jpgFfP52.jpgitoEm.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Derviş Burak Caniklioğlu

yakışmış gerçekten güle güle kullanın :)

Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

yaptım demekle olmuyor ama,

nasıl yaptın, neyle yaptın ne kadara mál oldu gibi bilgileri de paylaşın, yapmak isteyenler de faydalansın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yakışmış. Ancak sağ ön kapınız çok kötü boyanmış :(

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Burak Değer

Güzel olmuş abi eline sağlık

Arka kapıdaki renk farkı :shok:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Çok güzel olmuş bende yapmaya hazırlanıyordum, sinyallerin finish kodlarını bana bildirebilirmisin?

Yorum bağlantısı
Mithat Çakı

Arkadaşlar öncelikle kapıda boya yok resimde nası öyle çıkmış bilmiyorum arabamın ilk sahibiyim sıfır aldım ve araçta boya yok fotografı gün batımı çekmiştim o yüzden renk farklı çıkmış.Aynalara gelince öncelikle fiesta yeni kasa yani makyajlı kasanın dikiz aynalarını aldım sonra focus 2007 nin dikiz ayna sinyallerini ve dış kapagını aldım daha sonra ise kapakta biraz değişiklik yaptık iç tırnaklarının bazılarını çıkarıp kapagı oturttuk tabi bundan önce dikiz aynasının içine sinyal için kablo çektirttim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Arkadaşlar öncelikle kapıda boya yok resimde nası öyle çıkmış bilmiyorum arabamın ilk sahibiyim sıfır aldım ve araçta boya yok fotografı gün batımı çekmiştim o yüzden renk farklı çıkmış.Aynalara gelince öncelikle fiesta yeni kasa yani makyajlı kasanın dikiz aynalarını aldım sonra focus 2007 nin dikiz ayna sinyallerini ve dış kapagını aldım daha sonra ise kapakta biraz değişiklik yaptık iç tırnaklarının bazılarını çıkarıp kapagı oturttuk tabi bundan önce dikiz aynasının içine sinyal için kablo çektirttim.

Bu parçaların finish kodlarını bildirebilirmisiniz.

Yorum bağlantısı
Mithat Çakı

Finish kodlarını bilmiyorum alırken finish kodlarını flan söylemediler kardeş sadece focus 2007 dış kapagı ve sinyalini alıp fiesta aynasına monte ettik tabi daha sonrada araç tesisatına baglandı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çok başarılı olmuş bence orjinal gibi duruyor ayna, yalnız maalesef konu kapıya kayacak ama, tok farkı varsa, vernik farkı da vardır, en azından baktırın, ışık yanılması ihtimali çok az olur bu konuda. En kötüsü, Sarı sokak lambasıdır, tüm hataları gösterir mesela

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Aynalar 10 numara olmuş :nazar:

ihale kapılara kalmış ama ben en çok jantlara takıldım. Bu kasa Fiesta'lar da daha iyisini düşünemiyorum :wub:

Yorum bağlantısı
Alper Keskin
(düzenlendi)

aynalar çok güzel olmuş gerçekten benim füsuna yapasım geldi :) ama cidden kapıdaki renk farkı tek bir fotoda değil farklı açılarda ve farklı fotolarda aynı şekilde görülüyor (profesyonel fotoğraf işiyle uğraşıyorum kaportadan anlamam ama fotolarda o şekilde ton farkı çıkması ihtimali çok zayıf sonuçta ön ve arka kapı açısal olarakta aynılar neredeyse. Eğer ışık kaynağı da aynı ise farklı açılardan görüntü alınmasına rağmen böyle bi durum oluşuyorsa ışığa bağlamamak gerek pek :/ ) yanlış anlamayın ama

tarihinde Alper Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aylanalar çok iyi olmuş.Ama arkadaşların dediği gibi kapı boyası fena.Bazıları ön kapı demiş ama sanki arka kapı yeni boyanmış gibi :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mithat Çakı

Arkadaşlar ben buraya dikiz aynasının fotografını paylaşmak için konu açtım ama inatla kapılara takıldnız.Bu arabayı ben sıfır aldım benden başka kullanan yok boya olsa bilmezmiyim haydiki boyattık bi kazadan dolayı resimdeki gibi renk farkı yaratıp kapı boyayan bir boyacı düşünemiyorum gün ışıgında sonra başka fotolar çekerim onlarada bakarsınız ayrıca resimde dikkat ettiyseniz sadece kapılar değil iki kapı arasından sonra araba komple iki ayrı renk tonunda gözüküyo inanmayan antebe gelsin servise göstersin :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Güzel olmuş. Ama bence çamurluk sinyali iptal edilmeli. Ben olsam kaportacıya doldurturum o derece orjinal olsun isterim, ama siz hadi yinede oraya ghia kapağı alın yeter. :)

Zaten kapıda boyalı birde çamurluk boyanmasın. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aynalar süper, kapıya gelince, sıfırda alsan aldığın yer masum olmayabilir, kesin emin olmak çok kolay, varsa birşey anında anlarsın.

Yorum bağlantısı
Onur Çankaya

Zaten kapıda boyalı birde çamurluk boyanmasın. :p

:)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sizden çok rica ediyorum şu kapıları boya ölçme cihazı ile bir ölçün, çok merak ediyorum, bu şekilde çok resim görüyor hemen boyalı hükmü giydiriyoruz. Ölçümün neticesini gerekirse özelden yazın.

Devlet meselesi oldu. :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bu parçaların finish kodlarını bildirebilirmisiniz.

sinyal için parça no : 6m5y 138381 AA ve 6m5y 138382 AA olabilir orjinali 54 euro gibi bir şey ama biraz karışık ya duyu ile beraber geliyor yada kasa ile beraberkapağı çözemedim çok fazla kapak kodu var :D her renk için ayrı sinyalli sinyalsiz ayırt edemedim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Hüseyin Sönmez

sinyal için parça no : 6m5y 138381 AA ve 6m5y 138382 AA olabilir orjinali 54 euro gibi bir şey ama biraz karışık ya duyu ile beraber geliyor yada kasa ile beraberkapağı çözemedim çok fazla kapak kodu var :D her renk için ayrı sinyalli sinyalsiz ayırt edemedim.

şu da tek sinyal için yine 3m51 138383 aa ve 2m51 138384 aa ama bunlar sadece sinyal duy fiyata dahil değil 27 euro

hatta ayna kapağı tango kırmızı :D sinyalli ayna ile 3m51 17k746-bb53rs 3m51 17k747-bb53rs :p

renkli pakaklar 65 euro :D

http://www.auto-part...IMwgQ8KZ1Gaug==

Adamın dibisin. :flowers:

Yorum bağlantısı
Mithat Çakı

Arkadaslar tanesi 85 liraya fiesta boynuzlu kasa(2006-2008) dikiz aynasi aldim ayna zaten kapaksiz satiliyo.Satan yedek parcaci yeni gelenlerde sinyal yeri var icinde degince tanesi 50 liraya iki sinyal aldim focusun sonra gene tanesi 20 liraya focusun ayna kapaklarini aldim orta tirnagini yan keskiyle kesince yerine cok iyi oturdu 10 liraya elektrikci aynanin icinden sokete kablo cekti daha sonrada elektrikci 50 liraya aynalari bagladi .Baglamak icin kapi icleri soyuldu sinyal kablolari mecbur kapi icinden gecti camurluklara paralel baglandi bu arada ayna kapaklarida 30 liraya araba rengine boyandi toplamda 370 liraya mâl oldu aldigim yerde gaziantep fordpar burdan temin edebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

370 tl çok para yahu..

Bence de çok para, ayna değiştirmeye gerek varmı, bende yapacaktım ama...

Ben uydururum arkadaş o kadar da para vermem.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

ben 130 tl ye bitirmiştim bu işi.. :)

SAdece sinyal ile halledeceği birde ayna altı ışık yapacağım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...