Çağatay Kocakuşak 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 çamurluk sinyali iptal edile bilir mi ? maşallah güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Arkadaşlar ben buraya dikiz aynasının fotografını paylaşmak için konu açtım ama inatla kapılara takıldnız.Bu arabayı ben sıfır aldım benden başka kullanan yok boya olsa bilmezmiyim haydiki boyattık bi kazadan dolayı resimdeki gibi renk farkı yaratıp kapı boyayan bir boyacı düşünemiyorum gün ışıgında sonra başka fotolar çekerim onlarada bakarsınız ayrıca resimde dikkat ettiyseniz sadece kapılar değil iki kapı arasından sonra araba komple iki ayrı renk tonunda gözüküyo inanmayan antebe gelsin servise göstersin Kapılarınız için size inanmıyoruz demedik ki Hepimiz sizi düşünüyoruz. Forumda kaç tane fabrika çıkışlı hasar almış sonra boyanmış araçla karşılaştık. Sizin de başınıza gelmesin diye öneride bulunduk sadece. Boya ölçüm cihazı ile ölçtürmenizi öneririz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 İptal olmassa abartı durur .. bu şekilde muaynede sıkıntı olur mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 SAdece sinyal ile halledeceği birde ayna altı ışık yapacağım. onu da diyecektim yapmışken ayna altı ışığıda yap abi. ama en temizi komple çıkma ayna kasası bulmak çünkü onların hep yerleri var hatta abartıp FII.5 aynası işine girersen onun parçası çıkma olarak daha fazla var.http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=1221#. 1 Yorum bağlantısı
Mithat Çakı 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Arkadaşlar ilk önce bence aynanızın kapagını bi sökün köşesinde sinyal için yer ve tırnak varsa yeni ayna almanıza gerek yok sadece sinyal alıp yeni kapak alıp takarsınız ama benim aldıgım yer daha önceden böyle gelmediğini yeni gelen fiesta aynalarının içinde sinyal yeri oldugunu söyledi.Çamurluk sinyalini tabiki iptal edebilirsiniz ama ben ghia logosunu pek sevmediğim için şimdilik dokunmadım sadece turuncular yerine şeffafları takdım ayrıca arka kapı için de haklı olabilirsiniz boya ölçme cihazı ile en yakın zman da ölçecegim ama fotografda çok ayrı bariz bir renk tonu çıkmış normalde baktıgımda araca öyle bi renk tonu farkı göremiyorum ama yinede boyasını ölçtürecegim pahalı olmasının bir nedenide sinyallerin yan sanayisi bulunmuyomuş ben tanesini 50 liraya zar zor alabildim bir de tesisatı çekmek zor oluyo muhakkak kapı içleri sökümü şart yoksa görünüm açısından çok kötü duruyo kapı arasından kablo gözüküyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 onu da diyecektim yapmışken ayna altı ışığıda yap abi. ama en temizi komple çıkma ayna kasası bulmak çünkü onların hep yerleri var hatta abartıp FII.5 aynası işine girersen onun parçası çıkma olarak daha fazla var.http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=1221#. Mustafa, dremer ile bir girişirim o aynayı çatallı ferari aynası yaparım, aynaya zenon bile takarız, biliyorsun olay alıp takmak değil kendin yapma olayı, eyyence. Arkadaşlar ilk önce bence aynanızın kapagını bi sökün köşesinde sinyal için yer ve tırnak varsa yeni ayna almanıza gerek yok sadece sinyal alıp yeni kapak alıp takarsınız ama benim aldıgım yer daha önceden böyle gelmediğini yeni gelen fiesta aynalarının içinde sinyal yeri oldugunu söyledi.Çamurluk sinyalini tabiki iptal edebilirsiniz ama ben ghia logosunu pek sevmediğim için şimdilik dokunmadım sadece turuncular yerine şeffafları takdım ayrıca arka kapı için de haklı olabilirsiniz boya ölçme cihazı ile en yakın zman da ölçecegim ama fotografda çok ayrı bariz bir renk tonu çıkmış normalde baktıgımda araca öyle bi renk tonu farkı göremiyorum ama yinede boyasını ölçtürecegim pahalı olmasının bir nedenide sinyallerin yan sanayisi bulunmuyomuş ben tanesini 50 liraya zar zor alabildim bir de tesisatı çekmek zor oluyo muhakkak kapı içleri sökümü şart yoksa görünüm açısından çok kötü duruyo kapı arasından kablo gözüküyor Mithat abi , bende aynı şekilde yapacağım, yani sinyal ve alt aydınlatma alıp kablo çekeceğim, orjinal aynayı da kesip biçeceğim, bakalım nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Mithat Çakı 14 Ocak 2013 Yazar Paylaş 14 Ocak 2013 Arkadaşlar ilk önce bence aynanızın kapagını bi sökün köşesinde sinyal için yer ve tırnak varsa yeni ayna almanıza gerek yok sadece sinyal alıp yeni kapak alıp takarsınız ama benim aldıgım yer daha önceden böyle gelmediğini yeni gelen fiesta aynalarının içinde sinyal yeri oldugunu söyledi.Çamurluk sinyalini tabiki iptal edebilirsiniz ama ben ghia logosunu pek sevmediğim için şimdilik dokunmadım sadece turuncular yerine şeffafları takdım ayrıca arka kapı için de haklı olabilirsiniz boya ölçme cihazı ile en yakın zman da ölçecegim ama fotografda çok ayrı bariz bir renk tonu çıkmış normalde baktıgımda araca öyle bi renk tonu farkı göremiyorum ama yinede boyasını ölçtürecegim pahalı olmasının bir nedenide sinyallerin yan sanayisi bulunmuyomuş ben tanesini 50 liraya zar zor alabildim bir de tesisatı çekmek zor oluyo muhakkak kapı içleri sökümü şart yoksa görünüm açısından çok kötü duruyo kapı arasından kablo gözüküyor Yorum bağlantısı
Ilker Ucar 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 güzel çalışma olmuş . boya konusuna gelince 2004 te aldığım araçta aynı sıkıntı vardı. aracı bir hafta kullandıktan sonra gün batımında farkına vardık. tüm kapılarda çok az ton farkı vardı. Bayiye götürüp yenisiyle değişimini istedik, yanlış hatırlamıyorsam Dyo dan ekspertiz gelip ölçüm yapmıştı ve sonuç olarak dört kapının da rengi farklı çıktı(fabrika hatasıymış) Aracı değiştirmediler ancak sis farı, park sensörü, ilk üç bedava bakım, +1 yıl garanti uzatma karşılığı kandırdılar:) Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 (düzenlendi) Aynalar çok iyi olmuş ellerine sağlık. Kardeşim birde bişey dikkatimi çekti aracı 2007 model yazmıssın ama senin araç makyajsız kasa değil mi ön tamponun, sis farın ve yandan çektiğin resimde aracın göğüsü gözüküyor. 21 Ocak 2013 tarihinde Mert İsmail Uçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 (düzenlendi) Araç makyajlı kasa değilmiş, evet, bu durumda 2007 olmamalı değilmi, makyajlılar 2006 ocak ayında geldi, ben o zaman almıştım. 21 Ocak 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 (düzenlendi) Aynen 2006'da çıktı diye biliyorum bende. 21 Ocak 2013 tarihinde Mert İsmail Uçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 (düzenlendi) Bazen bayiler, ellerinde kalan arabaları 2007 diye satıyorlar, şase nosundan çıkar zaten, yalnız konsol net değil, emin olmak için foto lazım, yinede konsolda airbag çizgisi görünmekte, öyleyse makyajsız kasa demektir. 21 Ocak 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Hocam aracın sahibinin profilinden görebilirsiniz, açtığı konularda aracın ayrıntılı resimleri mevcut. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Haklısın, baktım ve evet makyajsız kasa, 2007 model anca bayi beyanıyla olmuştur, araç 2006 dan sonra üretilmiş olamaz bildiğim kadarıyla.... Yorum bağlantısı
Mithat Çakı 21 Ocak 2013 Yazar Paylaş 21 Ocak 2013 Makyajsız kasa arkadaşlar yanlış yazmışım profil bilgilerine aracım 2005 model. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Oldu şimdi, sinyaller cuk olmuş, eline sağlık. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Cok guzel duruyor. sana demedim mi Yapım çalışmalarına nezaman başlıyoruz? Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 şu aralar dinlenme modundayız yaparken sanada haber verelim sende yapıcakmısın Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 (düzenlendi) Ben yapıcam kardo. aynalarda sinyal yerleri var zaten benimkinde bide alt aydınlatma yaparız ona güzel olur güzel . 22 Ocak 2013 tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts