İçeriğe Yönlendir

Fiestama Sinyalli Dikiz Aynalar :)

Mithat Çakı

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez

Ben sinyallerin, ve sinyal altı aydınlatmalarının siparişini germanyadan verdim , tek endişem muaynede sıkıntı olur mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak

Abi muayenede sıkıntı olacağını sanmam çünkü herhangi görüş etkileyici yada karşıdakini rahatsız edecek bi durum değil.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

hüseyin abi ne kadara geldi.

Daha gelmedi sadece siparişini verdim ısmarladım yani, gelince günahını görürüz. :)

Abi muayenede sıkıntı olacağını sanmam çünkü herhangi görüş etkileyici yada karşıdakini rahatsız edecek bi durum değil.

İnşallah, gerçi muaynede sıkıntı çıkarsa apulü söküveririz.

Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak

Aynen her işin bi kolayı var zaten 2 yılda bir bi ampul sökmek kimseyi yormaz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Ben yapıcam kardo. aynalarda sinyal yerleri var zaten benimkinde bide alt aydınlatma yaparız ona güzel olur güzel . :seytan:

Bakıma girdiğimizde bir fiyat araştırması yaparım hele aynada yeri hazırsa iş sinyale ve kapaklara kalır ama beklemedeyim azdaha sabır.

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Bakıma girdiğimizde bir fiyat araştırması yaparım hele aynada yeri hazırsa iş sinyale ve kapaklara kalır ama beklemedeyim azdaha sabır.

2 tırnağını çıkarda bi bak :D benimkinde yerleri hazır sinyallerin kapağıda keser biçer oturturuz. sinyallerin 2 si 50 tl. 2 tanede ghia yada titanium arması almak lazım çamurluklara . geri kalanı teferruat :D ayna altına led aydınlatma döşesek çok iyi olur. taş patlasa kapakda alırsak 150 ye patlar.

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

.

2 tırnağını çıkarda bi bak :D benimkinde yerleri hazır sinyallerin kapağıda keser biçer oturturuz. sinyallerin 2 si 50 tl. 2 tanede ghia yada titanium arması almak lazım çamurluklara . geri kalanı teferruat :D ayna altına led aydınlatma döşesek çok iyi olur. taş patlasa kapakda alırsak 150 ye patlar.

Komple sıfır sağ sol 240 https://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=947550#

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz
(düzenlendi)

0euwV.jpg

aynı aynadan bahsetmiyoruz mert bizim aynaya olucak sinyal bu senin gösterdiğin farklı. cmax ghia ve bazı focuslarda var bu .

tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Pardon yeni fark ettim farklıymış focus die aratınca öyle çıktı diye aynısı sandım.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Taner Gündüz

arkadaşlar sinyal konusunda yardıma ihtiyacım var. izmirde bir kaç yere sordum sinyali bulamadım bulduğum yerde tuhaf bir rakamdan bahsediyor.. mitat kardeşim aldığın yerin telefonu varsa özelden mesaj atabilirmisin.

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

arkadaşlar sinyal konusunda yardıma ihtiyacım var. izmirde bir kaç yere sordum sinyali bulamadım bulduğum yerde tuhaf bir rakamdan bahsediyor.. mitat kardeşim aldığın yerin telefonu varsa özelden mesaj atabilirmisin.

Erol otoya sordun mu kardooo orada vardır veya getirtirler Aydın ağabeyler.

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Erol otoya sordun mu kardooo orada vardır veya getirtirler Aydın ağabeyler.

sormadım kardo pazartesi sorarız mithata da sordum o 50 tl ye almış çiftini .

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

sormadım kardo pazartesi sorarız mithata da sordum o 50 tl ye almış çiftini .

Fiyatı alınca bana ulaşırsan sevinirim kardo.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Sani Gerşon

Mesut bey, forum kuralları gereği resimli mesajları alıntılamıyoruz. MEsajınızı tekrardan yazmanızı rica edeceğim.

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

arkadaşlar bu sinyallerin fiyatı nedir böyle neden bu kadar uçuk ben anlamadım nerden ucuza temin edebiliriz bir fikri olan var mı

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Hocam malesef çok pahalı, Eba'dan almayı dene bence.

hüseyin abi sen oradan aldın herhalde ne kadar geldi

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Taner Gündüz

yakında yeni aracımda sinyalli ayna projemi bugün gerçekleştirmiş oldum :D içimde kalmıştı vallaha :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...