Ali Ozan Yurtsever 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 geçen akşam kestelden yenişehire dönerken sık sık kullandığım bildiğim bir yol olduğu için ve de karanlık olması sebebiyle 60 km hızla falan giderken daha önce olmayan yolu enine kaplayan yaklaşık 20 cm enine hendek gibi çukura girdim. anlık gördüm sadece ayağımı gazdan çekebildim. zaten o tarz durumlarda frene basarak girmiyorum çukura veya tümseğe ama basma zamanımda olmadı zaten. . zing diye bir ses geldi ama sanki içimden geldi o ses. çok kötü oldum. indim baktım görüntüde birşey yok. yolda 140 150km hıza çıktım bir titreme v.s olmadı. bariz bir şekilde sağa veya sola çekme de yok ama bilmiyorum umarım bir hasar yoktur. çok derin bir çukur değildi ama fena da değildi. . aklıma geldikçe sinir oluyorum. ne bir tabela ne bir levha hak getire. . . Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 geçen akşam kestelden yenişehire dönerken sık sık kullandığım bildiğim bir yol olduğu için ve de karanlık olması sebebiyle 60 km hızla falan giderken daha önce olmayan yolu enine kaplayan yaklaşık 20 cm enine hendek gibi çukura girdim. anlık gördüm sadece ayağımı gazdan çekebildim. zaten o tarz durumlarda frene basarak girmiyorum çukura veya tümseğe ama basma zamanımda olmadı zaten. . zing diye bir ses geldi ama sanki içimden geldi o ses. çok kötü oldum. indim baktım görüntüde birşey yok. yolda 140 150km hıza çıktım bir titreme v.s olmadı. bariz bir şekilde sağa veya sola çekme de yok ama bilmiyorum umarım bir hasar yoktur. çok derin bir çukur değildi ama fena da değildi. . aklıma geldikçe sinir oluyorum. ne bir tabela ne bir levha hak getire. . . Bir şey hissetmiyorsanız sıkıntı değil, bu durum pisikolojinizi bozmasın. 1 Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Göğüslüğün yerinden çıkacakmış gibi ses çıkarttığını hissettin mi Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Göğüslüğün yerinden çıkacakmış gibi ses çıkarttığını hissettin mi Göğüslüğün yerinden çıkacakmış gibi ses çıkarttığını hissettin mi valla göğüslüğü bilmemde yüreğim yerinden çıktı indi. . . Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Nerde oldu bu tam olarak,"Kestel'den" çıktıktan sonra diyosanız yol çalışmasının olmadığı bi yer olsa gerek,nerde çukur var ki bilemedim? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Ben 70 ile setten geçtikten sonra böyle olaylar artık beni pek etkilemiyor... Geçmiş olsun sıkmayın canınızı... 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 120 ile hız kesme tümseğinden geçmiştim Taunus'la. Hey gidi günler hey... Travers değiştiydi. Tümsekleri asfaltla aynı renkte yapanlara hala küfrederim. 4 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 (düzenlendi) Bugün Ankara da hava limanına sol şeritten 110 km civarında bir süratle gidiyorum. Kuzey Ankara evleri için yaptıkları köprülere yaklaşırken sola dönen virajda biranda karanlığın içinden sol şeritte Büyükşehir Çalışıyor tabelası çıktı. kendimi orta şerite zor attım. Baya da çınlattım kulaklarını Büyükşehir Belediyesinin. Bildiğimiz yol bile olsa burası Türkiye . Her an herşey karşımıza çıkabilir. 6 Ocak 2013 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Musa Durmuş 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Bugün aynı olay benimde başıma geldi.Önümdeki araçtan dolayı derin bir çukuru göremedim ve sol ön teker o çukura girdi arabanın altı dan diye yere vurdu.Lastik de az biraz balon yaptı. 1 Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Bugün Ankara da hava limanına sol şeritten 110 km civarında bir süratle gidiyorum. Kuzey Ankara evleri için yaptıkları köprülere yaklaşırken sola dönen virajda biranda karanlığın içinden sol şeritte Büyükşehir Çalışıyor tabelası çıktı. kendimi orta şerite zor attım. Baya da çınlattım kulaklarını Büyükşehir Belediyesinin. Bildiğimiz yol bile olsa burası Türkiye . Her an herşey karşımıza çıkabilir. Bizim burada da vardı. Sol şeridi aniden kapatıyolar..Hangi akla hizmet ? Ya ani fren yapıyosun ya da kendini aniden orta şeride atıyosun..Her şekilde tehlike..Metreler öncesinden haber verilmeli..Sol şeridin şakası olmaz.. Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Titreme sağa sola çekme yoksa sorun yok gibi görünüyor.Lastiğin iç tarafına bakın balon yapmış olabilir.Bir de janta eğilip bakın yamulma var mı? 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Bizim burada da vardı. Sol şeridi aniden kapatıyolar..Hangi akla hizmet ? Ya ani fren yapıyosun ya da kendini aniden orta şeride atıyosun..Her şekilde tehlike..Metreler öncesinden haber verilmeli..Sol şeridin şakası olmaz.. Yarın gazetelerin Ankara ekinde okuruz büyük ihtimalle. Havalimanı yolunda kaza diye. Ankara"da zaten metreLER öncesinde haber veriyor, Arkasına konileri bağlayan Refüj sulama tankerleri. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Nerde oldu bu tam olarak,"Kestel'den" çıktıktan sonra diyosanız yol çalışmasının olmadığı bi yer olsa gerek,nerde çukur var ki bilemedim? Nerde oldu bu tam olarak,"Kestel'den" çıktıktan sonra diyosanız yol çalışmasının olmadığı bi yer olsa gerek,nerde çukur var ki bilemedim? kestelin içinden ankara yoluna çıkarken. ya da şöyle söyleyeyim. akiniş dedikleri yer var ya biliyor musunuz bilmiyorum ankaradan gelirken %7 eğimli yol. oradan sonra kestel levhası olan ilk ışıklardan girince. daha yol çalışmalarının başladığı yere gelmeden. gerçi bugün yine oradan geçtim kapatmışlardı çukuru. . . Titreme sağa sola çekme yoksa sorun yok gibi görünüyor.Lastiğin iç tarafına bakın balon yapmış olabilir.Bir de janta eğilip bakın yamulma var mı? Titreme sağa sola çekme yoksa sorun yok gibi görünüyor.Lastiğin iç tarafına bakın balon yapmış olabilir.Bir de janta eğilip bakın yamulma var mı? iç tarafına bakamadım karanlıktan da onu da kontrol etmeliyim evet. dıştan sıkıntı yok gibi. . Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Bilmem mi. (: Oralar tam çalışmanın başladığı yerler,çukur ne alaka çözemedim açıkçası,şehrin doğusu daha çok dikkat istiyor trafikte. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Bilmem mi. (: Oralar tam çalışmanın başladığı yerler,çukur ne alaka çözemedim açıkçası,şehrin doğusu daha çok dikkat istiyor trafikte. Bilmem mi. (: Oralar tam çalışmanın başladığı yerler,çukur ne alaka çözemedim açıkçası,şehrin doğusu daha çok dikkat istiyor trafikte. bu ankara yolundan kestele giden ara cadde. niye kazmışlar bende anlamadım. . yol çalışmaları bahsettiğim ışıklardan 1 ışık sonra 2 km sonra başlıyor. . . dikkat etmek lazım oralarda her gün yeni bir yeri kazıp değiştiriyorlar. . . Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Siz kestelde mi oturuyosunuz? Siz kestelde mi oturuyosunuz? yenişehirdeyim ben orada bir arkadaşım oturuyor. . . Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 120 ile hız kesme tümseğinden geçmiştim Taunus'la. Hey gidi günler hey... Travers değiştiydi. Tümsekleri asfaltla aynı renkte yapanlara hala küfrederim. Senmiydin o tümseği küreyip geçen.... Sayende artık orda tümsek yok.... 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 İznikliyim ben de,aslında yenişehir de sayılır. Derbent,tam ortada. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 İznikliyim ben de,aslında yenişehir de sayılır. Derbent,tam ortada. İznikliyim ben de,aslında yenişehir de sayılır. Derbent,tam ortada. oooo yakınız 7-8 km aramız halil ergün oralıymış diyorlar doğru mu Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Hee iznikte evi mevi var diye gösteriyo benim kuzen. (: Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 yazın bir kaç kez atiye altına gelmiştik. sizin oralardaydı o yanılmıyorsam Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Senmiydin o tümseği küreyip geçen.... Sayende artık orda tümsek yok.... Asfaltla tümseği aynı renk yapanları tanıyon mu sen? Ondan haber ver. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Atiye Derbent yan yana beya. Atiye Derbent yan yana beya. aynen beeyaaaaa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts