Şahin Topaloğlu 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Asfaltla tümseği aynı renk yapanları tanıyon mu sen? Ondan haber ver. Biliyorum,,, Leonardo da vınci,,,,, Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Geçmiş olsun,mutlaka lastikleri ve jantları kontrol ettirin. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Geçmiş olsun aracınız megane olsaydı bu gibi durumlarda 110 Tl garantili olurdu son 2 yılda arkadaşın meganede 4-5 defa başımıza geldi Ben FI ile bagaj ful su dolu (200-300 lt) arabada 5 yetişkin evimin yolundaki kasisi sohbetten unuttum 110 km/h gibi bir hızla geçtim. Normalde o kasiste 4 kişi ile altı yere değen FI sıkıntısız geçti. Arabadakiler kasisten geçtiğimizi fark etmedi bile. Şimdi o kasis yok ama ben hala frene basıyorum orada Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 7 Ocak 2013 Yazar Paylaş 7 Ocak 2013 geçmiş olsun Ali bey, müsait bir zamanınızda amortisör, lastik ve jantları kontrol ettirmekte fayda var. belki lastiğin içinde veya dışında sizin gözünüzden kaçan bir balonlama yapmış olabilir. amortisörde yağ kaçağı var mı bakmak lazım. benimde başımdan böyle bir hadise geçti, metropol istikametinden eve dönüşte Çetinkaya'ya varmadan. daha 10 bin km'de ön 2 lastikte balonlama yaptı, jantın birinde de eğrilme söz konusu oldu. jantlar düzeltildi ama balonlama yapan lastikleri kaskodan yeniledik. doğru söylüyorsunuz Sadık bey. buranın yağmuru karı durursa şayet en kısa zamanda kontrol edeceğim. kar olduğu için araba yatıyor zaten. mersinde alışmadık kara kışa, burada bir garip oluyor kış lastiğide almadım o yüzden çok ellemiyorum arabayı. . . ama söylediklerinize dikkat edeceğim. . teşekkür ederim. . . 1 Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 geçmiş olsun o şekilde hava yastığı patlatan bile var şahit oldum Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 7 Ocak 2013 Yazar Paylaş 7 Ocak 2013 geçmiş olsun o şekilde hava yastığı patlatan bile var şahit oldum aman diyeyim vallaha. doğrudur hocam. . . Yorum bağlantısı
Recommended Posts