Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Kontağı kapattıktan hemen sonra gelen bir ses var o ayrı Birde 5-6 dk sonra gelen başka bir ses var Dediğimiz ses kontağı kapatınca gelen anlattığım ses.5-6 dakika sonra gelen ses ise uğultu şeklinde Yorum bağlantısı
Hüseyin Hüsnü Yolgider 8 Ocak 2013 Yazar Paylaş 8 Ocak 2013 Aynı ses bendede var nedense, benimde aracım 2012 model dizel.Kontağı kapattıktan sonra 4,5 sefer arka arkaya sıkışmış kedi miyavlaması gibi ciik ciik ciik sesleri geliyor. arkadaşım iyi açıklamışsın aynı durum benimkide Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2013 Paylaş 9 Ocak 2013 arkadaşım iyi açıklamışsın aynı durum benimkide Yarın video çekmeye çalışacağım.Dün denemek için indim aşağıya çalıştırdım ve kapadım motoru fakat sesi çıkarmadı nedense.Bir tur atıp öyle çekmeyi deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Sinan Ocaktan 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Konuyu açalı 3 sene olmuş ama aynı ses bende de var bu olay tam olarak nedir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Havalandırma kapaklarının test ve kapanma sesi. Normaldir. Tabi normal seviyede ise. Yorum bağlantısı
Sinan Ocaktan 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Normal olduğunu düşünüyorum o kadar rahatsız edici birşey değil Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 12 Haziran 2016 Paylaş 12 Haziran 2016 Egr kendi kendini temizliyor. problem yok. normal durum Yorum bağlantısı
Salih akman 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 2011 model dizel fiestada otoparka yanasip anahtari almaya gelen eleman tarafindan farkedilen ses benide cok rahatsiz etti kaputu actim dinledim defalarca hava filtresinin altindan geldigini dusundum kontagi kapattiktan sonra en fazla 7-8 defa tik tik tik sesi geliyordu. hemen yetkili servise goturdum dinlediler hic merak etme sifir araclarda bile ayni ses var rahat ol dediler donuste birde ozel servise goturdum iyice emin olmak icin oradada ayni cevabi alinca rahatladim. Sizde rahat olun. Bir mekanizmanin kendini kapatma sesiymis. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Egr kendi kendini temizliyor. problem yok. normal durum Egr kendi kendini nasil temizliyor? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Egr valfini aç kapa, aç kapa yaparak. Yorum bağlantısı
Mustafa Ercan Turgay 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 2012 dizel aynı ses bendede var. Yani vardı, uzun zamandır duymadığımı farkettim konuyu okuyunca. Yorum bağlantısı
Recommended Posts