Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Hee doğru ya.. Ben hep teyp kumanda tuşlarını düşünmüştüm.. Ömer Bey'e hangi tuşları kast ettiğini sormak lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Hee doğru ya.. Ben hep teyp kumanda tuşlarını düşünmüştüm.. Ömer Bey'e hangi tuşları kast ettiğini sormak lazım yolda teyp ayarlıyacam diye tapa gaz gitmesin de bir den araba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 yolda teyp ayarlıyacam diye tapa gaz gitmesin de bir den araba Hatta şu başlık da, buna bağlı olabilir mi ? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238555-focus-yokus-asagi-kendi-kendine-gaz-veriyor/ Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Ömer Bey, çalışmıyor dediğiniz 1 numara mı yani sinyal kolunun altındaki düğmeler mi, yoksa 2. numara mı ? 2 numaradakilerin ne olduğunu biliyorsanız özür dilerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Focus'mda cc olsada yollara vursam kendimi da ayrı.. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Dursun 14 Ocak 2013 Yazar Paylaş 14 Ocak 2013 (düzenlendi) arkadaşlar ilginiz ve emeğinize teşekkür ederim.mehmet abi resimlerde işaretlediğiniz 1 numaralı tuşlar çalışmıyor.2 numaralı olanlar hız sabitleyici tuşları zaten onlar çalışıyor. ben direksiyondaki tuşlar diye başlık açtığım için biraz yanlış anlaşılma oldu herhalde.direksiyonun üstünde değil altında desem daha doğru olurdu . abi bu alarm varsa nasıl çalışır daha yeni öğrendim alarm olduğunu.alarm olduğunu nereden anlayabiliriz.yokuş aşağı kendi kendine gaz vermenin bu sorunla ilgisi olmadığını düşünüyorum.gaz vermeyle ilgili yeni bişey farkettim onu da ilgili başlığa yazdım da konuları karıştırmayalım.allaha emanet olunuz. 14 Ocak 2013 tarihinde Ömer Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts