İçeriğe Yönlendir

Aynalı Cam Filmleri ?

Buğra Öcalgil

Recommended Posts

Buğra Öcalgil

Arkadaşlar aracımda siyah cam filmleri var fakat yıpranmışlar. Bunları söktürüp yerine aynalı cam filmi yaptırmayı düşünüyorum aynalı ama bu bildiğin ayna gibi olanlardan değil hafif aynalı olacak sanırım onlarda siyahlar gibi numaralı oluyor henüz bir fikrim yok.. Bir akıl verirseniz sevinirim bir de Avr.yakasında nerede uygun bir şekilde iyi işçilikle yaptırabilirim :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Filmlerin ayna efektlisi var, tanıdığım yer: ucuz değildir ancak işçliği ve malzemesi çok kalitelidir, maslak sanayide bildiğimiz yer var isterseniz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O ayna,bildiğin ayna gibi değil, renkten çok ayna efekti gibi düşün, tabii gümüşlü ayna gibi olnaları saymıyorum

Yorum bağlantısı
Buğra Öcalgil

Tam ayna gibi yansısın istemiyorum zaten hafif gri bir parlaklık bile olabilir. Bütçe olarak maks. 150 tl.ye ön cam hariç yaptırmak istiyorum tek kapı 2004 focus araç zaten..Çağlar ne kadara yapıyorlar senin söylediğin yerde ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O rakama, maslak bölgesinde film yapmazlar, 400 TL civarı ister sanırım, belki biraz daha ikram alabilirzi ama o kadar.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

O rakama, maslak bölgesinde film yapmazlar, 400 TL civarı ister sanırım, belki biraz daha ikram alabilirzi ama o kadar.

Mekan nere?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Tam ayna gibi yansısın istemiyorum zaten hafif gri bir parlaklık bile olabilir. Bütçe olarak maks. 150 tl.ye ön cam hariç yaptırmak istiyorum tek kapı 2004 focus araç zaten..Çağlar ne kadara yapıyorlar senin söylediğin yerde ?

İsmiyle hitap ettiğiniz kişinin yaşını biliyormusunuz??İsminin altında doğum tarihi yazıyor dikkat edelim lütfen..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Buğra Öcalgil

İsmiyle hitap ettiğiniz kişinin yaşını biliyormusunuz??İsminin altında doğum tarihi yazıyor dikkat edelim lütfen..

Haklısın Çağlar abi yazıcaktım fakat yazarken sanırım abi yazmayı unutmuşum bu tür konularda hassasım teşekkür ederim uyardığın için ayrıca kusura bakma Çağlar abi farkında değildim dediğim gibi.. :(

Yorum bağlantısı
Buğra Öcalgil

Sevgili Abdülsametçim sende haklısın tabi ki fakat saygı konusunda bir derse ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum kaldı ki varsa da bu dersi büyüklerimden almayı yeğlerim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Forumumuzun anlaşmalı iş yeri var. Uygun fiyata kaliteli cam filmi yaptırabilirsiniz. Yansıtmalı film olarak var mı bilemiyorum...

Yorum bağlantısı
Buğra Öcalgil

Mert Can bey anlaşmalı iş yeri neresidir acaba ?

Yorum bağlantısı
Buğra Öcalgil

Görsel olarak aslında aklımda olan film şu .Fakat başta söylenilen gibi lazerle yapılıyor olabilir bu sebeple fazla uçmuş olabilirim :)

25hl1r9.jpg

Yorum bağlantısı
Buğra Öcalgil

Çok teşekkür ederim yarın gün içinde arayıp kendilerinden bilgi alacağım kesinlikle..

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Seviyorum ülennn. :crazy:

Fotoğrafını görünce çin üretimi Ahmet Kıyak çıkmış dedim abi... :D

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
(düzenlendi)

Seni de seviyorum. Öpjemm, gel buraya. :crazy:

Kanepe devrildi lenn. :sandalye:

Abi kızma ama saçlarda da bi Halil Sezai havası gördüm sanki... '' Çaresizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz içimdeki memur,bir günah gibi heeeppp suçluuuu biz halaaaaa fotoğrafa bakıyoz Ahmet abimi bu... ? :D

tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

http://www.fordclubt...r-de-cam-filmi/

Bilgileri mevcut. Musa Bey oradan ayrılmış diye duyum aldım. Sabit numaran ararsanız yardımcı olurlar... 100 TL'ye 3-4 gun önce film çektirdi başka bir üyemiz...

Mertcan geçen gün ben çektirdim filmi orada. Ben memnun kalmadım ve bir başka arkadaşın gitmesinide istemem açıkçası.

İlk başta gittik, 100 tl olan filmi çektireceğiz diye, adam hiç önermem yazık bu arabaya, al satçılar bu filmi yapıyor felan dedi.

Bizde nasıl olsa yakalanacağız maliyet az olsun içimiz yanmasın diye ucuz yaptırıyoruz felan dedik.

Neyse yaptırdık, sordum nasıl filmi sıfır kestiniz mi cama diye. Verdiği cevap sıfır kesmek çok işçilik gerektirir onunla uğraşılmaz dedi.

En son çıkarken yazık ettiniz bu filmle arabaya der gibi konuştu pust herif.

Daha sonra arabada baktım broşür koymuşlar..

Cam filmi = 70 TL yazıyor.

Allah bildiği gibi yapsın, bir sorun yok filmde ama sırf şu muamele için önce bir dövülür sonrada ekmek verilmez o adama.

Ben Şirinevler Llumar'da Savaş ustaya mondeo'yu yaptırdım böyle bir kalite yok. Dünkandan çıkmadan istediğin gibi aç kapat camı çıkmama garantili. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hemen şımarmışsınız yine! Hadi yatın artık bakim... :bambam2:

filmden anlarsın janiim ama bunlar cam filmi, daıılll bakiim, ben bilahere gelir toplarım seni

Yorum bağlantısı
Murat Dere

filmden anlarsın janiim ama bunlar cam filmi, daıılll bakiim, ben bilahere gelir toplarım seni

Lak lak lak... Laf var icraat yok as usual. Çıt çıt çıt çeedenee dee sar bedeeni bedeene...

kool_105-albums-animated-gif-s-picture95282t-devil-fire-devil-fire-monster-smiley-emoticon-000833-large.gif

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Lak lak lak... Laf var icraat yok as usual. Çıt çıt çıt çeedenee dee sar bedeeni bedeene...

kool_105-albums-animated-gif-s-picture95282t-devil-fire-devil-fire-monster-smiley-emoticon-000833-large.gif

avatar resmini konulara koymak da bir fikir tabii, takdir ettim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...