Önder Kuru 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Başlıkta bahsettiğim kısmı söküp gri renk karbon yapmak istiyorum. Vites topuzunun altındaki kısım ve yolcu hava yastığının olduğu yerdeki kuşak gri, kalorifer düğmelerini de değiştireceğim e-bayda bulmuş bir arkadaşımız ondan aldım linki. O yüzden bu çerçeveyi de gri yaparsam güzel olacak diye düşündüm, nasıl söküldüğü hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Alt kısmından kuvvetlice asılıyorsun geliyor, tırnaklıdır.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 Alt kısmından kuvvetlice asılıyorsun geliyor, tırnaklıdır.. Alt kısımdan dediğin kalorifer düğmelerinin orasıdır herhalde di mi abi? Bi de abi tırnaklar nerelerinde tarif edebilir yada resim üstünde gösterebilir misin rica etsem? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Dur bir yerleri sökme, benim aklım benim arabaya gitti... Galiba bunda da aynı, bizim C-max ta oraları sökmedim ama kalorifer düğmelerini söktüm...Yarın bir bakayım olmazsa.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 tetp sökülecek, içerde vida var Dur bir yerleri sökme, benim aklım benim arabaya gitti... Galiba bunda da aynı, bizim C-max ta oraları sökmedim ama kalorifer düğmelerini söktüm...Yarın bir bakayım olmazsa.. nescafe iyi gider şimdi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 nescafe iyi gider şimdi Türk kahvesi abi... 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 Dur bir yerleri sökme, benim aklım benim arabaya gitti... Galiba bunda da aynı, bizim C-max ta oraları sökmedim ama kalorifer düğmelerini söktüm...Yarın bir bakayım olmazsa.. Bugün ben de söktüm düğmeleri asılınca geldiler... Ama dediğim gibi o bütün bir çerçeve sanırım bakarsan sevinirim abi... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Çerceve bir bütün olmalı..Teyp sökülmeden çıkmaz.Orada vidalar var. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Teybin altında vida var o konsolu tutuyor, teyp çıkmadan sökülmez. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 21 Ocak 2013 Yazar Paylaş 21 Ocak 2013 tetp sökülecek, içerde vida var nescafe iyi gider şimdi Çerceve bir bütün olmalı..Teyp sökülmeden çıkmaz.Orada vidalar var. Teybin altında vida var o konsolu tutuyor, teyp çıkmadan sökülmez. Teşekkür ederim, Baştan aracın üstünde yapmayı düşündüm ama çok sağlıklı olmaz diye vazgeçtim. O vakit önce bi teypçiye gidip teybi söktüreceğim ondan sonra da çerçeveyi söküp tezgahta sakin sakin kaplamayı yapabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 21 Ocak 2013 Yazar Paylaş 21 Ocak 2013 (düzenlendi) Sökmeden olmaz..Boşuna uğraşma.. Abi bu arada saat 10.10 'da 10. cevabı yazmışsın. Balıkesirliyim ya daha bi dikkat çekici geldi kendi adıma... 21 Ocak 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts