Hüseyin Sönmez 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Evde çöpe gidecek olan eski bir süpürge paspas sapı vardı alt kısmı iyice çürümüşdü, benimde aklıma bir şey geldi. Üst kısmında 15 cm kadar boşluk bırakarak kestim. (desdereynen) Alt kısmına çakmak şarjından giriş yapabileceğim bir konnektörü epoksi ile sabitledim. Daha sonra boru üzerine şerit ledleri yapıştırdım. Gerekli lehimlemeleri yaptım. Ahanda böyle yanıyor. Estetiğe önem veren ince ruhlu bir insan olduğum için etrafını kırmızı (arabaya uysun diye) elektrik bantı ile sardım. Tasarımını tamamladığım elektronik cihaz bagajda yerini aldı artık. 17 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Kablo uzunluğu ne kadar oldu..? Ben şarjlı yapılmıştır diye bekledim ama yanılmışım . Eline sağlık .. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 acemi hobici, 4 bir tarafı ışıl ışıl parlayan fenerle, nereyi aydınlatıp ta, gözün kamaşmadan görebileceksin meşale olmuş bu 8 Yorum bağlantısı
Emin Önal 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Allah göstermesin, yolda kalma gibi durumlarda arkadan gelen sürücüleri uyarma amaçlı kullanılabilir.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Hüseyin, şeffaf daralan makaron ile komple sistemi koruma altına al. Ledlerin kenarları veya bant illaki açıkta kalacak. 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Hüseyin, şeffaf daralan makaron ile komple sistemi koruma altına al. Ledlerin kenarları veya bant illaki açıkta kalacak. Olm "makaron" deyip adamın kafasını karıştırmasana. Ayrıca "daralmayan" makaron mu var? Sen adamı makaraya mı sarıyon olm ya? Not: Hüseyin, tebrik ederim kardeşim. LED candır. Sen bakma Çağlar cicişe. Devam. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 bacanağı mı arayıp sordun bilgiler için? Birşey takıldı aklıma, bu süpürge nasıl kırıldı? sırtın ağtıyor mu? 8 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Olm "makaron" deyip adamın kafasını karıştırmasana. Ayrıca "daralmayan" makaron mu var? Sen adamı makaraya mı sarıyon olm ya? Örtmenim, daralmayan makaronları otomotiv sektörü kullanır genelde Hatta daralan makaron yerine benim elemanlarımdan biri ; büzüşen olarak tabir etmekte 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 bacanağı mı arayıp sordun bilgiler için? Bişey takıldı aklıma, bu süpürge nasıl kırıldı? sırtın ağtıyor mu? Birinici soruya cevabım; hayır. İkinci sorunun muhatabı zaten ben değilim. Evet daralmayan makaron var Örtmenim, daralmayan makaronları otomotiv sektörü kullanır genelde Hatta daralan makaron yerine benim elemanlarımdan biri ; büzüşen olarak tabir etmekte Taam ya, varsa var. Ne baarıyonuz? Niye üstüme geliyonuz ikiniz birden? Alın size: 2 Yorum bağlantısı
Ali Erkan Aktaşgül 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 - Bak süpürge sapından ışıklar yaptım! - Sebep? Ne işe yarar çözemedim ama eline sağlık. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 acemi hobici, 4 bir tarafı ışıl ışıl parlayan fenerle, nereyi aydınlatıp ta, gözün kamaşmadan görebileceksin meşale olmuş bu Bir tarafını kapatmak için tasarıma başladım bile, yakında sizler ile paylaşacağım. Hüseyin, şeffaf daralan makaron ile komple sistemi koruma altına al. Ledlerin kenarları veya bant illaki açıkta kalacak. Makaron aklıma geldi ama şeffafı olduğunu hiç bilmiyordum, nerden bulacağız? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Karaköy, elektronikçiler pasajı. Bir çok yerde satılır 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 bacanağı mı arayıp sordun bilgiler için? Bişey takıldı aklıma, bu süpürge nasıl kırıldı? sırtın ağtıyor mu? Kask sadece motosikletde kullanışlı olmuyor, hayatın her alnında kurtarıcı oluyor. - Bak süpürge sapından ışıklar yaptım! - Sebep? Ne işe yarar çözemedim ama eline sağlık. Sebep ışık kaynağı olabilirmi? Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 ibretlik olmuş abi, dünya da tek oldugu ve herdaim tek kalacagi kesin Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 (düzenlendi) Ne işe yaradığı konusunda biraz arkadaşları aydınlatayım, Bir keresinde aracın fanı kontrol eden rolesi takılı kaldı kış günü kontak kapattıktan sonra fan sürekli çalışıyordu, aracı park ettiğim yer gece vakti karanlık bir yerdi, roleyi bulup yerinden söküp tekrar takmak grekiyordu, inanın karanlıkta el ile yoklarayak yada ağzımda el feneri ile iş yapmak çok zor böyle ucunda kanca olan bir ışığı kaputa takıp iş yapmak çok güzel olur diye düşünüyorum. Bunu anlayabiliyormusuz? Şekli sizi yanıltmasın benzer şeyler zaten var, bu sadece el yapımı. 20 Ocak 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Sabri Alemdaroğlu 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Tebrik ederim çok şahane bir çalışma olmuş Yalnız çevreyi aydınlatma özelliğinin yanında, şöyle takılıp çıkartılabilir bir yansıtıcıda yapılsa istendiği zaman fener görevide görebilirdi aslında. Tabi şarj özelliği olur ise işe yarar o da... Yorum bağlantısı
Ömer Bastacıoğlu 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Vileda marka led lamba,markadan fikir ve tasarım hakkı ( know-how gibi ) isteyebilirsiniz. Elinize sağlık,güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Çilo 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Süper olmuş. Sen süpürge sapından fener yaptım deyince aklıma VİZONTELE de ki Deli Emin geldi adam ayakkabıdan radyo yapıyor bu Vizonteleyi mi yapamayacak diye bir reblik var o gelgi aklıma. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Elinize sağlık Led olsun da isterse vileda sapında olsun Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Bence de güzel olmuş.Severim böyle yaratıcı fikirleri. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts