Barışcan Karakütük 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar, Connect 110 glx var sımdı ben bu aracıma elektornık blow off takmak istiyorum fakat söyle bir sey var aracı biz aldığımızda 50 ay mekanık garantı verılmıstı araca oyuzden motorla ılgılı bırsyde oynama yapmak istemiyiorm yoksa normal blow off takmak isterim.. ve birde mekanık garantıyı bozarmı elektornık blow off ? bana bozmaz demıslerdi.. benim arkadaşm 110luk connecte uymuyacagını motorun sesınden onu duyamayacagımı soylemstı bu konu hakkında bılıgısı olan varsa sımdıden tesekkrler.. Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar, Connect 110 glx var sımdı ben bu aracıma elektornık blow off takmak istiyorum fakat söyle bir sey var aracı biz aldığımızda 50 ay mekanık garantı verılmıstı araca oyuzden motorla ılgılı bırsyde oynama yapmak istemiyiorm yoksa normal blow off takmak isterim.. ve birde mekanık garantıyı bozarmı elektornık blow off ? bana bozmaz demıslerdi.. benim arkadaşm 110luk connecte uymuyacagını motorun sesınden onu duyamayacagımı soylemstı bu konu hakkında bılıgısı olan varsa sımdıden tesekkrler.. elektronik blowoff un senin aracında hiç bir faydası olmuycak ki sadece ses çıkarcak bence gereksiz bişey.... bence yapılacaksa gerçek bi blowoff takılmalı ! Yorum bağlantısı
Alper Keskin 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar, Connect 110 glx var sımdı ben bu aracıma elektornık blow off takmak istiyorum fakat söyle bir sey var aracı biz aldığımızda 50 ay mekanık garantı verılmıstı araca oyuzden motorla ılgılı bırsyde oynama yapmak istemiyiorm yoksa normal blow off takmak isterim.. ve birde mekanık garantıyı bozarmı elektornık blow off ? bana bozmaz demıslerdi.. benim arkadaşm 110luk connecte uymuyacagını motorun sesınden onu duyamayacagımı soylemstı bu konu hakkında bılıgısı olan varsa sımdıden tesekkrler.. Foruma hoşgeldiniz sesi çok rahat duyarsınız gayette yüksektir aracınızın sesini rahatlıkla bastırır fakat elektronik bowlar sadece tek bir tonda çaldığı için ve ayağınızı tam gazyapmadan bile çekseniz (hangi devirde olursa olsun ayağınızı pedala dip gaz yapıp çekmeniz yeterli) aynı sesi çıkaracaktır tek tona sahiptir,gerçekleri ise turbo basıncına göre değişken sesler çıkartır (tam dolu turbo ile ara gazı yaparken çıkan ses aynı olmaz mesela).Elektronik bow şehir içinde kırmızı ışıklarda vs. hoşunuza gidebilir fakat inanın bir süre sonra çok saçma gelecek size sesi,bir hevesle boşuna almışım diyceksiniz hayalinizdeki tepkiyide görmeyeceğinize emin olun çünkü blow offu bilen bir avuç insan var etrafta ve siz ara sokaklarda yaya geçitlerinde vs bunu çalsanız insanlar size iyi gözle bakmıycaktır.Hevesinizi alınca ilk işiniz en yakın oto elektrikçiye gitmek olup tesisatı sökmek olacak şahsi fikrim takmadan önce bidaha düşünün fakat illaki alacağım arkadaş merak ettim diyorsanızda siz bilirsiniz tabiki Yorum bağlantısı
Barışcan Karakütük 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 elektronik blowoff un senin aracında hiç bir faydası olmuycak ki sadece ses çıkarcak bence gereksiz bişey.... bence yapılacaksa gerçek bi blowoff takılmalı ! ses cıkarması benım ıcın yeterlı olur ( : dedigim gibi aracın 50 ay mekanık garantısı olmasa gercek blow takılabilirde suanda garantı kapsamı var gercek blow a gerk yok ( : Foruma hoşgeldiniz sesi çok rahat duyarsınız gayette yüksektir aracınızın sesini rahatlıkla bastırır fakat elektronik bowlar sadece tek bir tonda çaldığı için ve ayağınızı tam gazyapmadan bile çekseniz (hangi devirde olursa olsun ayağınızı pedala dip gaz yapıp çekmeniz yeterli) aynı sesi çıkaracaktır tek tona sahiptir,gerçekleri ise turbo basıncına göre değişken sesler çıkartır (tam dolu turbo ile ara gazı yaparken çıkan ses aynı olmaz mesela).Elektronik bow şehir içinde kırmızı ışıklarda vs. hoşunuza gidebilir fakat inanın bir süre sonra çok saçma gelecek size sesi,bir hevesle boşuna almışım diyceksiniz hayalinizdeki tepkiyide görmeyeceğinize emin olun çünkü blow offu bilen bir avuç insan var etrafta ve siz ara sokaklarda yaya geçitlerinde vs bunu çalsanız insanlar size iyi gözle bakmıycaktır.Hevesinizi alınca ilk işiniz en yakın oto elektrikçiye gitmek olup tesisatı sökmek olacak şahsi fikrim takmadan önce bidaha düşünün fakat illaki alacağım arkadaş merak ettim diyorsanızda siz bilirsiniz tabiki tekrardan hosbulduk ( : ılgınız ıcın tesekkür ederim valla soyle diyeyim cok hosuma gıttı acıkcası ve yaptırırsam cok hosuma gidecegine zevk alarak kullancagımı bılıyorum( : bu elektornık blow off u nereden daha uygun kalıtelı alabilrim bu konu hakkndada bılgısı olan varsa gayet iyi olur ( : Yorum bağlantısı
Recommended Posts