İçeriğe Yönlendir

Tyc Marka Far Aldım Ilk Gün Yagmurdan Buğu Oldu Bir Fikri Olan?

Semih Başalp

Recommended Posts

Semih Başalp

montajdan mıdır anlamadım ikiside buğulu??

Yorum bağlantısı
Semih Başalp

hayır abi normal siyah zemin aldım böyle oldu

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

arkasında kendi kapağı gelmiş miydi? park ampullerini kim taktı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Montajda yapılacak tek hata, arka kapağı düzgün kapatmamaktır... kontrol edin..

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

arka kapagi tam oturmamistir kontrol edin ilk olarak sonra aynisini yapacakmi kontrol edin.eger yaparsa bir yerlerde çatlak vardir muhtemelen

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

İçini önce saç kurutma makinesiyle kurutun sonra kapağını kontrol edip düzgünce kapatın.Eğer sorun devam ederse büyük ihtimalle kapakta bir sorun vardır.Ancak ikisi birden olması enteresan..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Arka kapak açık halde farlar yakılırsa zamanla buğu gider, sonra kapak güzelce kapanır, hala buğu oluyorsa farlarda sıkıntı vardır.

Yorum bağlantısı
Semih Başalp
Semih Başalp

O işlem gözümde büyüyor zamanım da çok olmuyor o sebeple hazırından alıcam işallah

Yorum bağlantısı
Semih Başalp

Aldigim yerden tyc nin merceklisiyle degistircem 600 tl fiyat verdi h7 yakan cinsinden sizce nasil?

Yorum bağlantısı
Necdet AKTARI

arka kapakları tam oturmamış olabilir.Keşke takımı aldığınızda arka ve ön kısmın birleştiği kıısmlara bir şeffaf silikon geçseydiniz.kimi takımlarda boralarda fabrikasyon açıklıklar kalabilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aldigim yerden tyc nin merceklisiyle degistircem 600 tl fiyat verdi h7 yakan cinsinden sizce nasil?

Çok. Onun yerine 200tl daha verip bi-xenon mercek yaptırın derim.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

büyük ihtimal o merceklerle önünüzü göremiyeceksiniz ... junyanlar gibiyse ...

Yorum bağlantısı
Semih Başalp

Mercegin iyi olmadigini nasil anlarim ki ?

Yorum bağlantısı
Semih Başalp

ALMIYORUM O HALDE :) Farın içini açıp temizlik yapıcam ardından silikonla kapatıcaz artık

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ALMIYORUM O HALDE :) Farın içini açıp temizlik yapıcam ardından silikonla kapatıcaz artık

Açmışken mercekleyiiiin :)

Yorum bağlantısı
Semih Başalp

şu cumartesi gün ki sabri ustanın açılışına gidebilirsem eğer orada istanbuldan gelen arkadaşlara mercek işini ayrıntılı danışıcam aslında birçok şey danışıcam :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...