İçeriğe Yönlendir

F2 De Lpg Dolum Ağzını Depo Dolum Noktası Yanına Takmak

Cumali Serkan DÖNER

Recommended Posts

Cumali Serkan DÖNER

200704053jf789aeq5rp4vcio6.jpg

Arkadaşlar aslında sorunumu uzun uzun yazmıştım ama pc nin azizliğine uğradım ve konuyu açamadan silindi şimdi kısaca anlatacağım. F2 me lpg taktıracağım ve dolum ağzını fotoğraftaki gibi yapmak istiyorum.kaç gündür araştırıyorum sorun çıkmadığını söyleyenlerde var sorun yaşayanlarda var ve mmo nın sitesindeki standartları belirten yazıyı okudum ve dolum ağzının burada olması ile ilgili hiçbir şey yok sadece bagaj içinde olmaması gerektiğini kesin olarak belirtiyor http://www.mmo.org.t...a3d62977_ek.pdf linkten bütün konuya bakabilirsiniz. sizler ne diyorsunuz bu fikrime değerli görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.ayrıca yönetici abiler konuyu yanlış yere açtı isem eğer gereğini yapmanızı rica ederim.saygılar selamlar

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Çok güzel olur. zaten dacialarda fabrika çıkışı oraya koymuşlar. aklıma gelse benim naylona da yaptıırdım.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Mmo dan gecmiyor malesef bizde oraya koyacaktik olmadi.

Yorum bağlantısı
Cumali Serkan DÖNER

bugün araştırmalarıma devam ettim ve ben şu kanıya vardım.ustalar uğraşmak istemiyor mmo çalışanlarıda kafalarına göre muamele yapıyorlar.bazen onay verirken bazen gıcıklık yapıyorlar.oysaki mmo nın belirttiği standartlarda sadece bagaj içinde olmayacağını kesin olarak belirtmişler.bunu belirtincede doğru düzgün bir cevap veremiyorlar. bahane olarak da yok sizin aracınızda dolum ağzı yamuk durur yok depo kapağına engel olur gibi basit bahaneler sunuyorlar.sanki alta takınca dağlara paralel duruyor dolum ağzı :) Bence en büyük engel montaj yapan ustalar nedeni ise şu onlara fazladan iş çıkıyor ve uğraşmak istemiyorlar.alttan hemen bi ayak takıp dolum ağzını takmak varken bu durum işlerine gelmiyor.ikinci olarakda bu durumu çözecek olan yine montaj yapan firmalardır sonuçta onlar yapıyor bu işi.insanların bu yönde bir talepleri olduğunu toplu olarak mmo ya bildirmeleri gerek o zaman mmo da bir çözüm bulacaktır diye düşünüyorum. (bunlar benim şahsi düşünce,araştırma ve izlenimlerim) bildiğim bir şey var oda bu işe bi an önce bir çözüm bulunması.

Yorum bağlantısı
Özgür Arduç

Bizim arkadaş oraya yaptırmıştı. Bırakın muayeneden geçmemeyi, muayenedeki yetkililer hayran kalmıştı iyi ustaymış falan diye. Demek ki muayene görevli kişiye göre değişiyor...

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Bence yaparsanız uğraşırsınız gibime geliyor. O kadar uğraşmaya değer mi değmez. Nasıl olsa dolumu siz yapmıyorsunuz. Genelde nasılsa sizinde öyle olsun boşverin. Ceremesini siz çekersiniz diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bayiden lpg takılarak sıfır km satılan dacialarda da depo dolum ağzına konuyor ancak ne hikmetse piyasada buraya takmak yasak diyorlar :s atladığımız bir montaj şekli ilave havalandırma olabilir diye geliyor sadece aklıma, bir de hep söylenenen: lpg dolum ağzının, lpg deposundan daha alçakt aolması gerektiği.

belki özel bir ara aparat vardır bunun için.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Geçen alman plakalı mercedes i gaz alırken gördüm benzin depo kapağının içindeydi.

Bence büyük rahatlık.

Yorum bağlantısı
Cumali Serkan DÖNER
(düzenlendi)

arkadaşlar aracıma atiker obd li sistem lpg taktırdım. maalesef dolum ağzı altta oldu çünkü tabanca oturmuyor istediğim yere takınca.şimdilik memnunum bir şey dışında yol bilgisayarı kalan km bilgisi düşüyor yakıt göstergesi sabit hemen hemen.acaba hepsi mi böyle oluyor yoksa benimkindemi bir sorun var.bideobd li sistem hakkında neler düşünüyorsunuz

tarihinde Cumali Serkan DÖNER tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Araç, benzinde gittiğini sandığı için,menzil düşer.

Kontak kapatıp,açtıktan sonra tekrar düzelir.

Yorum bağlantısı
Cumali Serkan DÖNER

Araç, benzinde gittiğini sandığı için,menzil düşer.

Kontak kapatıp,açtıktan sonra tekrar düzelir.

yok abi benimki öyle olmuyor.kontağı kapatıp açtığımdada kaldığı yerden devam ediyor

Yorum bağlantısı
Cumali Serkan DÖNER

arkadaşlar bu kalan menzil olayına bir çözümü olan yokmu?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...