Muharrem Yilmaz 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 (düzenlendi) Araç 182bin km' de sübap şakırtıları var lpgli. Usta değişecek dedi ama fiyat açısından herhangi birşey konuşmadık parçayı sordum parça 120TL takım olarak sübap. Bunun yanında işçilik ne kadar tutar ? Silindir kapağı mı yada üst kapak mı diyorlar o taşlanmaya felan gitme olasılığı varmıdır fiyat olarak bize ne çıkar bu işlem şakırtı var hele ki motor sabahları ilk çalıştırmada soğukken baya bir bariz duyuluyor ama ısınınca ses sanki yok gibi kaputa yaklaşmazsan duyamazsın. 29 Ocak 2013 tarihinde Muharrem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Ünal 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Supap tapetlerinden yapabilir o şakırtıyı , supapların kendisinin yapacağını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Muharrem tek ustaya takılma. Birden çok yere baktır... Yorum bağlantısı
Muharrem Yilmaz 29 Ocak 2013 Yazar Paylaş 29 Ocak 2013 Baktırdım zaten iticilerden değil 4.iticiden usta böyle saat pili gibi bir şey çıkardı metal ona bişeyler yaptırttı sonra biri getirdi tekrar taktılar felan 5.sente girmiyodu eskiden şimdi giriyo bişeyler yaptılar yani ama bu idarelik değişçek bunlar dedi o kadar fiyatta vermedi bana bende gidip sübapların fiyatını öğrendim müminlerden 120TL dedi ama acaba diyorum ki işçilik ne alırlar ? Silindir kapağı taşlanır mı ? Conta değişirse conta ne kadardır ? Tamirci ne alır ? Yorum bağlantısı
Ali Toprak 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Silindir kapağı sökülünce conta mutlaka değişir.Subablarla birlikte contaları da değişecek.Rektefiyeci kapağı ölçecek sorun yoksa taşlama olmaz.Motor ustası 100-150 tl rektefiyecei. 50-150 tl arasında işçilik alabilir.Aracın sente ayarına iyi bakılması lazım Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Şim denilen parçalar değişse belkide ses kalmayacak ? Daha önce bir arkadaş değişim yaptırmıştı şakırtı kesilmişti..araç 2001 model focusdu. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Şim denilen parçalar değişse belkide ses kalmayacak ? Daha önce bir arkadaş değişim yaptırmıştı şakırtı kesilmişti..araç 2001 model focusdu. 100 binde bir değişmesi gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam onlar Yorum bağlantısı
Muharrem Yilmaz 30 Ocak 2013 Yazar Paylaş 30 Ocak 2013 Yarın sübaplarımı değiştiriyorum rölanti dalgalanması vs. bundan dolayı kaynaklanıyormuş ayrıca da zaten şakırtılarım vardı. yapılacak işlemler şöyle; Üst kapak sökülcek conta değişçek ve taşlancak. Sübaplar takım olarak değişçek. Bujiler platin olarak değişçek. tahmini ne kadar bir fiyat çıkar acaba ? Usta 500ü gözden çıkar 400 tutar 100 cebine kalır dedi açalım bi görelim kapağı belki taşlamaya gerek yoktur dedi. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Ne oldu değiştimi supaplar , arıza çözüldümü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts