Oğuzhan Deniz 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Arkadaşlar diyelim ki bana bir mail geldi Gmail üzerinden. Bu maili atan şahıs benim mail'i okuyup okumadığımı öğrenebilir mi? Yada biz attıysak bu adamın mail'i okuyup okumadığını biz öğrenebilir miyiz? Önemli bir husus var da. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 eğer gönderen kişi okundu bilgisi isterse ekrana pencere çıkar ve karşıdaki kişi okundu bilgisi istiyor diye, aynı şekilde sizde gönderirken seçeneklerden okundu bilgisi isteyebilirsiniz. ama okundu penceresinde hayır derseniz sonuç ne olur bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mert Dinçol 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Öğrenilemiyor diye biliyorum ben. Okundu bilgisi gibi bir durum yoktu gmail veya outlook'ta. Hocalara sürekli mail atarak ulaşmak durumundayız da genelde sağolsunlar bekletiyorlar bizi oradan biliyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 29 Ocak 2013 Yazar Paylaş 29 Ocak 2013 eğer gönderen kişi okundu bilgisi isterse ekrana pencere çıkar ve karşıdaki kişi okundu bilgisi istiyor diye, aynı şekilde sizde gönderirken seçeneklerden okundu bilgisi isteyebilirsiniz. ama okundu penceresinde hayır derseniz sonuç ne olur bilmiyorum. Ben de herhangi bir şey çıkmadı. Gmail'de bu durum var mı? Okundu bilgisi ? Gmail'de böyle bir durum var mı? Mail açarken okundu bilgisi diye bir şey gelmedi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 (düzenlendi) windows live mail kullanıyorsan üstte göreceksin. okundu bilgisi gmailde de varmış. seçeneği işaretlemen lazım. normal gmailde varmı bilmiyorum 29 Ocak 2013 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Genelde "okundu bilgisi" karşı tarafın onayı olmadan gönderilmez. Bazı şirketler mail programlarında "okundu bilgisi" ayarlarına müdahale ettirmezler, mail okunmak için açılınca otomatik olarak gönderilir. Ama bunun da alternatif çözümü, okundu bilgisi göndermemek için maili direk açmak yerine mail seçilip "yönlendir / forward" yapmaktır. Bu durumda da mail içeriğine ulaşılır ama bilgi gönderilmez. Sonuç olarak karşı taraf göndermek istemediği sürece "okundu bilgisi" almanın kesin bir yöntemi yok diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Osman Büyükorhan 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 ouz kardeş bana neden sormuyosun sen bu konuyu aaaaaa :D Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Kullanılan sisteme göre değişir. Bunu anlamak için hangi mail adresiyse oradan mail hesabı alıp test etmek lazım. Benim şirket mailimde outlook kullanıyorum ve okundu/teslim edildi bilgisi her zaman kapalıdır. Bu özelliğin kapatılması yararlıdır çünkü spam göndericilerinin bilgi toplamasını nispeten engeller. Yorum bağlantısı
Recommended Posts