İçeriğe Yönlendir

Ford Connect 'De Far Ampülü Xenon Tip Ve Amerikan Park Modül Kullanan

Can Kalkandelen

Recommended Posts

Can Kalkandelen
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar araçım 2012 Connect Silver Xenon far yerine Far ampül Xenon tip ve sis fark taktırmak istiyorum. Deneyen kullanan varmı acaba ? Merak ettiğim Xenon kadar kalitelimi yoksa kötü bir kullanımımı var ? Bunun haricinde bir çok arabada amerikan park modülünü inceledim yakışıyor ama connect lerde deneyen olduğunu merak ediyorum kullanan varmı ?

Şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar.

Far ampülü xenon tip olursa alıcağım : http://www.hepsibura...efview%3dlister yada http://www.hepsibura...efview%3dlister

DipNot : Şuan alıcam ama çok kararsız kaldım lütfen kullanmış arkadaşım tavsiye ederse benim için çok iyi olur.

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
(düzenlendi)

NightBreaker pluslarım patladıktan sonra 2 hafta kadar önce photon xenon efektli aldım aydınlatmasındanda oldukça memnunum yağmur yağmadığı sürece sıkıntı yok :) hepsiburadada var ama linkte bir sıkıntı oldu paylaşamadım..

oa816667.jpg

tarihinde Cüneyt Işıkkent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

yağmur yağmadığı sürece derken onu anlamadım :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
(düzenlendi)

yağmur yağıp yerler ıslandımı görüş seviyesi düşüyor bu ampullerde ama kuru havalarda akşamları falan çok güzel bir aydınlatması var :) kısaca öneririm :good1:

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

anladım acaba hepsindemi oluyor bu problem yani tüm xenon tipi far ampülü uygulamalarında ?

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

tam olarak bilmiyorum ama hepsi bu aydınlatmayı veriyor sonuçta 5000k xenon efekti sadece markalar değişiyor bir çoğu aynıdır bence

Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

Trafikteki diğer araçları da düşünün, halojen reflektörlü fara xenon takmayın...

ama takılan K 'ya göre değişmiyor mu o ? Ben bir çok connect de e gördüm xenon far o kadar yükseltmedikce göz almıyor.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

paranıza yazık derim boşuna uğraşmayın mercek olmadikca bunlara verilen paralar boş onunuzu göremiyorsunuz :D benim palio da va önümü göremiyorum

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Heleki connect gibi far projektörü geniş araçta xenona :i-ih:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Heleki connect gibi far projektörü geniş araçta xenona :i-ih:

ben ne sövuyorum zenon takanlara :D bi bilsen

Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

ama xenon tipi ampül taktıracaktım ya tüm zevkim kaçtı :(

Öyle kalsın diyorsunuz yani neyse artık sağlık olsun.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ama xenon tipi ampül taktıracaktım ya tüm zevkim kaçtı :(

Öyle kalsın diyorsunuz yani neyse artık sağlık olsun.

dediğimiz gibi boşa para :D önünü görmedikten sonra niye takasınkı :D

Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen

dediğimiz gibi boşa para :D önünü görmedikten sonra niye takasınkı :D

Çifti 50 TL olması lazım ben yinede bir takayım deneyeyim baktım gördüm iyi değil eskisini takarım hevesim geçsin :)

Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya

Çifti 50 TL olması lazım ben yinede bir takayım deneyeyim baktım gördüm iyi değil eskisini takarım hevesim geçsin :)

Benim şuan araçta var osramın h4 hyperwhite ben memnunum yağmurdada kullandım o kadar sıkıntı çıkarmadı çıkarırsa sisler yardıma yetişir sislerin sarı kalması doğru bence.farlar beyaz olabilir.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Xenon takmanı kesinlikle önermem..

5 sene Connect kullandım.. Xenonun karşıdakini nasıl kör ettiğini bilirim..

2-3 ay araştırdıktan sonra Osram Cool Blue Hyper White 5000K aldım sağanak yağmur olmadığı sürece hiç sıkıntı yaşamadım..

Karşıdakininde gözünü almıyor far kesilme çizgisi de resimdeki gibi.. Oldukça da beyaz.. 2.5 senedir aracın üstünde, hiç patlamadı..

Tuw4g2A.jpg

Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen
(düzenlendi)

Benim şuan araçta var osramın h4 hyperwhite ben memnunum yağmurdada kullandım o kadar sıkıntı çıkarmadı çıkarırsa sisler yardıma yetişir sislerin sarı kalması doğru bence.farlar beyaz olabilir.

Xenon takmanı kesinlikle önermem..

5 sene Connect kullandım.. Xenonun karşıdakini nasıl kör ettiğini bilirim..

2-3 ay araştırdıktan sonra Osram Cool Blue Hyper White 5000K aldım sağanak yağmur olmadığı sürece hiç sıkıntı yaşamadım..

Karşıdakininde gözünü almıyor far kesilme çizgisi de resimdeki gibi.. Oldukça da beyaz.. 2.5 senedir aracın üstünde, hiç patlamadı..

Tuw4g2A.jpg

Heh böyle yorumlar istiyorum tamam alıcam o zaman bu iyi oldu markada belli Osram Cool Blue Hyper White 5000K :)

Connectlere H5 mi H4 mü H7 mi acaba ?

tarihinde Can Kalkandelen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
Can Kalkandelen

http://www.hepsibura...efview%3dlister

Sislerin xenon yada beyaz far olmasına karşıyım..

Sağanak yağmurlarda farın performansının düştüğü sırada sisleri açıp sıkıntısız devam ediyorum..

O altta yananlar tozluktaki ledler.. :)

ama ben bindiğim zaman mutlaka sisleride acıyorum onlarada yokmu öyle bir uygulama ?

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Sisler H11 aynı farın H11 ampülünü al tak aynı olur.. Ama yolu göremezsin benden demesi.. Hele ki Antalya'nın yağmuru görmüş biri olarak sıcak asfaltta çok sıkıntı yaşayacağını söyleyebilirim.. :yes:

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Night Breaker daha iyidir performans açısından ama beyaz ışık istiyorsan o beklentini karşılamaz..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...