Cezmi Sazak 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 (düzenlendi) C-Max 2006 Orijinal de kilit alarm sistemi yok mu acaba? yoksa sonradan mı takılıyor. 4 Şubat 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 2004 ghia da iç denetimli alarm mevcut 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Var, kilitleme tuşuna 2 kere basın. Devreye girer. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 1 kere basınca kapı,kaput ve bagaj kilitlenir ve alarm devreye girer. 2.ci basıştada iç koruma sensörleri superlock kilitleme devreye girer. Alarm ın alası vardır bu araçta. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Mart ayında kedilere, gece çöp kamyonlarına, ufaklıkların top çarmalarına filan ötmez. Kapılar çift kilitlendiğinde içeriden de açılmaz. Bence de iyi bir alarmı var. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 1 kere basınca kapı,kaput ve bagaj kilitlenir ve alarm devreye girer. 2.ci basıştada iç koruma sensörleri superlock kilitleme devreye girer. Alarm ın alası vardır bu araçta. Peki bu superlock tüm donanımlarda mevcut mu abi? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Arkadaş ne varsa hep ghia var... Bence en büyük kayıp Sony teyp kesinlikle alınıp takılmalı. Tabi sürücü için Cruze Control vb. daha önemli. Dijital klima ile biz pek anlaşamadık. Tuşu falanda soyulmaya başladı zaten. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Bence en büyük kayıp Sony teyp kesinlikle alınıp takılmalı. Tabi sürücü için Cruze Control vb. daha önemli. Dijital klima ile biz pek anlaşamadık. Tuşu falanda soyulmaya başladı zaten. aracımla ilk yolculuğumda hız sabitleyicinin olmaı gerektiğini çok net hissettim, çünkü çok sık vites değiştirmiyor, ve gaz pedalına da çok fazla basıp bırakmıyorsun dolayısıyla hızımı sabit tutmak için çok fazla ayağımı hareket ettirmediğimden resmen bileğim tutuldu. Sony teyp en kısa zamanda yapacağım iş, ancak 1-2 ay daha mühim harcamalarım var yaza doğru belki, zaten o işe giriştiğimde istanbul ankara ve izmirdeki(buralarda bulunmuyor ama oralarda bulunuyor) dostlardan yardım isteyeceğim... Yorum bağlantısı
Cezmi Sazak 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 teşekkürler bilgilendirdiğiniz için arkadaşlar.demekki 2 kere klitleme tuşuna basacagız. Normalde 1 kere klitleme düğmesine bastım.Kapılar klitlendi.alarmı var mı diye tekere, kaportasına biraz şiddet uyguladım hiç ötmedi.acaba alar mı yok mu dedim? öğrendim çok iyi oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 teşekkürler bilgilendirdiğiniz için arkadaşlar.demekki 2 kere klitleme tuşuna basacagız. Normalde 1 kere klitleme düğmesine bastım.Kapılar klitlendi.alarmı var mı diye tekere, kaportasına biraz şiddet uyguladım hiç ötmedi.acaba alar mı yok mu dedim? öğrendim çok iyi oldu. Ön camı kolunuz girebilecek kadar aralık bırakın, dışarı çıkıp çift kilitleme yapın, 20 sn. sonra alarm devreye girer. Elinizi ön camdan içeri sokun ve aynanın oralarda oynatın. Alarm ötmeye, dörtlüler yanıp sönmeye başlar. Veya, çift kilitleme yapın, 20 saniye sonra ön kaputu anahtarla açın, alarm hemen ötmeye başlar. Bunlar olmuyorsa yine görüşelim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 tekere vurunca ötmez, darbe sensörü yoktur, kapısı bacası açılırsa öter, ghia ise iç göz sensörü öter, çift kilit yapılmışsa 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 tekere vurunca ötmez, darbe sensörü yoktur, kapısı bacası açılırsa öter, ghia ise iç göz sensörü öter, çift kilit yapılmışsa 2004 (yanlış hatırlıyor olabilirim.) Focus ghia, alarm devredeyken teker değişimi sırasında krikoyla yeteri kadar kaldırınca alarm ötmeye başladı? Yorum bağlantısı
Cezmi Sazak 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Ön camı kolunuz girebilecek kadar aralık bırakın, dışarı çıkıp çift kilitleme yapın, 20 sn. sonra alarm devreye girer. Elinizi ön camdan içeri sokun ve aynanın oralarda oynatın. Alarm ötmeye, dörtlüler yanıp sönmeye başlar. Veya, çift kilitleme yapın, 20 saniye sonra ön kaputu anahtarla açın, alarm hemen ötmeye başlar. Bunlar olmuyorsa yine görüşelim. Tamam Mükremin abi denerim.şimdi arabanın yanında değilim.denediğimde bilgi veririm.bilgin için sağolasın. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Aynaya asılı cd vardı değil mi ? Olabilir, cd değil de nazarlık filan olabilir. Yalnız bir Amerikan filminde izlemiştim. Aracı çekici ile götüreceklerinde alarm bir miktar kaldırınca ötmeye başlamış, daha da fazla kaldırıldığında ise susmuştu. Peşinden de o araçlardaki alarm sisteminin bu şekilde dizayn edildiğine ilişkin açıklama gelmişti. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Olabilir, cd değil de nazarlık filan olabilir. Yalnız bir Amerikan filminde izlemiştim. Aracı çekici ile götüreceklerinde alarm bir miktar kaldırınca ötmeye başlamış, daha da fazla kaldırıldığında ise susmuştu. Peşinden de o araçlardaki alarm sisteminin bu şekilde dizayn edildiğine ilişkin açıklama gelmişti. Araba sallanınca asılı olan aksesuarda sallandı ve Amerikan filmi gibi olmasa da alarma çalışmaya başladı...Ne dersin abi, olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 orjin alarmlar 45derce açı ile kalkarsa araba, susar Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Ne yaptın abi, depodaki mazot bile dökülür araba o kadar kalkarsa....30 falan olmasın ? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Araba sallanınca asılı olan aksesuarda sallandı ve Amerikan filmi gibi olmasa da alarma çalışmaya başladı...Ne dersin abi, olabilir mi ? Kesinlikle olabilir, net cevabı yazarım. orjin alarmlar 45derce açı ile kalkarsa araba, susar Cümlenin başlagıcı nerede? "30 veya...... derece kaldırıldığında çalmaya başlar" gibi birşey olabilir mi? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 (düzenlendi) Olabilir, cd değil de nazarlık filan olabilir. Yalnız bir Amerikan filminde izlemiştim. Aracı çekici ile götüreceklerinde alarm bir miktar kaldırınca ötmeye başlamış, daha da fazla kaldırıldığında ise susmuştu. Peşinden de o araçlardaki alarm sisteminin bu şekilde dizayn edildiğine ilişkin açıklama gelmişti. Filmin ismi "ikizler" orjinali twins. 1988 yapımı. Arnold Schwarzenegger ile Danny De Vito oynuyor. Biraz o enstantaneyi de ekleyeceğim... 5 Şubat 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 (düzenlendi) Video burada: 5 Şubat 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Çark 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Benim eski aracımla feribot da giderken alarm çalmıştı( herhalde eğimden dolayıydı, dalga vs. Etki etkiyse ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts