kağan öztürk 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 arkadaşlar 2000 f1 sahibiyim. Fakat bir süredir araca binip kontağı çevirdiğimde kontak açılıyor fakat marşa basmıyor.marş basma konumuna hiç geçmiyor anahtar.kontak ve göstergeler açılıyor orda kalıyor anahtar. yedek anahtarlada deneme yaptım fakat onunla henüz böyle bir sorun yaşamadım. acaba bunun sorunu nedir? yapmam gereken nedir ? şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Anahtarın ucu aşınmış olabilir, yedek anahtar ile sıkıntı yoksa... Anahtarın çipini başka bir anahtarın içine aktarıp ucunu yenileyebilirsiniz... 1 Yorum bağlantısı
kağan öztürk 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 fakat yedek anahtarda çip yok bıldıgım kadarıyla ? asıl anahtarda olma ıhtımalı var daha buyuk cunku. cıplı ıse eger yedek anahtar nasıl calıstırıyor ? Yorum bağlantısı
Alkan Koca 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Ekranda kilit işareti yanıp sönüyor ise çipi okumuyodur veya immo arızalıdır özellikle meraktan denemişliğim vardır anahtarın içini söküp arabaya gittim araba açıldı kontak açıldı ama marş basarken kilit işareti yanıp söndü sorun immo okumama sorunu olabilir yedek anahtarlada denize girmiştim bozulması zor bir parça suda bozulmuyorsa başka bişey zor bozar diye düşünüyorum büyük ihtimalle immoda Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 İkisinde de vardır. Birinde merkezi kilit tuşları olsuğu için daha büyüktür. Size aşağıdaki anahtardan alıp, bir anahtarcı da ucunu yaptırıp, sizin anahtarınızın içindeki çipi yeni kumandaya aktartacaksınız.. http://www.otokumandakabi.com/Ford-Anahtar-Oto-Kumanda-Kaplari.html Yorum bağlantısı
Alkan Koca 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 İkisinde de vardır. Birinde merkezi kilit tuşları olsuğu için daha büyüktür. Size aşağıdaki anahtardan alıp, bir anahtarcı da ucunu yaptırıp, sizin anahtarınızın içindeki çipi yeni kumandaya aktartacaksınız.. http://www.otokumand...da-Kaplari.html Peki orjinal anahtar yanık yedek niye çalıştırmıyor arabayı Yorum bağlantısı
kağan öztürk 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 (düzenlendi) Kumandalı değil ama benim anahtarım 5 Şubat 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi imla Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Yedek anahtarınız ile çalışıyor ise sıkıntı yok sistemde. Sıkıntı anahtarda. Yeni anahtar yaptıracaksınız. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Resm görmemiz lazım. Yedek anahtar arabayı çalıştırır. Yorum bağlantısı
kağan öztürk 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 (düzenlendi) anahtarlar bunlar 5 Şubat 2013 tarihinde kağan öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alkan Koca 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Anahtarların ucundaki siyah şeyler nedir ve sizin anahtarın biri kaybolmuş soldaki yedek anahtar sağdaki sonradan yapılmış orjinal olmayan anahtar. Yorum bağlantısı
kağan öztürk 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 (düzenlendi) ucundakılerı ben yaptım baska bır konuda kapatın demısler. orjınal deılmı ? ford amblemı var arkasında ama dogru olabılır. aldıgımdan berı bu ıkısı var sadece. alırken de bısey soylenmedı bana. orjınalı kumandalımı ? bakımlarımıda servıste yaptırıorum ama ordada bısey soylenmedı. 5 Şubat 2013 tarihinde kağan öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alkan Koca 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Şöyle bir durumda olabilir bazı sonradan yapılma çakma anahtarlar orjinali arabada falan unutulursa en azından kapılar açılabilsin diye sadece uç kısmı yedek olarak yaptırılır ama içinde çip olmadığı için aracı çalıştıramazlar yedek anahtar bozulmuşsa ötekide çalışmaz duruma düşebilir anahtarlar bunlar dediğim gibi soldaki orjinal yedek anahtar bizimkiler bir tane kumandalı orjinal ve sizdeki gibi (ford yazılı olan) yedek anahtar şeklinde geldi Yorum bağlantısı
kağan öztürk 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 ben yedegını hıc kullanmadı bgune kadar asıl anaharını kullandım. 3 yıldır. muhtemelen anahtarınızın immosu bozulmuştur. kodlanırsa düzelecektir... peki bunu serviste mi yapacaklar yoksa anahtarcılar yaparmı ? Yorum bağlantısı
Alkan Koca 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 arabalarda gelen sağdaki orjinal kumandalı anahta ve soldaki yedek anahtar şeklinde geliyor sizin orjinal anahtar kaybolmuş büyük ihtimal Yorum bağlantısı
Alkan Koca 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 ben yedegını hıc kullanmadı bgune kadar asıl anaharını kullandım. 3 yıldır. peki bunu serviste mi yapacaklar yoksa anahtarcılar yaparmı ? bence dediğim gibi artık anahtarınız ömrünü tamamlamış sağdaki sadece kapıları açsın diye yapıldığından aracı çalıştıramıyor siz bence ford yazanı bir anahtarcıya götürün içindeki çipin durumuna baksınlar onarılabilir veya değiştirilebilir belki. Servis aracın seri nosundan aynısını yapabiliyor diye biliyorum ama uçuk bir rakam çıkabilir Yorum bağlantısı
kağan öztürk 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 (düzenlendi) bırde aklıma su takıldı eger asıl anahtar dıye bıldıgım asıl anahtar deılse ve aslında merkezı kumanda sıstemı varsa bu araca neden sonradan otomatık kumanda sıstemı yapmıslar ? 5 Şubat 2013 tarihinde kağan öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alkan Koca 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 bırde aklıma su takıldı eger asıl anahtar dıye bıldıgım asıl anahtar deılse ve aslında merkezı kumanda sıstemı varsa bu araca neden sonradan otomatık kumanda sıstemı yapmıslar ? Alarm takmak için veya asıl kumandanın fiyatı yüksek olduğu için okadar para vereceğine 50 liraya merkezi kilitli bişey taktırmak eski sahibine daha mantıklı gelmiştir bu sebepten olabilir. Yorum bağlantısı
kağan öztürk 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) öncelikle herkese teşekkürler. bgun sorunu hallettim. anahtar orjinalmiş 2000 ler böyleymiş. anahtarın çipi arızalanmış. 120tl karşılığında 4d çipli yeni anahtar yaptırdım ve yedek anahtarıda kodladık. sıkıntı çipteymiş. eğer anahtarın ucu bozuk olsa kapılarıda açmazmış yani sadece mekanik kısmını etkiliyormuş anahtar. 8 Şubat 2013 tarihinde kağan öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ekrem Gözen 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 o sağdaki anahtardan bendede var araçda uzaktan kumanda olmadığı için bu anahtar ambientelerde çıkıo bu tür Yorum bağlantısı
Recommended Posts