İçeriğe Yönlendir

İşte Benim Focus'Um :)

Salman Duygu

Recommended Posts

Tugay Kayseri

aracınız çok güzel allah kaza bela vermesin makyajlı kasa farları var elimde çıkma orjinal ilgilenirmisin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Kazasız belasız iyi günlerde kullan hocam. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Salman Duygu

aracınız çok güzel allah kaza bela vermesin makyajlı kasa farları var elimde çıkma orjinal ilgilenirmisin

Ne durumda ? cam parlaklığı , gibi mesela.Foto ve fiyat alabilir miyim ?

Kazasız belasız iyi günlerde kullan hocam. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Teşekkür ederim Murat Bey :)

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

cam parlaklığı sorunsuz sahibindende ilanı var bakın ankara balgat

Yorum bağlantısı
Salman Duygu

cam parlaklığı sorunsuz sahibindende ilanı var bakın ankara balgat

Teşekkür ederim Turgay Bey ben aracın orijinalliğini bozmasam daha iyi olacak sanki.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Salman abi, arka bagaj kapağına slim spoyler; çift çıkışlı egzoz ucu, far karartma, 4-5 cm spor yay( Can Uzunefe aracılığı ile Focus 1 coil-ex marka yay aldık çoğumuz. Tavsiye ederim) ve son olarak submarine, eşik, ve pedal aydnlatmaları ile güzel bir spor sedanın olur. ST logo'da ön panjura pek yakışır hani.. :)

Yorum bağlantısı
Salman Duygu

Salman abi, arka bagaj kapağına slim spoyler; çift çıkışlı egzoz ucu, far karartma, 4-5 cm spor yay( Can Uzunefe aracılığı ile Focus 1 coil-ex marka yay aldık çoğumuz. Tavsiye ederim) ve son olarak submarine, eşik, ve pedal aydnlatmaları ile güzel bir spor sedanın olur. ST logo'da ön panjura pek yakışır hani.. :)

Eyvallah kardeşim.Şu havalar ısınsın hele bir.Soğukta insanın uğraşası gelmiyor.Bu spor yay olayını çok istiyorum da tek endişem Afyonun bozuk yolları ve araç yüklüyken çamurluğa sürtme falan olur mu?Çünkü kalabalık bir aileyiz iki çocuk annem falan , birde bizim valizler bagajda.İyi düşünmem lazım.Ama far karartmayı kesin yapacağım.Slim spoyler da kulağa hoş geliyor.ST logo pek kafama yatmadı ama bakarız.Çift çıkışlı egzozda iyi fikir :)

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

sürtme kesinlikle yok yeterki orjinal lastik ebatları kullan sıkıntı olmaz bende çok yük koyuyorum hiçbir sıkıntı yok yüklüyken yüksek kasıslere çapraz girmen gerek bunu unutma

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Halim Keskin

Salman bey hayırlı olsun önümüz yaz bilinen bi arızası yoksa da motoru soğutma tertibatı klımayı kontrol ettirin lastikler yenimi canımız arabamız lastik ve frenlere bağlı sonra zamansız arıza yaşarsınız dostane öneri

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...