İçeriğe Yönlendir

Jeep Aldık :)

Hayrettin Bahadir

Recommended Posts

Hayrettin Bahadir

Abi kaç basıyo bu :D

Oğlan biraz acemi

Ben 200 ü gördüm ama fazla zorlamadım :)

Güle güle kullansın yavrucak. :nazar: Küçükken akülü arabalar yeni çıktığında bu hayalle yatıp kalkardım.Babam kullanılmış bir bisiklet alınca unutmuştum.Kızım 1 yaşında .Büyüdüğünde ilk işlerimden biri ona akülü araba almak olacak.

Şİmdilik bununla idare ediyor.

http://www.hepsibura...ister#Gorseller

Allahım uzun ömürler versin de, hepsi olur inşallah.

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Çocukluğumun hayaliydi bir zamanlar... Artık kesmiyor :D

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Hayırlı olsun, jantlarla beraber birde kışlık lastik tavsiye ederim. UG8 candır :D

Off road lastikleri alcaz bakalım.. Oğlan tutturdu off road clubüne üye olcam diye.. Gençlik işte :p :p

Arka tekerler 2'li mi, tek çekiş mi? 2 çekiş ise güzel, aksi halde gitmiyorlar :D

4x4 bu yahu :D :D

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Oğlan biraz acemi

Ben 200 ü gördüm ama fazla zorlamadım :)

Rodajı bitmeden zorlamasaydınız :biggrin:

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan
(düzenlendi)

Kendi çocukluk hayallerimi hatırlıyorum da sokağın başında grup halde bekler at arabalarına asılmaca oynardık :koskos::D Arabacı fark edip kamçılayana kadar sürerdi bu oyun :elisopali::yildizlar:

e bizde kamyonetlere aslırdık. Bir kere arkadaşım ellerini bırakamadı adam bastı gaza bizim arkadaş bağara bağara baya gitti ayakkabıları erimişti :)

tarihinde Feti Ercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

deneme turları..

2007os9.jpg

Allah bağışlasın,yüzündeki mutlu ifade herşeye bedel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Hayırlı olsun, güle güle kullansın yavrucak. Ama ucuza kaçmışsınız sanki. Güvenlik paketi yok muydu? Emniyet kemeri göremedim :) Ya ESP ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Maşallah. :) Önce dedim yazıyı okuyayım,resimler süpriz olsun.Okurken aklımdan neler geçiyo ama;duster,qashqai... :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Hayırlı olsun, güle güle kullansın yavrucak. Ama ucuza kaçmışsınız sanki. Güvenlik paketi yok muydu? Emniyet kemeri göremedim :) Ya ESP ?

Emniyet kemerleri koltuğa oturunca otomatik olarak kendi kendine takılıyor:)

abs yok onun yerine full sistem Aabbs++ var :)

Hatta klima bile yok onun yerine ACS (Aç camı serinle) var :)

E daha ne olsun :D :D

Maşallah. :) Önce dedim yazıyı okuyayım,resimler süpriz olsun.Okurken aklımdan neler geçiyo ama;duster,qashqai... :tongue:

:f1: :f1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hahaha o değilde mercedes aşkı nerden geliyor diyordum benim şimdi hatırladım

PEDALLI-MERSEDES-ARABA_111_large-500x500.jpg

ilk kazamı bununla yapmıştım. sene 94 felan :p böyle akülü modeller yoktu o zaman pedallıydı. meğer araba sl500 müş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hybrid mi?, Otomatik mi, handi donanım bunları belirtmemişsiniz :crazy:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

rampa aşağı pedal çevirdik :D frenlemesi iyi değildi bi doğan slx tamponunuda patlamıştım :D direksiyon elimde kalmıştı. :D hava yastığı olaymış iyiymiş :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

pedallı olanlar her zaman daha zevkli ve yararlı çocuklara. elde dondurma şeker akülü araçta obez bir çocuk ne anladım ben bundan?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

radyo takmalı

Bende alalım dedim ama

Komple set yapmak istiyormuş :whistle3::bi:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Benim üstümde oturan arkadaş da oğluna almış aynısından, hayırlı olsun dedik. Üniversiteye hazırlanan kızım, ünv. son sınıfta dersleriyle cebelleşen oğlum artık evde ders çalışamaz oldular. :( Benim ise tansiyonum sürekli zirve yapıyor. Üzmeden, kırmadan bu işi nasıl çözerim diye düşüncelere daldım.

Hayrettin kardeşim sen bana bir fikir verebilir misin? Bu aletin alt katta oturanları rahatsız etmeden kullanılmasını siz nasıl başarıyorsunuz?

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...