Hayrettin Bahadir 10 Şubat 2013 Yazar Paylaş 10 Şubat 2013 Abi kaç basıyo bu Oğlan biraz acemi Ben 200 ü gördüm ama fazla zorlamadım Güle güle kullansın yavrucak. Küçükken akülü arabalar yeni çıktığında bu hayalle yatıp kalkardım.Babam kullanılmış bir bisiklet alınca unutmuştum.Kızım 1 yaşında .Büyüdüğünde ilk işlerimden biri ona akülü araba almak olacak. Şİmdilik bununla idare ediyor. http://www.hepsibura...ister#Gorseller Allahım uzun ömürler versin de, hepsi olur inşallah. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 Çocukluğumun hayaliydi bir zamanlar... Artık kesmiyor Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Şubat 2013 Yazar Paylaş 10 Şubat 2013 Hayırlı olsun, jantlarla beraber birde kışlık lastik tavsiye ederim. UG8 candır Off road lastikleri alcaz bakalım.. Oğlan tutturdu off road clubüne üye olcam diye.. Gençlik işte :p Arka tekerler 2'li mi, tek çekiş mi? 2 çekiş ise güzel, aksi halde gitmiyorlar 4x4 bu yahu :D Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 hey maşallah ufaklık pek mutlu güle güle binsin hep 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 Led yığılır bunun her yanına, +1 1 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 Oğlan biraz acemi Ben 200 ü gördüm ama fazla zorlamadım Rodajı bitmeden zorlamasaydınız Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 (düzenlendi) Kendi çocukluk hayallerimi hatırlıyorum da sokağın başında grup halde bekler at arabalarına asılmaca oynardık Arabacı fark edip kamçılayana kadar sürerdi bu oyun e bizde kamyonetlere aslırdık. Bir kere arkadaşım ellerini bırakamadı adam bastı gaza bizim arkadaş bağara bağara baya gitti ayakkabıları erimişti 10 Şubat 2013 tarihinde Feti Ercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 deneme turları.. Allah bağışlasın,yüzündeki mutlu ifade herşeye bedel. 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Hayırlı olsun, güle güle kullansın yavrucak. Ama ucuza kaçmışsınız sanki. Güvenlik paketi yok muydu? Emniyet kemeri göremedim Ya ESP ? 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Maşallah. Önce dedim yazıyı okuyayım,resimler süpriz olsun.Okurken aklımdan neler geçiyo ama;duster,qashqai... 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Hayırlı olsun, güle güle kullansın yavrucak. Ama ucuza kaçmışsınız sanki. Güvenlik paketi yok muydu? Emniyet kemeri göremedim Ya ESP ? Emniyet kemerleri koltuğa oturunca otomatik olarak kendi kendine takılıyor:) abs yok onun yerine full sistem Aabbs++ var Hatta klima bile yok onun yerine ACS (Aç camı serinle) var E daha ne olsun :D Maşallah. Önce dedim yazıyı okuyayım,resimler süpriz olsun.Okurken aklımdan neler geçiyo ama;duster,qashqai... :f1: Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Şaka maka, bunun 16 sı bulunmaz mı Bayağı hoşuma gitti site burda abi bakabilirsin : http://www.akojant.com/index.php?route=product/category&path=32 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Maşallah...bende kızıma alıcam bu modelden... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 hahaha o değilde mercedes aşkı nerden geliyor diyordum benim şimdi hatırladım ilk kazamı bununla yapmıştım. sene 94 felan böyle akülü modeller yoktu o zaman pedallıydı. meğer araba sl500 müş 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Hybrid mi?, Otomatik mi, handi donanım bunları belirtmemişsiniz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 rampa aşağı pedal çevirdik frenlemesi iyi değildi bi doğan slx tamponunuda patlamıştım direksiyon elimde kalmıştı. hava yastığı olaymış iyiymiş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 pedallı olanlar her zaman daha zevkli ve yararlı çocuklara. elde dondurma şeker akülü araçta obez bir çocuk ne anladım ben bundan? 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 radyo takmalı Bende alalım dedim ama Komple set yapmak istiyormuş Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 İkinci el piyasası nasıl acaba Çok zarar ettirmez herhalde. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 (düzenlendi) Benim üstümde oturan arkadaş da oğluna almış aynısından, hayırlı olsun dedik. Üniversiteye hazırlanan kızım, ünv. son sınıfta dersleriyle cebelleşen oğlum artık evde ders çalışamaz oldular. Benim ise tansiyonum sürekli zirve yapıyor. Üzmeden, kırmadan bu işi nasıl çözerim diye düşüncelere daldım. Hayrettin kardeşim sen bana bir fikir verebilir misin? Bu aletin alt katta oturanları rahatsız etmeden kullanılmasını siz nasıl başarıyorsunuz? 11 Şubat 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts