İçeriğe Yönlendir

Bagaj Açma Sorunu

Ramazan Akkaya

Recommended Posts

Ramazan Akkaya

Arkadaşlar aracım sedan, araç açıkken bagaj kapağını açamıyorum , kumandadan açıyorumdum ama artık açılmamaya başladı zor açılıyor ve bagaj kapalı olduğu halde ekranda bagaj açık uyarısı alıyorum.Çözümü nedir?Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Alkan Koca

benimkide zorluyor ama artık açamıyor sorun kapı açma motoru yeniside 250 lira civarı ama forumda doğanın motorunu takan vardı 20 liraya halletmişti sanırım.

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya

bagaj kilidi ayarına bakılmalı en önce, kasmış olabilir mi?

bagajdaki açma koluna basılıyor ama bagaj açmıyor, kumandadan bastığımda hafif ses geliyor ama açmıyor, aracı açıp kapayıp denedğimde bazen kumandadan açıyorum bagajı ama manuel hiç açılmıyor.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Muhtemelen swich temassızlığı..Saç kurutma ile ısıtıp kurutun en kolay çözüm olabilir...Sonrasında sorun devam ederse swich kontrolü yapılır ve su alıyor mu bakılır..

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

.Sanırsam aracın sedan focus. Geçen benim başımada geldi . bagaj kilit sistemi çalışmıyor aynı zamanda bagaj açık uyarı ışıgı yanıyor Forum da araştırdım buldum.

Bagaj kapagını açtığında sol amartisörün oradan aşagıya doğru inen siyah bir kablo muhafaza var onun içinde kilit sistemini kontrol eden elektrik kabloları geçiyor zamanla bagaj açılıp kapana kapana kablo kırılıyor ve kilit sistemi çalışmıyor. Git bir elektrikçiye kabloyu tamir etir sorun hallolur.

bagaj şuan açılmıyordur bagaja bastıra bastıra kilit açma düğmasene basarak uğraş açılıyor. bir kaç defa dene.

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya

.Sanırsam aracın sedan focus. Geçen benim başımada geldi . bagaj kilit sistemi çalışmıyor aynı zamanda bagaj açık uyarı ışıgı yanıyor Forum da araştırdım buldum.

Bagaj kapagını açtığında sol amartisörün oradan aşagıya doğru inen siyah bir kablo muhafaza var onun içinde kilit sistemini kontrol eden elektrik kabloları geçiyor zamanla bagaj açılıp kapana kapana kablo kırılıyor ve kilit sistemi çalışmıyor. Git bir elektrikçiye kabloyu tamir etir sorun hallolur.

bagaj şuan açılmıyordur bagaja bastıra bastıra kilit açma düğmasene basarak uğraş açılıyor. bir kaç defa dene.

Evet Metin bey aynen dediğiniz gibi kablolar kırılmış bugün ustaya götürdüm daha ben söylemeden bagajın ordaki kabloları bir çıkardı kırılmış, onarınca sorun halloldu.Şimdi hem manuel hem kumandadan açılıyor ekrandada bagaj açık uyarısı almıyorum.Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...