İçeriğe Yönlendir

2012 Fiesta Kolçak Önerisi. . .

Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Murat Okan

Ankara dan bir yetkili servisten almıştım geçen sene.

Abim bende 150-170 arası bir ürün arıyorum. Siz kullandığınız üründen memnunsanız rica etsem bana ürünün linkini verirmisiniz ? Netten sipariş vericm.
Yorum bağlantısı

Abim bende 150-170 arası bir ürün arıyorum. Siz kullandığınız üründen memnunsanız rica etsem bana ürünün linkini verirmisiniz ? Netten sipariş vericm.

Şimdiki fiyatları bilmiyorum. Armster marka alırsanız birebir uyuyor. Örnek link : http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=armster

Not: ArmREST ile karıştırmayın.. 

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Tolga Yanıksaz

yeni kasa fiestaların orjinal kolçağı bizimkılere uyumlumuki

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
eren sönmez

Evet uyumludur cıkma olarak kendı 2012 fıestaya taktım sorunsuz oldu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Ufak bir kesme işlemi yapılması gerekiyor diyorlardı. Kesme yaptınız mı takmadan önce

Yorum bağlantısı
Uğur Ateş

2013 titaniumda var ancak alçak kalıyor bence. Uzun yolda kolunuzu koyup gidebileceğiniz cinsten değil. Biraz daha yüksek Olmalı diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
serhat öztürk

Ben vidasiz takilan kolcak taktim cok memnunum

hocam nereden kaç paraya aldınız? fotoğrafı mevcut mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Burak Beykurt

Ben burayı okumadan modacardan 60 TL ye ilk sayfadaki videodaki monte edilen modelden aldım.Bugün elime ulaştı.Haftasonu sanayide ustaya montajlattıracam ama öyle yorumlar yazılmış ki burda için karardı :( Bu kadar kötü mü bu kolçaklar :( içini zırt pırt açacak değilim.İyi monte edilip kolumu koyayım yeter.Neden siz tavsiye etmiyorsunuz bendeki tarz kolçakları?

Yorum bağlantısı
Misafir

yok mu cevap verebilecek biri :)

Ucuz olsun derseniz alınır aslında. Bende şimdiki aracıma montaj dahil 50 liraya dandik bitane aldım. Çok abanmadıktan sonra gayet işimi görüyor. 6 ay oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Armster dedikleri marka 250 den başlıyor. Kırıldıkça alsam 5 tane alırım, kullanırım. Dert etmeyin yani.  ;) Güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Ucuz olsun derseniz alınır aslında. Bende şimdiki aracıma montaj dahil 50 liraya dandik bitane aldım. Çok abanmadıktan sonra gayet işimi görüyor. 6 ay oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Armster dedikleri marka 250 den başlıyor. Kırıldıkça alsam 5 tane alırım, kullanırım. Dert etmeyin yani.  ;) Güle güle kullanın..

İç rahatlatan bir mesaj  :D  yarın monteleticem.vidaların olduğu yerlere de conta tarzı birşeylerle destekli monteleticem ki zamanla esneyip ses yapmasınlar.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

delmeden arkadaki bardaklığa geçen kolçaklar var piyasada 100-120 tl civarı neden böyle bişey düşünmediniz en azından aracın orjinlliğini bozmazsınız

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...