Murat Okan 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Ankara dan bir yetkili servisten almıştım geçen sene.Abim bende 150-170 arası bir ürün arıyorum. Siz kullandığınız üründen memnunsanız rica etsem bana ürünün linkini verirmisiniz ? Netten sipariş vericm. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Abim bende 150-170 arası bir ürün arıyorum. Siz kullandığınız üründen memnunsanız rica etsem bana ürünün linkini verirmisiniz ? Netten sipariş vericm. Şimdiki fiyatları bilmiyorum. Armster marka alırsanız birebir uyuyor. Örnek link : http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=armster Not: ArmREST ile karıştırmayın.. Yorum bağlantısı
Murat Okan 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Şimdiki fiyatları bilmiyorum. Armster marka alırsanız birebir uyuyor. Örnek link : http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=armster Not: ArmREST ile karıştırmayın.. Sizin aldığınız fiyatta hiç bir yerde yok.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Sizin aldığınız fiyatta hiç bir yerde yok.. Doğrudur. Ben alali 1 yılı gecti Yorum bağlantısı
Murat Okan 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 110 tl verdim memnunumHocm nerden aldınız nasıl aldınız ,hangi modeli aldınz? Yorum bağlantısı
Emre Usta 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Hocm nerden aldınız nasıl aldınız ,hangi modeli aldınz? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256390-fiesta-modifeyeye-basladim/ resimler burada var omsanın sitesinden aldım çokda memnunum. Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 yeni kasa fiestaların orjinal kolçağı bizimkılere uyumlumuki Yorum bağlantısı
eren sönmez 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Evet uyumludur cıkma olarak kendı 2012 fıestaya taktım sorunsuz oldu 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Ufak bir kesme işlemi yapılması gerekiyor diyorlardı. Kesme yaptınız mı takmadan önce Yorum bağlantısı
Uğur Ateş 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 2013 titaniumda var ancak alçak kalıyor bence. Uzun yolda kolunuzu koyup gidebileceğiniz cinsten değil. Biraz daha yüksek Olmalı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
serhat öztürk 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Ben vidasiz takilan kolcak taktim cok memnunum hocam nereden kaç paraya aldınız? fotoğrafı mevcut mu? 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 hocam nereden kaç paraya aldınız? fotoğrafı mevcut mu? http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/256390-Fiesta-Modifeyeye-Basladim burada urun resimleri mevcut ben memmnunum 7 aydir kullaniyorum Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Ben burayı okumadan modacardan 60 TL ye ilk sayfadaki videodaki monte edilen modelden aldım.Bugün elime ulaştı.Haftasonu sanayide ustaya montajlattıracam ama öyle yorumlar yazılmış ki burda için karardı Bu kadar kötü mü bu kolçaklar içini zırt pırt açacak değilim.İyi monte edilip kolumu koyayım yeter.Neden siz tavsiye etmiyorsunuz bendeki tarz kolçakları? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 yok mu cevap verebilecek biri Ucuz olsun derseniz alınır aslında. Bende şimdiki aracıma montaj dahil 50 liraya dandik bitane aldım. Çok abanmadıktan sonra gayet işimi görüyor. 6 ay oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Armster dedikleri marka 250 den başlıyor. Kırıldıkça alsam 5 tane alırım, kullanırım. Dert etmeyin yani. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Ucuz olsun derseniz alınır aslında. Bende şimdiki aracıma montaj dahil 50 liraya dandik bitane aldım. Çok abanmadıktan sonra gayet işimi görüyor. 6 ay oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Armster dedikleri marka 250 den başlıyor. Kırıldıkça alsam 5 tane alırım, kullanırım. Dert etmeyin yani. Güle güle kullanın.. İç rahatlatan bir mesaj yarın monteleticem.vidaların olduğu yerlere de conta tarzı birşeylerle destekli monteleticem ki zamanla esneyip ses yapmasınlar. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 delmeden arkadaki bardaklığa geçen kolçaklar var piyasada 100-120 tl civarı neden böyle bişey düşünmediniz en azından aracın orjinlliğini bozmazsınız Yorum bağlantısı
Recommended Posts