Erdem Dertsiz 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Popülasyonum biraz fazla farkındayım 4 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Balıklar sanki o akvaryum için fazla büyümüşler fazlalığını geçtim. Boyutlar nedir? Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Balıklar sanki o akvaryum için fazla büyümüşler fazlalığını geçtim. Boyutlar nedir? 4 ila 10-12 cm arası beyaz prensesler geçen sene doğan balıklarım. geriside 2-3 cm ken almıştım. Aralarında seçim yapamıyorum yoksa fazla oldukları ortada. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Harika duruyorlar maşallah,geçici çözüm olarak taşlardan biraz eksiltebilirsiniz... Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Harika duruyorlar maşallah,geçici çözüm olarak taşlardan biraz eksiltebilirsiniz... Teşekkür ederim. Taşlar 1 aydır duruyor ve enteresandırki taşları koyduğumdan beri beyaz prensesler akvaryum içinde daha sakinler. Ama eninde sonunda akvaryumda yarı yarıya balık azaltmam lazım yoksa ölümler başlayabilir Gerçi hanigisine kıyıcamda vericem onuda bilmiyorum ya. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Teşekkür ederim. Taşlar 1 aydır duruyor ve enteresandırki taşları koyduğumdan beri beyaz prensesler akvaryum içinde daha sakinler. Ama eninde sonunda akvaryumda yarı yarıya balık azaltmam lazım yoksa ölümler başlayabilir Gerçi hanigisine kıyıcamda vericem onuda bilmiyorum ya. O taşlar iyi olmuş zaten bu balıklar bu tip taş, oyuk, kavanoz gibi yerleri severler. Videodaki iki beyaz biraz didişiyorlar bence biri ölmeden ayırın. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Teşekkür ederim. Taşlar 1 aydır duruyor ve enteresandırki taşları koyduğumdan beri beyaz prensesler akvaryum içinde daha sakinler. Ama eninde sonunda akvaryumda yarı yarıya balık azaltmam lazım yoksa ölümler başlayabilir Gerçi hanigisine kıyıcamda vericem onuda bilmiyorum ya. Beyazlar adet olarak ta fazla duruyorlar sanki,beyazları eksiltebilirsiniz.en azından adetleri diğerleri ile aynı olmuş olur. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Yinmez mi ki bunlar mangala bağlama çabası sezinledim sanki 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 O taşlar iyi olmuş zaten bu balıklar bu tip taş, oyuk, kavanoz gibi yerleri severler. Videodaki iki beyaz biraz didişiyorlar bence biri ölmeden ayırın. Video tarihi 1 ay öncesine ait o taşlarıda videoyu çekmeden bi kaç gün önce koymuştum abi 4-5 aydır ölen balığım yok çok şükür. Beyazlar adet olarak ta fazla duruyorlar sanki,beyazları eksiltebilirsiniz.en azından adetleri diğerleri ile aynı olmuş olur. Beyazlar benim kusturduğum balıklar onlara hiç kıyamam Biraz daha dursunlar bu halde kuyruklarını gözlemliyorum yırtık kopma varmı diye. Kritik bir durumda zaten karantina tankına alırım balıkları. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Yinmez mi ki bunlar Turşusu daha iyi oluyor bunların Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Turşusu daha iyi oluyor bunların Sirkeylemi limonlamı olur bunların turşusu Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Sirkeylemi limonlamı olur bunların turşusu Kaya tuzu ile aynı tadı koruyor Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 bence çok taş yokmu akvaryum ufak taş çok balıklar sapıtıyor nereye gideceğini Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Ufak akvaryum dediğiniz 200 lt Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Ufak akvaryum dediğiniz 200 lt Tankın büyüklüğü ya da küçüklüğü , her balık için ortalama 10 lt olarak hesaplanır. Cichlid'lerle karma tank içinde 300 lt. gibi bir hacime sahip olmak gerek. Tabii imkanlar bu şekilde olmuyor , iyi biliyorum. Beyaz prenseslerinizden alabilirim fazla olanları. Ancak balıklarınıza iyi baktığınız belli. Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Konu başlığını Karışık ciklet arıyorum ve nostaljik bir ciklet markasını soruyorsunuz sandım. Gece gece kendimi karıştırdım Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Tankın büyüklüğü ya da küçüklüğü , her balık için ortalama 10 lt olarak hesaplanır. Cichlid'lerle karma tank içinde 300 lt. gibi bir hacime sahip olmak gerek. Tabii imkanlar bu şekilde olmuyor , iyi biliyorum. Beyaz prenseslerinizden alabilirim fazla olanları. Ancak balıklarınıza iyi baktığınız belli. Biraz daha dursunlar alttan saulosi yavruları geliyor. O zaman söz vericem 3 - 4 çeşit yem, hafta 10 litre su çıkarıp ekliyorum, ayda bir dip çekimi. Yorum bağlantısı
Furkan Özbay 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Erdem bey Maşallah Allah saklasın.. Beyaz prensesler sert balıklardır. Yunuslar ise sakin balıklardır. İki türde birbirleriyle uyumlu yaşarlar fakat ortaya sarı prenses girdiği zaman akvaryumun içi karışıyor. Çünkü bendede 3d 1e beyaz prenses, 2d 1e yunus, 6d 2e sarı prensesim var. Önceden sadece beyaz prenses ve yunusum vardı, sizinki gibi rengarenk olsun diye sarı prenses attım. Hata yaptım diye düşünüyorum. Çünkü beyazlarım çok hırçınlaştı. Benim tavsiyem sarı prensesleri çıkarın azaltmak istiyorsanız tabikide.. Kayalar kalsın beyaz prensesler kayaları çokmu çok severler... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 13 Şubat 2013 Yazar Paylaş 13 Şubat 2013 Teşekkür ederim. Bende aynı fikirdeyim ortalığı karıştıran bu sarılar oluyor hep de kayalı akvaryumda balık yakalamak gerçekten çok zor muhtemelen bi hafta sonu 1 kaç saatimi alıcak. Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Bende sarı prenseslere bayılıyorum maşallah çok güzel görünüyor akvaryum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Güzel güzelde bakması dert ya . Benim cafe zamanı vardı , sağolsun ortağım ilgilenirdi Ben seyrederdirm . 1 Yorum bağlantısı
Furkan Özbay 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Teşekkür ederim. Bende aynı fikirdeyim ortalığı karıştıran bu sarılar oluyor hep de kayalı akvaryumda balık yakalamak gerçekten çok zor muhtemelen bi hafta sonu 1 kaç saatimi alıcak. Balıklarınızın ağzında yumurta yoksa bence boşaltın kayaları komple. Sizin için daha kolaylık olur. Fakat yeni düzenleme balıkları biraz stresse sokar ve alışana kadar yumurta vermeyi keserler. Kısacası size kalmış ve Allah size kolaylık versin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts