İçeriğe Yönlendir

16" Hangi Lastik?

Emrah Akdoğan

Recommended Posts

Emrah Akdoğan

Selamlar aracimi henuz alali 1 hafta oldu. Periyodik bakimda lastiklerin sorunlu oldugunu gordum birinde balon var digeri kaldirima surtup siyrilmis. 4 lastik almaya karar verdik ancak cok cins olculerden biri oldugu icin ne alsak balon yapacak illa diye dusunuyorum. Diger taraftan ekstra yanak korumasi olan birseyler var mi bulamadim. Fiyatlar en uczu kumho 150 ile baslayim good year 280 e kadar cikiyor. 195/45r16 da petlas ta var 170 civari . Her markanin kullananlarindan hem oven var hem yeren var. Cok karisik bir durum dun yolda gordugum fiestalara baktim ne kullaniyorlar diye. Farkli farkli markalar...bilmiyorum... Kullananlar neler diyor sadece bu ebati kullanan arkadaslar tecrubeleriniz nelerdir...

Yorum bağlantısı
Fırat Kazancı

Kumho ecsta kullanıyorum , 195 45 16 . Samsunda yağış bol olan bir coğrafyada sorun yaşamadım gayet memnunum. Kışlık lastiklerimde momo northpole w2 . Onlarda gayet başarılı.

Yorum bağlantısı
Emre Tutak

195.50.16 kullanan birisinin hiç sorun yaşamadığını okumuştum forumda ...

Yorum bağlantısı
Çetin Özkan
(düzenlendi)

bana kalırsa 15 jant a cevir 55 yanak yap hem arabanın süspansiyon sesi azalır hemde balon yapma ihtimali de %80 azalır lastik konusuna gelince türkiye şartlarında en iyisi lassa -biristone biraz ses yapar ama iyidir.

tarihinde Çetin Özkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

http://www.hepsiburada.com/liste/dunlop-19545-r16-84w-sp-sport-lm703-lastik/productDetails.aspx?productId=otysf222003&categoryId=259720&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d259720%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_secondid%3dotysf222003%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bdunlop%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253574%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253574_259720%257d%26fh_refview%3dlister

bende sizin gibi çok araştırdım piyasada bu ölçüde genelde kumho ve hankook çok genele de bunların piyasası 170 180 arası değişiyor bende dunlop ların da 150 190 arası değişiyor bide pirelli p zerolar da 210 lira ben dunlop la toyo arasında kaldım rakamlar üzerinden beğenip bu linkteki lastikleri aldım desen anlamında çok hoşuma gitti lastikler 2011 üretimi denk geldi en uygunu hepsiburada haberiniz olsun daha ucuza bulamassınız 6 taksit alırsanız kargo ücretide yoktur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Sanırım lastikleri kışllık almayacaksınız...

ben yazlık olarak michelin ve conti yi öneririm

Yorum bağlantısı

Michelin En çabuk balon yapan lastiktir.

Ve asla,garantiden değişmezler.

Bunu bilin.

Kötülüyorum sanmayın.

Yazlıklarım Michl. Yani, kendi kullandığım lastiktir.

Sessizdir,yumuşaktır.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Sanırım lastikleri kışllık almayacaksınız...

ben yazlık olarak michelin ve conti yi öneririm

bu ölcülerde michlen 200 den contide 230 dan başlıyor :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Michelin balon yapmaya çok elverişlidir.Eğer balon korkunuz varsa michelin tercih etmeyin bence de..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

205 55 16 bakının derim. Daha kolay bulunan bir ölçü olduğundan daha ucuz olacaktır.

Yol tutuş artar, konfor artar, yakıt tüketimi farkedilmeyecek derecede artar, hızlanma düşer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Mişlen var ve deli çukurlara girmişliğimde var, balon yok, bu konuda tırt derdim ama acaip sağlam çıktı, lastik işi şans işi, 14" te fazla düşünmeyin, varsa Good year efficient grip, yoksa energy saver alın geçin, boşuna omu bumu diye düşünmeyin...

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Selamlar aracimi henuz alali 1 hafta oldu. Periyodik bakimda lastiklerin sorunlu oldugunu gordum birinde balon var digeri kaldirima surtup siyrilmis. 4 lastik almaya karar verdik ancak cok cins olculerden biri oldugu icin ne alsak balon yapacak illa diye dusunuyorum. Diger taraftan ekstra yanak korumasi olan birseyler var mi bulamadim. Fiyatlar en uczu kumho 150 ile baslayim good year 280 e kadar cikiyor. 195/45r16 da petlas ta var 170 civari . Her markanin kullananlarindan hem oven var hem yeren var. Cok karisik bir durum dun yolda gordugum fiestalara baktim ne kullaniyorlar diye. Farkli farkli markalar...bilmiyorum... Kullananlar neler diyor sadece bu ebati kullanan arkadaslar tecrubeleriniz nelerdir...

45 yanak olduğu için ( bu da 195 taban için, 195x45---%=yanak yüksekliği 8,8 cm anlamına gelir) en ufak tümsek veya çukurda lastik için risk anlamına gelir.....

Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan

Valla hepsiburadajiler 1 yildan fazla yatan lastikler. 2011 31. Hafta, almadan ogrendim vazgectim o yuzden ucuz zaten. Jantim 16 arkadaslar 205 55 demissiniz ama garantidir surtmesi. Petlas ve kumho uygun pirelli 210 a buldum petlas 650 pirelli 840 a gelir aradaki dark bir lastige denk geliyor... Kumhodansa petlas daha yakin geliyor 1 yil yol yardimi da var, ama sedigin gibi 195/45/16 kullanip kesin tecrubesi olanlari da dinlemek isterim...

Cevap veren herkese tesekkurler ...

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Valla hepsiburadajiler 1 yildan fazla yatan lastikler. 2011 31. Hafta, almadan ogrendim vazgectim o yuzden ucuz zaten. Jantim 16 arkadaslar 205 55 demissiniz ama garantidir surtmesi. Petlas ve kumho uygun pirelli 210 a buldum petlas 650 pirelli 840 a gelir aradaki dark bir lastige denk geliyor... Kumhodansa petlas daha yakin geliyor 1 yil yol yardimi da var, ama sedigin gibi 195/45/16 kullanip kesin tecrubesi olanlari da dinlemek isterim...

Cevap veren herkese tesekkurler ...

petlasın hangi modeli v desenliyse fazla yanaşmayın derim

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

benim yazlık lastikler michelin...

2 jant yamulmuştu servis düzelttirdi çalıştıkları yere...jant yamulduğu halde lastiklerimde balon yok...

yazlıkta michelin kışlıkta goodyear ug8 :)

Yorum bağlantısı
Yaşar Akbaş

petlas daima tek geçerim parasının hakkını sonuna kadar öder.

Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan

Yokohama ya niyetliyim...

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Özet

GT Radıal öneririm.Ben kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım.kauçuğun anavatanı endonezya malı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...