Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Arkadaşlar navigasyonu senede sadece 2 defa kullanıyorum asıl amacı için. Onun haricinde MP3 dinlemek için FM transmitter ya da aux kanalıyla müzik dinlemek amaçlı kullanıyorum. Ancak ne kadar araştırsam da 5" navigasyonum için kalorifer ızgarasına takılan bir tutucu bulamadım. Cama taktığımda uzağımda kalıyor ve şarkı değiştirmek istediğim sürekli eğilmem gerekiyor, dikkat dağıtıyor. Bildiğiniz bir ürün var mıdır? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Orta konsola vites çevresine falan koysanız ? Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Cama yapışan vakum kısmını söküp, onun yerine şu glade oto parfümlerinin arkasındaki tutucudan 3 tanesini yapıştırırsanız taş gibi tutar . Hem istediğinizde söküp vakumu tekrar takabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Orta konsola vites çevresine falan koysanız ? Aklıma geldi ancak oraya ne ile tutturabilirim Ersen Bey? Ancak bir de şöyle bir sıkıntı var Fm Transmitter üzerinden bağladığımda en azından klima düğmelerinin oraya çıkarmam gerekiyor yayın verebilmesi için. Anten ancak kurtarıyor galiba. Sol cama yapıştır. Mahmut Bey o zaman da uzak kaçıyor. Cama yapışan vakum kısmını söküp, onun yerine şu glade oto parfümlerinin arkasındaki tutucudan 3 tanesini yapıştırırsanız taş gibi tutar . Hem istediğinizde söküp vakumu tekrar takabilirsiniz Samet Bey evet olabilir teşekkür ederim. Ancak onları ne ile yapıştırabilirim. Çift taraflı bant sağlıklı olmaz sanırım zira o kıskaçların alanı biraz küçük iyi tutmaz. Kalıcı olacak bir madde de sürmek istemem. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Aklıma geldi ancak oraya ne ile tutturabilirim Ersen Bey? Ancak bir de şöyle bir sıkıntı var Fm Transmitter üzerinden bağladığımda en azından klima düğmelerinin oraya çıkarmam gerekiyor yayın verebilmesi için. Anten ancak kurtarıyor galiba. Mahmut Bey o zaman da uzak kaçıyor. Samet Bey evet olabilir teşekkür ederim. Ancak onları ne ile yapıştırabilirim. Çift taraflı bant sağlıklı olmaz sanırım zira o kıskaçların alanı biraz küçük iyi tutmaz. Kalıcı olacak bir madde de sürmek istemem. Sol cam derken sol ön kapının camını kastettim. Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Samet Bey evet olabilir teşekkür ederim. Ancak onları ne ile yapıştırabilirim. Çift taraflı bant sağlıklı olmaz sanırım zira o kıskaçların alanı biraz küçük iyi tutmaz. Kalıcı olacak bir madde de sürmek istemem. Zaten direkt oraya yapıştırmayacaksınız. Vakumun olduğu gibi bir yuvarlak materyale yapıştırıp o plakayı vakumu söküp takacaksınız. Resmini bi görsem hemen çözüm sunarım da. Sağdan soldan resim lazım. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Oto parfümlerinin kıskaçları iyi fikir. Ben de bir düşüneyim beni de rahatsız ediyordu camdan sarkan kocaman bir görünüm olarak hoş durmuyordu. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-akilli-kese-buyuk-boy-mavi-3305604/productDetails.aspx?productId=otevotev3305604&categoryId=20024841&navq=categoryid%3d20024840%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dotevotev3305604%26fh_lister_pos%3d10%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253574%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253574_20024840%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister Bunun Aparatı navigasyonun arkasına kuvvetli çifttaraflı bant ile yapıştırılıp kullanılabilinir.. Yapıştırma istenmiyorsa kese kısmı biraz modifiye edilip navigasyona kılıf şeklinde dikilerek kullanılabilinir.. Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Resim görmeden en iyi yapabileceğim öneri şu olur. Mukavva alacaksınız kırtasiyeden. Hani ilk okulda el işi derslerinde kutu yaptırdıkları çerçeve yaptırdıkları gri yaklaşık yarım cm kalınlığı olandan. Sonra bu mukavvadan navigasyonun gireceği bir cep yapılacak. Ardından bu cebin içine 1 mm sünger koyulup onunda üstüne kaput filmi gibi birşey ile kaplanacak. Ardından tam kalorifer deliklerine girecek şekilde 2-3 tane parfüm arkası sabitleyiciyi sabitleyeceksiniz kutu arkasına. Bu şekilde yaptığınızda navigasyon tutucusu gibi size doğru bir çıkıntı olmayacak. Konsola direkt bağlı birşey gibi olacak. Hemde navigasyon çizilmeden ezilmeden sünger sayesinde korunacak. Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Ufak bir çizim yaptım. noktalı yerler katlanacak. Bunun gibi bir şey olacak işte. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Çok teşekkürler arkadaşlar. Samet hocam zahmetin için ayrıca teşekkürler. Bunları bir deneyeyim. Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Çok teşekkürler arkadaşlar. Samet hocam zahmetin için ayrıca teşekkürler. Bunları bir deneyeyim. Estağfurullah... Bana iyi geliyor. Hala ölmediğimi hissediyorum. Burada olsan malzemeleri alıp gelsen 5 dakikada çıkarırız. Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Son bir şey daha geldi aklıma. Eğer son söylediğimi yaparsanız, altına dik üçgen şeklinde bir parça daha eklerseniz tutturucuları sabitlemeden önce... O zaman size doğru hafif dönük olur navigasyon, hem sürüş sırasında eğilmek zorunda kalmazsınız hemde güneşli günlerde falan ekran görüntüsünü görme sıkıntısı yaşamazsınız. Haydi selametle. Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 ben benim iphone için telefon tutucu aldım onun içinde çıkmıştı petek için olanları telefonculara bi bakın derim. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Estağfurullah... Bana iyi geliyor. Hala ölmediğimi hissediyorum. Burada olsan malzemeleri alıp gelsen 5 dakikada çıkarırız. Son bir şey daha geldi aklıma. Eğer son söylediğimi yaparsanız, altına dik üçgen şeklinde bir parça daha eklerseniz tutturucuları sabitlemeden önce... O zaman size doğru hafif dönük olur navigasyon, hem sürüş sırasında eğilmek zorunda kalmazsınız hemde güneşli günlerde falan ekran görüntüsünü görme sıkıntısı yaşamazsınız. Haydi selametle. Mukavvayı yaptıktan sonra kimlik kaplatma şeklinde bir kaplatayım. Üçgen ayak iyi fikir teşekkür ediyorum. ben benim iphone için telefon tutucu aldım onun içinde çıkmıştı petek için olanları telefonculara bi bakın derim. Çetin bey, evet dediğinizden buldum internette ancak en büyüğünün eni 10 cm. 5" navinin eni ise 13 santim. Dik çalıştırma çok kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. O yüzden onlardan sipariş vermedim. Teşekkür ederim ilginize. Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Mukavvayı yaptıktan sonra kimlik kaplatma şeklinde bir kaplatayım. Üçgen ayak iyi fikir teşekkür ediyorum. Çetin bey, evet dediğinizden buldum internette ancak en büyüğünün eni 10 cm. 5" navinin eni ise 13 santim. Dik çalıştırma çok kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. O yüzden onlardan sipariş vermedim. Teşekkür ederim ilginize. ben kullanıyorum gayet iyi problem yok ama tabiki beklentilerde önemli... Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Hocam şimdi şu alttaki resimdeki klasörü düşün okulda çocuklar resim dersine geldiğinde incelersin. Sana kılavuz olur Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 ben kullanıyorum gayet iyi problem yok ama tabiki beklentilerde önemli... 5" navigasonunuz sığıyor mu? Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Siyah çizgiler gibi, ekran görüntüsünü engellemeyecek ama sıkı tutacak şekilde kesin. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Hocam şimdi şu alttaki resimdeki klasörü düşün okulda çocuklar resim dersine geldiğinde incelersin. Sana kılavuz olur Bir nevi cep telefonu kılıfı gibi ama 4 taraftan kapalı değil üstten açık olacak değil mi? Çizdiğin yerden katladığımızda naviyi koyacağım cep oluşacak. Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Bir nevi cep telefonu kılıfı gibi ama 4 taraftan kapalı değil üstten açık olacak değil mi? Çizdiğin yerden katladığımızda naviyi koyacağım cep oluşacak. Aynen üstten girecek üstten çıkacak. İçine girdimi oynamayacak. Önden ekran görüntüsü engellenmeyecek şekilde açık olacak. Sapın olduğu yerden en alttaki halkbank yazısına kadar açık yani. Arkasına da sağdan yüksek soldan alçak yaptın mı tam şu turbo yağ basıncı göstergeleri gibi sana dönük olur. Hatta sen bunu el işi dersi varsa halen öğrencilere yaptır beğendiğini kullanırsın :D Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Sırf bu yüzden ben şundan almıştım... http://www.ebay.com/itm/4-3-GPS-Touch-Screen-Rearview-Mirror-Bluetooth-AV-FM-MP3-4-4GB-Free-Map-/110919441320?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item19d3505ba8 Sizin aradığınız şu: http://www.ebay.com/itm/Car-Holder-for-Mobilephone-iPhone-GPS-Rearview-Mirror-/250807176381?pt=PDA_Accessories&hash=item3a6545ccbd Şöyle bir çözüm de var: http://www.ebay.com/itm/Car-Rearview-Mirror-Holder-GPS-Mount-for-Apple-The-New-iPhone-5-/130765502196?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item1e723b36f4 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Aynen üstten girecek üstten çıkacak. İçine girdimi oynamayacak. Önden ekran görüntüsü engellenmeyecek şekilde açık olacak. Sapın olduğu yerden en alttaki halkbank yazısına kadar açık yani. Arkasına da sağdan yüksek soldan alçak yaptın mı tam şu turbo yağ basıncı göstergeleri gibi sana dönük olur. Hatta sen bunu el işi dersi varsa halen öğrencilere yaptır beğendiğini kullanırsın :D Yok ya el işi senin benim zamanlarımızdaydı. Aslında navinin cam vantuzuna tutturulan alttaki aparat takılı navigasyona. Cam vantuzda bulunan 4 tırnak buraya oturuyor. Bu da benim telefon için. Yanında ızgara için aparat var ama o 4 tırnak buna direk uyar mı standart mı onu bilmiyorum işte. Öyleyse sipariş vereceğim hemen zaten telefon için de ihtiyacım var. Koca mondide koyacak yer bulamıyorum telefonu Sırf bu yüzden ben şundan almıştım... http://www.ebay.com/itm/4-3-GPS-Touch-Screen-Rearview-Mirror-Bluetooth-AV-FM-MP3-4-4GB-Free-Map-/110919441320?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item19d3505ba8 Sizin aradığınız şu: http://www.ebay.com/itm/Car-Holder-for-Mobilephone-iPhone-GPS-Rearview-Mirror-/250807176381?pt=PDA_Accessories&hash=item3a6545ccbd Şöyle bir çözüm de var: http://www.ebay.com/itm/Car-Rearview-Mirror-Holder-GPS-Mount-for-Apple-The-New-iPhone-5-/130765502196?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item1e723b36f4 Tam iphone için yapılmış bir tutturucu. Eni boyu kurtarmaz gibi. Yorum bağlantısı
Samet Daş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Başta koysaydın ya resmi. şimdi koyduğum resimdeki okların olduğu yere gelecek şekilde 2 tane parfüm tutucu yapıştır japon yada bali ile. Arada kalan boşluk vantuzun tırnak kısmının geçeceği kadar açık kalsın yeter. Fandan söküp vantuza takmak istediğinde parfüm tutucuları sökmek zorunda kalmazsın böylece. Yorum bağlantısı
Recommended Posts