Mustafa Tüfekçi 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Amaaaan, accık yükleniverirsin n'olcek. olay az yüklenme değil hocam ben rampada 1 den 2 ye atayım dedim 2000 dd civarı. araba bi hınk etti ahan dedim 4 e attık galiba durup tekrar kalktım 4000 dd de bağırta bağırta 2 ye geçince araba kendini toplayabiliyor ama max torkun verildiği devire düşecek şekilde vites değişimi yapınca araç yığılıyor. normalde 90 lık focusta da benzer bir şey yapar ama o gırgır mırmır edip topluyor astra toplamayıp kalıyor tam debraj yemelik yani. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 1.3 dizel astra= tokat yemeye mahkumdur, üzgünüm 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 1.3 dizel astra= tokat yemeye mahkumdur, üzgünüm 1.4 tdci tokatlar o da beterin beteri gibi Yorum bağlantısı
Yasin Demir 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Maaşallah.Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin... Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 23 Şubat 2013 Yazar Paylaş 23 Şubat 2013 1.3 dizel astra= tokat yemeye mahkumdur, üzgünüm Tokat atma gibi bir saplantım yok, amacımı belirtmiştim...İyi dilekler için tekrar teşekkürler... Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 performans takıntınız olmadığı için sorun olmaz onun gerçekten çok güzel bir araç duruşu görüntüsü hayırlı uğurlu olsun :nazar: Yorum bağlantısı
Murat Karataş 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 1.3 dizel astra= tokat yemeye mahkumdur, üzgünüm 1.4 tdci tokatlar o da beterin beteri gibi 3. vitesten sonra astra farkı başlıyor. focus astraya göre 3. vitesten sonra daha yavaş hızlanıyor kısacası 130-170 arasında astra 1.3 cdti bana göre focus tan daha stabil-konforlu kullanım sunuyor Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bugün bayiide evrak işlerini bekliyorum, 2 metrelik bir arkadaş geldi " İyi günler ben Mini Cooper bakıyorum" dedi.Önce şaka yapıyor falan sandım, oturdu ciddi ciddi isteklerini dile getirdi, Sunroof yada cam tavanlı istemiyormuş normal tavanlı araçlar daha yüksek oluyormuş.O arkadaşı Mini Cooper'in içnde görmeyi çok istedim ancak test araçları o an yoktu.İşin tuhafı arkadaşın talep ettiği Cooper yaklaşık 80.000-TL civarındaydı.Israrla bu özelliklerde araç istediğini herhangi bir şekilde olursa mutlaka haber vermelerini rica etti. Mini çok dar bir araç değil. Ben 1.74 boyumla arka koltukta sıkışmadan oturabilmiştim. Ön koltuklar tabii ki daha genişti. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 (düzenlendi) Tokat atma gibi bir saplantım yok, amacımı belirtmiştim...İyi dilekler için tekrar teşekkürler... Hayırlı olsun tabikide, zaten sana karşı söylemedim, bence opelin en güzel tipli modeli bu, sadece dizel versiyonu güçsüz, ısrarla bunu satmalarına sinir oluyorum, koca araba, hemde çok ağır, koysanıza adam gibi güçlü bir motor, biniyorsun uçak gibi, basıyorsun uçak birden hangara giriyor, olmuyor... Ama tip olarak beğendiğim bir model, güle güle kullan 23 Şubat 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Hayırlı olsun tabikide, zaten sana karşı söylemedim, bence opelin en güzel tipli modeli bu, sadece dizel versiyonu güçsüz, ısrarla bunu satmalarına sinir oluyorum, koca araba, hemde çok ağır, koysanıza adam gibi güçlü bir motor, biniyorsun uçak gibi, basıyorsun uçak birden hangara giriyor, olmuyor... Ama tip olarak beğendiğim bir model, güle güle kullan 1.6 Cdti olacaktı 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 olay az yüklenme değil hocam ben rampada 1 den 2 ye atayım dedim 2000 dd civarı. araba bi hınk etti ahan dedim 4 e attık galiba durup tekrar kalktım 4000 dd de bağırta bağırta 2 ye geçince araba kendini toplayabiliyor ama max torkun verildiği devire düşecek şekilde vites değişimi yapınca araç yığılıyor. normalde 90 lık focusta da benzer bir şey yapar ama o gırgır mırmır edip topluyor astra toplamayıp kalıyor tam debraj yemelik yani. Balata kokusu candır. Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 güle güle kullan Abi. Cmax ne oldu ? çok şemi kaçırdım 1 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 25 Şubat 2013 Yazar Paylaş 25 Şubat 2013 güle güle kullan Abi. Cmax ne oldu ? çok şemi kaçırdım Cmax Denizli'de Onur.Değişiklik yapalım dedik birazda Opel binelim.. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 (düzenlendi) Cmax Denizli'de Onur.Değişiklik yapalım dedik birazda Opel binelim.. Ses konusu olarak aralarındaki farkları merak ediyorum..Çukur tümsek geçişleri,yol sesi,rüzgar vs. 25 Şubat 2013 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 25 Şubat 2013 Yazar Paylaş 25 Şubat 2013 Ses konusu olarak aralarındaki farkları merak ediyorum..Çukur tümsek geçişleri,yol sesi,rüzgar vs. Opel daha sessiz geldi bana, yol sesini özellikle daha az duyuyorum.Rüzgar seside rahatsız edici değil, çukur ve tümsek geçişleri de tok, Golf ayarında bir tadı var bence. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Opel daha sessiz geldi bana, yol sesini özellikle daha az duyuyorum.Rüzgar seside rahatsız edici değil, çukur ve tümsek geçişleri de tok, Golf ayarında bir tadı var bence. Golf'ün süspansiyonları mı daha yumuşak Astra'nın mı? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Şöyle bi etrafıma bakayım....iyi kimsecikler yok. böyle aracım olsun, içinde carmen elektra-da olsun 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 carmen electra sağ mı servet abi şimdilerde adriana lima var len bizim yaşımıza uygun olanı o , kalpten mi gitmemi istiyorsun 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 len bizim yaşımıza uygun olanı o , kalpten mi gitmemi istiyorsun Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Şubat 2013 Yazar Paylaş 26 Şubat 2013 Golf'ün süspansiyonları mı daha yumuşak Astra'nın mı? Astra daha sert geldi bana ama Golf'te 15 inç jant vardı, Astrada 16.Belki bundan ötürü fark hissettirdi. Şöyle bi etrafıma bakayım....iyi kimsecikler yok. böyle aracım olsun, içinde carmen elektra-da olsun Sana her yer Carmen, Abi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Hayırlı olsun abi , yeni gördüm . Renk çok yakışmış :nazar: Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 17 Haziran 2013 Yazar Paylaş 17 Haziran 2013 (düzenlendi) Kırmızı şeytan ile yollarımızı bugün ayırdık, yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun.Kırmızı şeytan Kıbrıs yolcusu... Arayış başladı... 17 Haziran 2013 tarihinde Emre Gülşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Kırmızı şeytan ile yollarımızı bugün ayırdık, yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun.Kırmızı şeytan Kıbrıs yolcusu... Arayış başladı... Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts