İçeriğe Yönlendir

Wir Leben Autos 2011 Astra 1.3 Cdti Ecoflex Sport

Emre Gülşen

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

hayırlı olsun :nazar: fıtı fıtı gidiyordur şimdi bu :p

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Hayırlı olsun, forumda astraların sayısı artıyor.Dizel olması güzel, zira benim astram su an 10 litre yakıyor şehir içinde.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:nazar: Emre,hayırlı olsun.41.000 kere maşallah :good1: Kazasız cezasız inşallah.
Yorum bağlantısı
Başar Mert

Abi güle güle kullan gerçekten rengiylede duruşuylada güzel araç aynı paket siyah rengi teyzeoğlumda var sessiz ve oturaklı bir araba Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:nazar: mantıklı bir seçim olmuş, bunlar 90 P smi? donanımı nasıl?
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban
(düzenlendi)

Arka aks bağımsız değil fakat yol tutuşunu çok iyileştiren watt's sistemi var araçta...Bi kaç yanlama ile test edip bilgi paylaşımı bekleriz.

tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Emre abi konuyu yeni gördüm hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanı dilerim..

Ya abi 1.3 dizel araba sport diye mi geçer :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Aracın sessizliği güzel, yakıt tüketimini tam olarak ölçemedim ancak yol bilgisayarından takip ettiğim kadarıyla beni üzmeyecek düzeyde olacak sanırım.Bu arada babam için gereken otomatik araç ihtiyacımızı da hiç aklımızda olmayan bir araçla tamamladık.2012 model 7500 km'de yeni kasa Honda Cıvıc Elegance aldık.Araç LPG çıkışlı ( BRC ) Navigasyon, vb. ilave aksesuarların tamamı yetkili serviste araç alınırken takılmış.Bu aracın alınma sürecinde yardımlarını esirgemeyen, Hakan Kurt'a tekrar çok teşekkür ederim.

Astra'nın donanımı oldukça iyi, bildiğiniz gibi başlangıçmodeli Enjoy, en dolusu Cosmo benim araç cosmo'nun bir altı, orta model ama bence yeterli. Motor 1.3 lt. CDTI ECOTEC 95 HP 5 İleri Manuel

Sami'cim bu, alternatif aile Sport'u :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

1.3 cdti yüklü rampa kalkışı dışında güzel. sadece ilk viteslerde normalden biraz daha fazla devir ile vites değişimi istiyor o kadar.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ya birde Merso-Bmw-Porsche... diye sorsalar ne derler acaba :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Karataş

sanırım 5 vites olmalı.

önceki aracım 6 vites cdti astraydı 2 yıl kullanmıştım şehiriçi hantallığı yüzünden satmıştım

pişmanım focus aldığıma ki bence astra her anlamda focus tan iyi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

"Wir leben autos" diyen almana sormazlar mı? das auto = VW diye :p:D

Vw alacaksan dolusu olmalı, boşu pek zevk vermiyor Sefa :)

sanırım 5 vites olmalı.

önceki aracım 6 vites cdti astraydı 2 yıl kullanmıştım şehiriçi hantallığı yüzünden satmıştım

pişmanım focus aldığıma ki bence astra her anlamda focus tan iyi

5 vitesli araç, çok büyük performans beklentim olmadığından yeterli görünüyor bence., önemli olan yakıt ekonomisi malum :)

1.3 cdti yüklü rampa kalkışı dışında güzel. sadece ilk viteslerde normalden biraz daha fazla devir ile vites değişimi istiyor o kadar.

Buna alışmaya çalışıyorum Mustafa, Az önce tam dolu arabada yokuşta kalkarken stop ettirdim, dediğin gibi biraz yüksek devir istiyor yokuşta kalkarken...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Buna alışmaya çalışıyorum Mustafa, Az önce tam dolu arabada yokuşta kalkarken stop ettirdim, dediğin gibi biraz yüksek devir istiyor yokuşta kalkarken...

Amaaaan, accık yükleniverirsin n'olcek. :selo:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

1.6 motor opelde gelsin onu da aşacaklar :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...