Ayhan Sırtıkara 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 Tebrik ederim, iyi mücadele ve sabır örneği hepimize. Faiz dahil toplam para ile arabanın sıfırı alınabiliyor mu? herkese desteklerinden ötürü tekrar teşekkür ediyorum. aslında bu süreçte servis fişlerinin verilmemesinden, araca kayıt açılmamasına kadar birçok sorun yaşadım. kosoca bir firmaya yakışmayacak şekilde garantiden değişen parçaların bile kullanıcı hatasından dolayı bozulduğunu iddia edebilecek boyuta geldiler. beni sorunumu çözmek için aradığını belirten; ama sorunu çözmek yerine, bana bu süreçlerin 2-3 sene gibi uzun süreçler alacağını, kazansam bile alacağım paradan kullanım bedeli düşüleceğini ve elime çok az para geçeceği gibi beyanlarda bulunup avukatım olup olmadığını soran yetkili arkadaşlar oldu. bu insalara bunun için mi maaş veriyorlar anlamış değilim. bu şekilde iş yapanlar öbür tarafı hiç düşünmüyorlar herhalde. Mahkeme de imkan olsa kendi servis fişlerini bile inkar edeceklerdi herhalde. yaptıkları savunmalar o kadar boşki, koskoca firma dosyaya iddialarını destekleyecek bir tane mi teknik evrak koyamaz, tabi savunacak birşey olmayınca koyacak evrakta olmuyor. çok büyük havalarındalar ama mahkeme de hakim karşısında öyle olmuyor işte. bu durumu ford avrupa ve amerikada mail attığım soruna duyarsız kişilere de ayrıca maille bildireceğim. görsünler Türkiye'de de hak hukuk var. ona göre mal yollasınlar. 2009-2012 Fiesta'ların bir çoğunda fren problemi var, Ford'un arıza ve sorun istatik çalışmaları, risk raporlama sistemi yok, müşteri müşteri olmayınca düğme koparamayınca... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 o fiestaların fren sorunu bence başka ülkelerde ne durumda öğrenmek lazım. çünkü bildiğin hayati önem taşıyor abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 Doğrusu= Ford defolu araçlarını bize yolluyor, bizimkiler ucuza alıyor seslerini çıkarmıyor ve sazan yerine konuyoruz, olay budur. Aldığınız aracı 10 sene kullanacaksınız, en ufak hatada direk mahkemeye vereceksiniz, bunu herkes yapacak, durum başka türlü düzelmez, uyuyan bir milletiz ne yazıkki, neyse, yakında acı biçimde uyanacağız nasılsa.... 1 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 markasal olarak kaliteli bir arabada bu sıkıntıların olması normal değil de; artık sonuna gelinmiş her şeyiyle tamamlanmış bir kasanın bu şekilde olması korkunç bir manzara. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 hocam değişmeyen yer var mıydı araçta ? Çok sansızmışınız.sizln adınıza sevindim ben olsam aynısını yapardım.hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 Sonuna gelmesi değil, hatalı üretim mallar 3. sınıf yerine konan bizlere yollanıyor, olay bu. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 Çok geçmiş olsun.Sizin adınıza çok sevindim... Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 Sonuna gelmesi değil, hatalı üretim mallar 3. sınıf yerine konan bizlere yollanıyor, olay bu. aynen üstad, korkunçluktan kastettiğim bu zaten. bir aracın ilk çıkan kasasında ufak tefek eksiklikler olabiliyor. makyajlayıp yenilediklerinde bunları düzeltiyorlar, adına yeni model diyorlar. buraya kadarı normal denilebilir de; sonuna gelinmiş kasanın daha kötüye gitmesi ancak bilinçli yapılabilecek birşey..! önlerine ne koysak yerler hesabı yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Hayırlı olsun...yerinde bir karar olmuş.... Yorum bağlantısı
Erden Yenice 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Hayırlı olsun.Mahkeme suresince ne gibi evraklar toplayıp, ne gibi bir süreç izlediniz. kısaca anlatırsanız benzerlere örnek olabilir. Sağlıcakla Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Öncelikle geçmiş olsun gerçekten sizin adınıza sevindim. umarım hiçbir aksilik çıkmaz ve dava istediğiniz gibi sonuçlanır. ben şunun kannatindeyim. Türkiyedeki ötv hiçbir ülkede yok. Ötv bi kalksın ford türkiyede biter koçta çöker benim tahminim. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Tebrikler, doğrusu sizde araç yönünden bayağı bir şanssızmışsınız ama sonu iyi bitmiş en azından...... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 araçtaki arızalar şu şekilde akslardan ses gelmesinden dolayı 4 kez tsb uygulandı akslar değişti rölantide titremeden dolayı 2 kez alternatör değişti, yazılım istendi tedarik edilemedi iki far garantiden değişti ses gelmesinden dolayı triger kayışı ve su pompası değişti . . . Gelince üst üste gelir zaten.. Bu kadar sorun üzerine kurumsal bir şirketin olaya çekimser kalması, bir an önce müşteriyi sıkıntıya sokmadan mağduriyet gidermesi gerekirdi. Mahkeme sürecine girilmesi bu şirketin müşterilerine verdiği önemi !!! gösterir bence.. Şahsen ben bunları yaşasaydım manevi tazminatın da sonuna kadar peşine düşerdim.. Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 21 Mart 2013 Yazar Paylaş 21 Mart 2013 hocam bundan sonraki süreç hakkında bilginiz var mı? avukatınız var mı? Yoksa bizim başımıza gelenleri yazayım birde ford avrupa için ben mail adresi bulamadım bende boya sorunumu yazmak istiyorum. Amerikaya yazdım ancak ilgilenmediler bizimkilerden beterler biz sadece amerikalı müşterilerimizle ilgilieniyoruz dediler... bundan sonra kararı üst mahkemede temyiz edebilirler.gerekçeli karar ellerine geçtikten sonra 15 gün süreleri var. ancak bu konuda araştırmalarım oldu, kendileri için daha fazla para ve vakit kaybı olur. benim alacağım para aracın geriye teslim tarihi üzerinden hesaplanacağı için bana bir zarar teşkil etmiyor. yani uğraştıkça daha fazla batacaklar, kendileri bilir. evet bu işi takip eden 2 adet avukatım var. ücretlerini de ford ödeyecek . bence ford avrupa ve amerika'da bu durumdan haberdar. ben ford avrupa'da bir ceo ve onun altındaki iki kişiye mail attım. hemen ilgileniyoruz dediler, bizim aracımız şöyle kaliteli böyle popüler dediler, sonra tık yok. mail adresleri; jgardin2@ford.com; mtruby@ford.com; fklaas1@ford.com daha sonra konuştuğum bazı arkadaşlar fordun genel merkezi amerika, ford avrupa'da otosan gibi distribütör dediler. ford amerika'da üst düzey bir Türk buldum. mail attım, okudu ama cevap bile gelmedi. velhasıl amerika ya da avrupa'ya mail atmanın bir yararını görmedim. kendileri de TR'ye ne kalitede araç yolladıklarının farkındadır herhalde. bu kaportası bile düzgün yerine oturmamış araç birilerinin kalite kontrolünden geçememiştir de TR'ye yollanmıştır diye düşünüyorum. yani bozacı/şıracı muhabbeti bunların ki. ben şimdi anlamıyorum. reklama bu kadar para harcıyorlar. hergün tv'de gazetelerde bu kadar reklam var. bir iki tane az reklam verseler oradan artan parayla acaba benim gibi mağdur ettikleri kaç kişinin sorununu çözebilirler. bu arabada değiştirdikleri parçaların parası yaklaşık 15000 TL'ye yaklaştı. acaba bunun yerine bu arabayı benden alıp, bu işi bu kadar uzatmayıp yeni kasa bir araba veremezler miydi? bu aracı da düzgün bir kontrolden geçirip tekrar satabilirlerdi belki. bu araçta şimdi trafikten düşecek, satılamayacak. şimdi ford kar mı etmiş oldu, acaba üst yönetimden bu hem firmayı daha fazla zarar ettiren, hemde müşteriyi ve etrafındakiler için markayı bitiren bu yanlış uygulamaların hesabını soracak biri yok mu? ben buradan bu rezaletleri yazacağıma, helal olsun büyük bir firmaymış desem kötü bir reklam mı olurdu? benim etrafımdaki yüzlerce insan birdaha bu markayı tercih edecek mi? 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Geçmiş olsun.Adınıza sevindim..Umarım kısa sürede tam olarak netice alırsınız. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 şikayetlerin olduğu konuyu hatırlıyorum,işin bu neticeye gelmesi sevindirici.geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 21 Mart 2013 Yazar Paylaş 21 Mart 2013 hocam daha önce yazmıştım, aynı sürece dayım audide yaşamıştı. bu süreçtede almanyada aynı yazdığınız gibi ilgisiz davrandı, tek yaptıkları servise yönlendirmek oldu. mahkeme bittikten sonra onlarda temyize gidip kaybettiler. karar aracın misli ile değiştirilmesi veya ücretinin ödenmesi oldu. daha sonra tutarın belirlenmesi için ticaret odasına başvuruldu bir kaç kere karşı taraf tutara itiraz etti, tutarlar genelde aracın alındığı fiyat(euro üzerinden) ile güncel değeri arasında belirlendi. Bir keresinde de aracın güncel 2.el değeri belirlendi ticaret odası tarafından onada biz itiraz ettik. sonunda yine alınan değerden fazla aracın güncel değerinden düşük bir tutar belirlendi, adamlar yine ödemedi. sonrasında icraya başvuruldu, araç yediemin otoparkına teslim edilip belirlenen tutar tahsil edildi. tüm bunlar 5 yıl kadar sürdü (bunda bizim avukatında hataları var tabii) umarım sizin ki tez zamanda kapanır. Ayrıca araç satılabiliyor sanırım, bizim aracı alan ve ücretini ödeyen doğuş değil satan bayii oldu, sonrasında aracı bir süre sahibindende gördük. benim durumda ücret belli. fatura değerinin üzerine, satın alındığı tarihten teslim edildiği tarihe kadar reeskont faizi uygulanmak suretiyle güncel değer hesaplanacak ve tarafıma ödenecek. trafikten düşürülünce satılmaz diye düşündüm ama satarlarsa da ayıplı olduğunu belirtmezlerse ayrı bir dava konusu teşkil eder diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 tebrikler işte olması gereken üstünlerin hukuku mu?,hukukun üstünlüğü mü?hukukun üstünlüğü galip gelmiş,vay be tekrar tebrikler hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 pazartesi sendorumunun meyvesi mi bu araç? Yorum bağlantısı
Fatih Kose 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 soğudum ford tan okuduklarımdan sonra ford kullanıyo olmasam okuyup ben de soğurdum.. ama arabamdan memnunum şükür 10 numara focusum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 her markada olur, mekanik bir parçalar yığını sonuçta Yorum bağlantısı
Recommended Posts