Yılmaz Ertek 28 Şubat 2013 Yazar Paylaş 28 Şubat 2013 Kredi bedeli müşteriye değil araç sahibine ödenir. kilit cümle bu, teşekkür ederim. İyide Tahir bu araç için krediye başvurmuş ise adam sadece kredi onaylanır para verilmez ki adama. Satış gerçekleşir ise talimat verir alan satanın hesabına geçer para! Aracı alan para görmez ki! Bu işte bir iş var Gözünü seveyim iki saattir söylüyorum... Ama sakalımız (bankacı) yok ki dinlensin evet, yazmışsın, kaçımışım. teşekkürler. aradan 2 gün geçti, başka araba almadı ise konuşacağım bugün. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 aradan 2 gün geçti, başka araba almadı ise konuşacağım bugün. 2 gün ??? 6 ay geçmiş aradınmı abi adamı :D nasıl oldu sonuç ? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 22 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2013 2 gün ??? 6 ay geçmiş aradınmı abi adamı :D nasıl oldu sonuç ? o iş olmadı... o zamanlar hep takas bakınıyordum, mart ayında focusumu sattım. geçen ay da fiesta aldım. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 bende krediyle falan bişey alıyım diyorumda işleyiş nasıl onu bilmiyorum focusumu yeni sattım . Yorum bağlantısı
Recommended Posts