Uğur Çınar 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 lpg işine girmemiş mekanik usta lpg sevmez. aynen katılıyorum arabayı yapan servise beraber bakmaya gittik adamı dövecektim neredeyse bi konuşmalar bi tavırlar gaz öyle yaptı, gaz şöyle yaptı bide şu garibime gitti bu arabaya abarth filtre taktınızmı dedi bundan yapmıştır dedi :D Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 kelebeğe laf etmiş astraların gaz kelebeği tam olarak nasıl bilmiyorum elektronik ise dandik filitre yüzünden toz-kir kelebeğin hassasiyetini bozar doğrudur da arkadaş çıkma kelebek işine girilmez ki hemen. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 kelebeğe laf etmiş astraların gaz kelebeği tam olarak nasıl bilmiyorum elektronik ise dandik filitre yüzünden toz-kir kelebeğin hassasiyetini bozar doğrudur da arkadaş çıkma kelebek işine girilmez ki hemen. aynen,ama direk filtrenin hortumunun dibi kelebeğe denk geliyor ondamıdır acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 filitreye kelebek konmuş sübab sıkıntısına burdan bağladığına göre. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 filitreye kelebek konmuş sübab sıkıntısına burdan bağladığına göre. :sandalye: Yorum bağlantısı
Recommended Posts