Gökhan Efiloğlu 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) abiler benim aracın lastik iç pervazına beyaz zift yapışmış (şerit çizgilerinden ) nasıl çıkarabilirim bilgisi olan varmı ... 6 Mart 2013 tarihinde Gökhan Efiloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Ünal 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) Mazot veya gazyağını ziftin üzerine sür veya püskürt 15-20 dakika sonra yumuşar sonra gene mazotlu üstübü gibi bir şey ile sil , sonra yıka. 6 Mart 2013 tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Çıkartmak için mazot veya gaz yağı kullanılıyor sanırım. Size tavsiyem eğer ziftten geçmişseniz hemen durup ıslak mendille silmeniz hemen çıkıyor ama kuruyup kalırsa baya zor çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Altındal 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 bence mazot kullanma aşırı derece de koku yapıyor, ama gazyağını kullanabilirsin herangibi bir petrol ofisinden bulabilirsin, ayrıca gaz yağını fıs fısı olan bir şişeye doldur, zift olan yere püskürt, 5 dakika sonra bir bezle sil, hiç bir şey kalmaz. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 teşekkürler arkadaşlar yardımınız için... Yorum bağlantısı
Emre Özcan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 güneşli bir yerde Sanayağı sürüp yumuşatın. çok kolay çıkar 2 Yorum bağlantısı
Emre Altındağ 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 margarin kullanıp iyi sonuç elde edenleri tanıyorum. bizzat kullanmadım ama deneyebilirsiniz. zararı olacağın zannetmiyorum. diğer kimyasallar boyaya zarar verebilir. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) boyada değil zaten pervazın içinde çamurluğun iç kısmı 6 Mart 2013 tarihinde Gökhan Efiloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 abiler benim aracın lastik iç pervazına beyaz zift yapışmış (şerit çizgilerinden ) nasıl çıkarabilirim bilgisi olan varmı ... beyaz zift demişsin ama zift beyaz olmaz ki... yol boyasıdır o oda selülezik tiner ile cok rahat çıkar... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Evet sizin araca bulaşan boyadır..Zift değil. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Siyah sprey boya iş görür; birazda çamurlu yolda kullanılırsa araç sorun kalmaz Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 güneşli bir yerde Sanayağı sürüp yumuşatın. çok kolay çıkar Onu ben yapmıştım arabanın yanından geçenler "ekmek de vereyim mi abi" dediler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 plastikte kalsın zamanla dökülür, tiner vs sürerseniz daha kötü olabilir Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 yol çizgi boyası işte ama hallettim tmmadır sağolun arkadaşlar Yorum bağlantısı
Onur Bulut 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 Wd40 alın sıkın ziftin üstüne 15 saniye sonra bezle temizleyin ziftten eser kalmıyor boyayada zarar vermiyor bizzat kendim temizledim Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 2 saat önce uyguladım daha : ) gaz yağını püskürtme yapan bir şişeye doldurun,sonra elinize eski bir havlu alıp cam siler gibi önce sıkıp peşinden silin (camsil şişesinin içini silecek suyuna boşalttım şişeye de gazyağı doldurdum) harika çıkartıyor. benzin ve mazotu opettekiler tavsiye etmedi boyayı inceltiyor dediler. gazyağı hakkında bilgim yok ama inceltir mi bilmiyorum. margarin aslında en zararsızı gibi ama sıcakta yapmak gerekiyor tabi. Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 Margarin bulmak en kolay olanı içlerinde, üzerine kalın bir tabaka şeklinde sürüp beklediğinizde yağ, zifti de eritip akıyor aşağı.. Ama varsa gaz yağı ile ıslatılmış bez de aynı etkiyi yapar.. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 Wd40 olacaktı bagajda. Deniyorum bak iş çıkışı Onur Dene abi gazyagı tiner margarin ugrasma tiner zaten boyaya zarar verir margarinde güneşte kalması lazım uzun iş Wd40 sık bekle 15 saniye bi bezle sil ziftten eser yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts