Ayşin Korkmaz 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Merhabalar arkadaşlar. Bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Ipad'in yanında pek lafı edilmiyor bilmiyorum aranızda kullanan var mıdır ama bu ara nette fiyatlarının hayli düştüğünü görüyorum. Hem araçta kullanmak (teybi söküp yerine bağlamak) hem de gittiğim her yerde rahatça kullanabileceğim bir cihaz almak istiyorum. Ipad fiyatları ile beni zorluyor. Daha uygun fiyatlı ürün baktığımda da Playbook'a rastladım. Nette bazı bilgiler var yazılımını güncelleyeceği gibi. Tek sıkıntısı yazılım mı yoksa başka sıkıntıları da var mı? Blackberry telefonum da var bu bir avantaj sanırım ama yinede danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Merhabalar arkadaşlar. Bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Ipad'in yanında pek lafı edilmiyor bilmiyorum aranızda kullanan var mıdır ama bu ara nette fiyatlarının hayli düştüğünü görüyorum. Hem araçta kullanmak (teybi söküp yerine bağlamak) hem de gittiğim her yerde rahatça kullanabileceğim bir cihaz almak istiyorum. Ipad fiyatları ile beni zorluyor. Daha uygun fiyatlı ürün baktığımda da Playbook'a rastladım. Nette bazı bilgiler var yazılımını güncelleyeceği gibi. Tek sıkıntısı yazılım mı yoksa başka sıkıntıları da var mı? Blackberry telefonum da var bu bir avantaj sanırım ama yinede danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim... Aplikasyon oranı Android ve Apple'a göre 10'da 1'i. Olanların hepsi de ücretli. Ne kadarlık bir şey bakıyorsunuz? Andorid Tab'lere ya da Burak bey'in yazdığı gibi iPad Mini'lere baktınız mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 O boyutlarda galaxy tab 7' olabilir ama performans fiyat aplikasyon açısından bastıra bastıra ipad mini ezer fiyatta uygun hemde Şu sıralar banko sattığımız ürünlerin başında Çok satılan iyi olacak diye bir şey yok Burak'çım Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 Aplikasyon oranı Android ve Apple'a göre 10'da 1'i. Olanların hepsi de ücretli. Ne kadarlık bir şey bakıyorsunuz? Andorid Tab'lere ya da Burak bey'in yazdığı gibi iPad Mini'lere baktınız mı? ipad miniye baktım ama ben oyun oynamak yada çok fazla etkin kullanmak için almıyorum. En büyük sebeplerimden biri aracımdaki teybi sökmek istemem ve double dinleride gereksz yere pahalı bulmam. aslında cihaz ile yapacağım şey evde internette sörf yapmak, msn face uygulamalarını kullanmak, film izlemek (belki) araç içinde müzik dinlemek, film - klip izlemek (araç kullanmıyorken) yada izletmek, internete araçta da girebilmek (telefonun ekranı çok küçük bişey anlamıyorum) bir de geri görüş kamerası bağlamayı düşünüyorum. yapacaklarım bunların ötesine geçmeyecek aslında... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 ipad miniye baktım ama ben oyun oynamak yada çok fazla etkin kullanmak için almıyorum. En büyük sebeplerimden biri aracımdaki teybi sökmek istemem ve double dinleride gereksz yere pahalı bulmam. aslında cihaz ile yapacağım şey evde internette sörf yapmak, msn face uygulamalarını kullanmak, film izlemek (belki) araç içinde müzik dinlemek, film - klip izlemek (araç kullanmıyorken) yada izletmek, internete araçta da girebilmek (telefonun ekranı çok küçük bişey anlamıyorum) bir de geri görüş kamerası bağlamayı düşünüyorum. yapacaklarım bunların ötesine geçmeyecek aslında... Bu istediklerinizi yapmanız için cihazı sabitlemeniz gerekir? Belki şöyle bir şey bakabilirsiniz. http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-encore-70-inc-navigasyonlu-oto-ses-ve-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otpirencore&categoryId=60001687&navq=categoryid%3d60001687%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dotpirencore%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253575%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253575_60001687%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 birde gps ini kullanacağım unutmuşum yazmayı =) Bu istediklerinizi yapmanız için cihazı sabitlemeniz gerekir? Belki şöyle bir şey bakabilirsiniz. http://www.hepsibura...efview%3dlister aman piranha uzak olsun benden, bir fm transmitter alayım dedim akümü yedi bitirdi double din düşünmüyorum onunla internete giremeyeceğimden =) birde ben cihazı evde de kullanacağım hatta işte bile belki. kesin olarak netbook alacağım sabitleme işini de yaparım problem değil problem olan playbook söylendiği kadar kötü mü gerçekten? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 teyp yerine nasıl bağlanacak? nasıl bir şey bu cihaz? hoparlör çıkışı mı var? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 teyp yerine nasıl bağlanacak? nasıl bir şey bu cihaz? hoparlör çıkışı mı var? Abi illaki stereo jack'ten çıkış vardır da, araç sistemine nasıl bağlanacak... Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 Hakan Tarım aşağıdaki gibi bir video eklemişti foruma bu konuda konuşurken. Tabi bukadar profesyonel bişey çıkmaz ama bağlantı sağlanabilir diye düşünüyorum. Umarım yanılmıyorumdur... Ben aldım pişmanım ve sattım Peki nedendi memnuniyetsizliğiniz? Daha detaylı bilgi verirseniz gerçekten çok makbule geçer. Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 Başka paylaşımda bulunacak, fikir beyan edecek kimse yok mu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 videoda bir fiber kasnak yapıp içine I pad konuluyor, gerisi? anfi? anfiye bağlantı? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Tercihim kesinlikle ipad mini olurdu. Tabletlerde iOS'tan başkası yalandır bence. Bu arada bence blackberry alacağınıza mademki yapmak istedikleriniz bu kadar az, ucuz androidli tabletlerden alabilirsiniz. Film falan çok rahat izleniyor. Yani sıralamam : 1. İpad mini 2. Ucuz androidli tabletler 3. BB Playbook. Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 videoda bir fiber kasnak yapıp içine I pad konuluyor, gerisi? anfi? anfiye bağlantı? Çağlar Hocam videoda o fiberi kullandığı sırada küçücük yuvarlak plakalar yerleştiriyor kenara sanırım sistemle cihaz arasındaki tüm ilişki orada. Hakan Tarım'a bu soruyu sorduğumda hiç bir yere bişey bağlamadı demiştim ama o bana herşey herşeye bağlı demişti. Büyük ihtimalle kablo bağlantılarını o plakalara yapıyor. Ben zaten bu şekilde değilde ara parçalar kullanarak (dönüştürücüler, bağlantı aparatları vb.) bağlamayı düşünüyorum ve o bağlantıları da cihazın arkasına gizleyeceğim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 o plakalar mıjnatıs olabilir, ı pod orada başka türlü durmaz Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) Tercihim kesinlikle ipad mini olurdu. Tabletlerde iOS'tan başkası yalandır bence. Bu arada bence blackberry alacağınıza mademki yapmak istedikleriniz bu kadar az, ucuz androidli tabletlerden alabilirsiniz. Film falan çok rahat izleniyor. Yani sıralamam : 1. İpad mini 2. Ucuz androidli tabletler 3. BB Playbook. Ucuz androidli tabletler konusunda da inceleme yaptım. Çoğunda navigasyon yok, navigasyon olan modeller de 300 tl'en aşağı değil. gps olan modelleri satın alanların yorumlarına baktım, çoğu pişman, kimisi hemen bozulduğundan şikayet etmiş, kimi işlemcisinin zayıflığından, kimi takılmalar yaşadığından vb. Blackberry playbook ile aralarında da 50-100 tl oynuyor, hatta bazıları aynı fiyat (hepsi burada yı baz alarak söylüyorum) bir de blackberry playbook alanlar 2013 sonuna kadar cihaz işletim sist eminin güncelleneceğinden bahsetmişler. Hatta bu sayede android uygulama destekli olacağını okudum. Tabi ne kadar doğrudur bilemem... o plakalar mıjnatıs olabilir, ı pod orada başka türlü durmaz Çok detaylı bilmiyorum Hakan Tarım'ın yalancısıyım 6 Mart 2013 tarihinde Ayşin Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Vesileyle, ben de bir soru sorayım, hem konu sahibine de fikir vermiş olur. Şu anda en iyi android tablet hangisi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Vesileyle, ben de bir soru sorayım, hem konu sahibine de fikir vermiş olur. Şu anda en iyi android tablet hangisi? Bence, Özellikleri eşit olup teknik servisi sorunsuz olandır. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Android Tablet alacak olsam, şahsım adına son kontrol edeceğim şey teknik servisi olurdu. Kırıp dökmedikten sonra, ister çöksün, ister brick olsun Sorguladığım şey marka ve model. Galaxy Tab mıdır en iyisi? Yoksa Polypad falan mıdır? Android Telefonlar ve iPhone'u kıyaslıyoruz, yakalayanları ve hatta iPhone'u çoktan geçenleri bile var. Peki iPad? Onun androiddeki rakibi kim? Yorum bağlantısı
Murat Şahiner 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Peki nedendi memnuniyetsizliğiniz? Daha detaylı bilgi verirseniz gerçekten çok makbule geçer. Valla bi tabletten beklentilerini vermiyor. Hat takılmıyor tamam ama bluetoothla telefonun internetinden faydalanabiliyorsun. Kullanışıda kötü Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Android Tablet alacak olsam, şahsım adına son kontrol edeceğim şey teknik servisi olurdu. Kırıp dökmedikten sonra, ister çöksün, ister brick olsun Sorguladığım şey marka ve model. Galaxy Tab mıdır en iyisi? Yoksa Polypad falan mıdır? Android Telefonlar ve iPhone'u kıyaslıyoruz, yakalayanları ve hatta iPhone'u çoktan geçenleri bile var. Peki iPad? Onun androiddeki rakibi kim? Galaxy Note 10.1. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Çok detaylı bilmiyorum Hakan Tarım'ın yalancısıyım 4x4 cibe de 22 inche ince yanak lastik takan zenci arkadaşımız mı , meydanı bulsa merdivenden tırmanacak Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 4x4 cibe de 22 inche ince yanak lastik takan zenci arkadaşımız mı , meydanı bulsa merdivenden tırmanacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts