Bünyamin Benli 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Selamunaleyküm. Arkadaşlar aracıma tesisat bağlayacağım için Connect 6000 Cd Teyp Bağlantı şeması lazım. Hangi kablo artı hangi kablo eksi. Ve de ön arka hoparlör kabloları hangileri. Bi yardım edin lütfen. Teyp bu. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 bağlantıya gerek yokki soketleri buna taktınmı calişir Yorum bağlantısı
Bünyamin Benli 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 Hayır arkadaşım. Araca ses tesisatı döşeyeceğim için soruyorum. Malum Teypte amfi çıkışı yok. Ayırıcı ile kabloları ayıracam. Hoparlör kablolarını yani. ayrıca teypten amfiye elektrik alcam. yani teyp çalışınca amfi çalışacak kapatınca kapanacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 bu teypte anfiye tetik çıkışı yoktur, anfiyi teyp ile açıp kapamak için hoparlör çıkışını anfiye çeviren ara aparat alacaksınız, arkadaki hoparlör kablolarını bulmak çok kolaydır, daha öne buna benzer bir montaj yapmadı iseniz, bence profesyonel bir yerde yaptırın, 50-*100 TL arası risksiz yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Teyp soketinde kontak ACC kablosu var amfi remote bağlantısı ona yapılsa olmaz mı? anfi kontak işe açılabilir denirse olur tabii. teyp ile açılsın denirse olmaz Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 imkan anfi çıkışlı cihaz alın derim ceviriciler len bu iş güzel sonuçlar vermiyo bazen ceviriciler parazit yaptırıyor Yorum bağlantısı
Bünyamin Benli 10 Mart 2013 Yazar Paylaş 10 Mart 2013 arkadaşlar soruma cevap veren olmadı. ben sadece bağlantı şeması istiyorum. Cebimden para çıkmasın diye bu yöntemi seçtim zaten. ya da teyp üzerinde ya da soketlerinde veyahut kabloların üzerinde yazıyor mu (ingilizce olsa da olur. "speaker gnd ram vs...") ben gerisi hallederim. imkan anfi çıkışlı cihaz alın derim ceviriciler len bu iş güzel sonuçlar vermiyo bazen ceviriciler parazit yaptırıyor Parazit yapmasın diye şaseli ayırıcım var. orjinal teyp ile kullanacam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts