Yavuz Gencay 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 okul iş güç derken uzun bir süredir otomobil camiasından uzaklastım bazı sorunlar problemler derken iyice koptum yeni yeni kendime geliyorum yeniden yeni arcımla başlangış yaptık inşallah aracım ford değil ama inşallah dışlanmam belki bazı abilerim beni hatırlar ) eğer bursada ve istanbulda buluşmalar varsa katılmak isterim buda yeni aracım ... 9 Yorum bağlantısı
Melikay Çetin 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 CC'den sonra en beğendiğim Vw kasası güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 CC'den sonra en beğendiğim Vw kasası güle güle kullanın.. bekar olsam , alacaktım demiyor da, geri vitesi fazla kullanmıyorsan güzel bir kasa, karizması var. 5 Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin teşekkürler amin inşallah cümlemize motor şanzımanı nedir? 1.4 motor turbo ve kompresör destekli 160 hp manuel vites aracım MaaşAllah güzel araç iyi günlerde kullanın Aracın Ford değil diye dışlanman söz konusu değil,başımızın üstünde yerin var kardeşim valla abi bende bunu bildiğim için yeniden giriş yaptım otomobiller adına bi çok şey hafızamdan silinmiş olsada bu forumun kalitesini unutmadım teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 bekar olsam , alacaktım demiyor da, geri vitesi fazla kullanmıyorsan güzel bir kasa, karizması var. Bekar olsam alırdım... İnşallah bir gün gelir cc de alırım.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 valla abi bende bunu bildiğim için yeniden giriş yaptım otomobiller adına bi çok şey hafızamdan silinmiş olsada bu forumun kalitesini unutmadım teşekkür ederim Vw ye özel bölüm bile var içerlerde Bekar olsam alırdım... İnşallah bir gün gelir cc de alırım.. superb 2.0 tdi 4x4 Rs , gir bak incele Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 bekar olsam , alacaktım demiyor da, Bekar olsam alırdım... İnşallah bir gün gelir cc de alırım.. Ne yani ben alamayacakmıyım bundan ? Hanııımm, bedduan tuttu..... Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 benimde hiç aklımda yoktu yeni focuslara bakınıyodum sonra kampya varmış kur sabitlemişler netten ikinci ellere baktım fiyatlar uçuk normal fiyatının 10 12 lira gibi aşşağısında olunca sıfır aldık açıkcası alırken tereddütlüydüm ama çok şükür iyiki almışım diyorum şuanda Allah herkese istediği arabayı nasip etsin inşallah. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Yavuz hoşgeldin o araca daha güzel fotolar lazım ... Birde bir buluşma da sürmek isterim. 4motion olmayınca aynı motor nasıl bir his veriyor manuel de merak ediyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Ne yani ben alamayacakmıyım bundan ? Hanııımm, bedduan tuttu..... Bizden geçti kuzum Senin saç benim sakal % 50 beyaz dolu Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 hayırlı olsun güzel araba 122 liğini 3 gün kullanmıştım, onun bile sürüş hissi gayet iyiydi. Turbo, komprösör tadından yenmez Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Bizden geçti kuzum Senin saç benim sakal % 50 beyaz dolu Olgun görünen erkekler favori değilmiydi ? Boşunamı saçlarımı beyaza boyattım.. tühh bee 1 Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 Yavuz hoşgeldin o araca daha güzel fotolar lazım ... Birde bir buluşma da sürmek isterim. 4motion olmayınca aynı motor nasıl bir his veriyor manuel de merak ediyorum... hoşbulduk foto içinn havalar biraz daha düzelsin diye bekliyorum boya koruma işlemlerinden sonra prof fotolar çekicez aracın performansı güzel 2 gün önce yeni kasa 520d 184hp ile 60-200 yaptık 2 boy fark attım buluşmaya gelirsem kullanırsınız inşallah Caddede kıskanılcak bir araç allah kaza bela vermesin melek gibi Allah razı olsun teşekkür ederim Rakamı sorsak ayıp olur mu ? estafurullah plaka bandrol dahil bütün ıvır zıvır tam küsratılı aklmda yok ama 61 62 arası bir fiyata geldi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 En sevdiğim vw kasası diyebilirim buna. Maşallah, Allah nazardan saklasın. Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 Kimse dışlayamaz ,biz VW'cilerin ayrı bölümümüz bile var Çok güzel aracın abi güle güle kullan valla şimdi gördüm o bölümü orda faliyet gösteririz artık teşekkür ederim .. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 tsi da sorun var gibi, 5.20 d leri aynamdan göremiyorum ki 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Vosvosun farklı olan tek kasası. Bu akşam Bursa yoğun burada. Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 7 Mart 2013 Yazar Paylaş 7 Mart 2013 tsi da sorun var gibi, 5.20 d leri aynamdan göremiyorum ki abi sakıncası yoksa video mevcut link koyabilrim bilmiyorum forumda yarış görüntüleri serbestmi cunku trafiğe açık alanda denedik Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 güle güle binin. kazasız belasız :nazar: Yorum bağlantısı
Recommended Posts