Sinan Yalçın Durmuş 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 araba nerdeyse 50 ye malolmus. boyle olacaksa araba almayalim daha iyi. plaka devir vs.vs noter 500 gitti kasko trafik 2600 ortalama 48.000 gibi mal oldu Hayırlı olsun. Renk muhteşem. MaşAllah. Teşekkürler sinan kardeş gerçekten güzel bir araç olmuş hayırlı uğurlu olsun, güle güle bin Teşekkür ederim abi amin Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) hayırlı olsun...(sadıııık, ehtiyar arabasıymış, birer tene verseler de binsek ) 9 Mart 2013 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) simdi araba alirken 3000 lira asagida bi arabami dusunmemiz gerek acaba. bu rakamlar beni urkuttu acikcasi. aralikta sigorta 175 kasko 975 tuttu. sigortacim uyarmisti cok zam gelecek diye, allah razi olsun. 9 Mart 2013 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Hadi hayırlı olsun, güle güle kullan, c-max başkadır Sinan, döndün dolandın yine c-max e döndün. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 11 Mart 2013 Yazar Paylaş 11 Mart 2013 hayırlı olsun...(sadıııık, ehtiyar arabasıymış, birer tene verseler de binsek ) teşekkürler simdi araba alirken 3000 lira asagida bi arabami dusunmemiz gerek acaba. bu rakamlar beni urkuttu acikcasi. aralikta sigorta 175 kasko 975 tuttu. sigortacim uyarmisti cok zam gelecek diye, allah razi olsun. kasko sıkıntı ya benim yaştan dolayı... bide üstüme ilk araba kendi adıma yıl başından sonra kasko ve trafik sigortaları acayip yükseldi Sinan Hayırlı olsun güle güle kullan. teşekkürler Hadi hayırlı olsun, güle güle kullan, c-max başkadır Sinan, döndün dolandın yine c-max e döndün. teşekkür ederim Lokman abi bu araç zaten ilk çıktıgı günden bu yana aklımda olan bi araçtı bakalım benimle beraber ne kadar kalıcak Ecobostaşım benım ya.... Güle güle kullan kardeşim.. teşekkür ederim Erkan abi 180ps ayagının altında güzel bişe ya ama bastıgım zaman ortalama tüketim 12-13lt leri görünce kötü oluyorum )) sakin kullanımda 9lt şehir içi şu anda ortalama tüketim hayırlı olsun güle güle kullanın teşekkürler Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 Sinan hayırlı olsun, bu kadar al-satta zarar etmedin inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Sinan güle güle kullan...artık bu son olsun Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Mart 2013 Yazar Paylaş 12 Mart 2013 Güle güle kullanın. Teşekkürler Sinan hayırlı olsun, bu kadar al-satta zarar etmedin inşallah. Teşekkürler Abi baya bi zarar ettim hesaplasak varya hiç girmiyelim o yüzden o hesaba... C-Maxta 15.000 gibi MK3 Mondeoda 5.000 gibi MK4 Mondeoda 5.000 gibi zarar ettim hepsini yapıyorum ediyorum sonra satıyorum en son mondeomdan çok memnundum dükkan açacagım için sattım. ilk baştan bu yana aklımda olan bi arabaydı ilk çıktıgı günden bu yana zaten bu araba... bakalım hayırlısı Sinan güle güle kullan...artık bu son olsun Teşekkürler Hayırlısı kısmet benim sagım solum belli olmuyor aranan kan bulunmuş sonunda Evet kardeşim darısı sana diyelim Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Mart 2013 Yazar Paylaş 12 Mart 2013 Hayırlı olsun, çok güzel bu C-Max ler. teşekkürler gerçekten araç çok güzel ne ararsan var donanım olarak agzına kadar dolu... Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Ruhsatı da adına uzun süre binmen dileğiyle kazasız belasız, işlerin iyi gitsin diyelim telafisi olur maddiyatın. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Maşallah Allah hata kaza vermesin Hem FORD, hem C-Max, hem de ecoboost.... Daha ne olsun 1 Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Ruhsatı da adına uzun süre binmen dileğiyle kazasız belasız, işlerin iyi gitsin diyelim telafisi olur maddiyatın. Amin Teşekkürler Maşallah Allah hata kaza vermesin Hem FORD, hem C-Max, hem de ecoboost.... Daha ne olsun Amin Teşekkürler Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Ben performans ve tüketim değerlerini merak ediyorum Sinan kardeşim ? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Dün fırsat bulup biraz aracımla ilgilendim ilk başta iç dış yıkattım ondan sonra aksesuarci arkadaşımın yanına gittim ön camlara en açık tonda cam film çekildi. Plakalıklar iptal edilip plakalar tekrar yazıldı müsait bi zamanda boya koruma pasta cila ve detayli iç temizlik için servise bırakıcagım arabamı... Biraz önce bi kaç tane resim çektim ekliyeyim konuya... 2 Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Mart 2013 Yazar Paylaş 19 Mart 2013 Ben performans ve tüketim değerlerini merak ediyorum Sinan kardeşim ? performans ve tüketime gelirsek araç katalogunda şehir içi 8.8 yazıyor ben sakin kullandıgımda 8-9 lt arası yakıyor şehir içi ama seri kullanımda şehir içi 11-12 lt yakıyor uzun yol deneyimim olmadı daha 180ps bence hakkını veriyor aracın 2.ci vites cok iyi ivmelemesi iyi kaçıyor Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 (düzenlendi) kasko 3200 lira çıktı %40 bankadan kullandıgım için indirim yapıldı 2000e düştü dışardaki aldıgım fiyatlari hiç sölemiyorum bile alyans sigorta 3600tl axa 4500 felan fiyat çıkarttı o zaman benim ödediğim kasko çok normalmiş. iki yıldır 600,00 ün altına düşsün diye beklerken geçen yıl 760,00 bu yılsa 885,00 e yaptırdım. hasarsızlıktan, düşmesini beklerken gitgide artıyo!.. 19 Mart 2013 tarihinde Selçuk Özmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Başar Mert 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 valla bugün patronun yeni aracına kasko fiyatı gelince bu rakamlar normalmiş diyoruz. yeni BMW 7,30d alıyor kendileri 20.000 lira kasko çıkardılar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 valla bugün patronun yeni aracına kasko fiyatı gelince bu rakamlar normalmiş diyoruz. yeni BMW 7,30d alıyor kendileri 20.000 lira kasko çıkardılar. 300avro olsa yaklaşık bedeli, 8700 avro kasko yapar, 30.000bin lik mondeo ya 870 TL kasko var mı?indirimsiz, bayağı ucuzmuş, alternatif onarımlıdır o rakam? Yorum bağlantısı
Recommended Posts