Ayhan Asil 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 (düzenlendi) Bu renk çok yakışıyor bu arabaya. Parlayınca da harika olmuş.. ayrıca yazıları da ben çok beğri Uzun zaman oldu parlayıp görücüye çıkmayalı.. Bugün akşam üzeri vakit geçsin diye gittim opette parlattım. Hazır cila ilede iç dış son halini verdik. :nazar:Bugün reklamcıya yaptırdım. Nasıl olmuş yorumlarınız benim için önemli.. Bu renk çok yakışıyor bu arabaya. Parlayınca da harika olmuş.. ayrıca yazıları da ben çok beğendim. 15 Temmuz 2014 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Ayhan,alıntı yaparken resimleri silermisin lütfen.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 12 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2014 Bu renk çok yakışıyor bu arabaya. Parlayınca da harika olmuş.. ayrıca yazıları da ben çok beğri Çok sağolasın Ayhan hocam hele şükür biri beğendi. Kendimi kötü hissetmeye başlamıştım. Arabama bayılıyorum zaten maşallah balım benim.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Aracının maaşallahı var Serkan. Yalnız çıkartmalardaki mesaj çok güzel ancak yazı karakteri/fontu çok başarısız olmuş. Bir de Allah bağışlasın "Taha" yazısının rengi de uyumlu olsaymış çok daha güzel olacakmış... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Aracının maaşallahı var Serkan. Yalnız çıkartmalardaki mesaj çok güzel ancak yazı karakteri/fontu çok başarısız olmuş. Bir de Allah bağışlasın "Taha" yazısının rengi de uyumlu olsaymış çok daha güzel olacakmış... Hocam sağolasın Allah razı olsun. Mesajı yeni gördüm. Taha yazısını geçen sene yaptırmıştım. Bu yazıları yeni yaptırdım orjinali bu şekilde olduğundan hiç ellemedim böylesi makbul diye. Tahayı söküp yenisini yazarsak belki daha uyumlu olur bi düşünelim bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Kötümü olmuş kimse yorum yapmamış Olmuş olmuş.. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Olmuş olmuş.. İyi bari sevindim.. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 7 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2014 1.5 sene kadar zevkle severek bindigim japon harikamla bugün yolu ayırdık. Iş yerimden kamyon şoförü ilk defa araba sahibi olacak bir arkadaş aldı. Yarın nasip olursa satış işlemini yapacağız. Hayırlı olur inşallah. Ozleyecegim honda mı. Yolun açık olsun. [emoji5] Yorum bağlantısı
Serkan Turan 9 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2014 Dün itibariyle satışı verdik ve vtece veda ettik. Çok isteyipte bir türlü alamadığım, birgün oda olur dediğim aracada çok şükür kavuştuk bakalım.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 Dün itibariyle satışı verdik ve vtece veda ettik. Çok isteyipte bir türlü alamadığım, birgün oda olur dediğim aracada çok şükür kavuştuk bakalım.. Hızlı satış, hızlı alış. Şanslısın valla Serkan. Hayırlısı olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 11 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2014 Hızlı satış, hızlı alış. Şanslısın valla Serkan. Hayırlısı olsun kardeşim. Eyvallah kardeşim sağolasın nasip diyelim. Darısı başına artık.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts