İçeriğe Yönlendir

Ipad 4 İncelemeler, Deneyimler, Aksesuarlar

Sani Gerşon

Recommended Posts

Sani Gerşon
Emin Önal

Tipi bunun aynısını yanlış hatırlamıyorsam 25-30 liraya almıştım Eminönü'nden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bir tanıdığıma şöyle bir şey arıyoruz.

http://www.hepsibura...efview%3dlister

Tipi mutlaka böyle olmalı. Bazı kılıfların akıllı olma (açınca ipad'in ekranının da açılması) özelliği varmış. Neler önerirsiniz?

Nişanlıma burdan pembe renk aldım birtane. Gayet memnunuz, Dediğin gibi kapağını açınca ekran açılıyor kapatınca çıkırt diye kapanıyor :) Ama bu ipad2 için, ipad4 ün ölçülerini bilmiyorum. :good1: Gönül rahatlığı ile alabilir burdan

http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/ipad-doner-tabanli-kiliflar

Yorum bağlantısı
Emin Köseler

Trust marka olanları var aynı kılıfın ben kullanıyorum kapak açılıp kapanmasına duyarlı oldukça iyi ve sağlam , vatan bilgisayardan almıştım sanırım 45 tl fiyatı vardı. İç kısmı kadife ekran çizilmesine falan karsı son derece iyi.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Vesile ile bunlar çok kalınlaştırıyor ipad'i. Smart cover istemez mi arkadaşın abi ondadavar aynı özellik. :)

Bu arada ipad 3 ile ipad 4 arasında bir fark var mı aradaki fiyat farkına değer mi ? :)

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Targus. Marka aldım kullanıyorum gayet memnunum.

Ben Gold dan aldım 100 tl.ye internetten daha ucuza bulunabilir.

360 derece dönüyor..

Kapatınca otomatik kapatıyor...

Bide yanında kalemi var...(kalem yazı yazmak için değil yumuşak uçlu bişey parmak yerine kullanmak için )

Deri kılıfı çok kaliteli...

Vesile ile bunlar çok kalınlaştırıyor ipad'i. Smart cover istemez mi arkadaşın abi ondadavar aynı özellik. :)

Bu arada ipad 3 ile ipad 4 arasında bir fark var mı aradaki fiyat farkına değer mi ? :)

A6x isimli daha hızlı bir işlemci var.Aradaki fiyat farkı 300tl bence verilir çünkü 5, 6 ay sonra buda eskiyecek.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kalinlik onemli degil smartcover lar arkayi korumuyor maalesef

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur

cep telefonunu, ele sığmayınca standa almak :s iyi ki endüstri müh. olmamışım, kovarlardı beni

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

cep telefonunu, ele sığmayınca standa almak :s iyi ki endüstri müh. olmamışım, kovarlardı beni

ipad diyoruz efenim, iphone değil :D

ipad, hani tablet pc olan :p

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

merhaba,

ben kılıflarımı hep trexta marka aldım, tavsiye ederim. her model için farklı renk seçenekleri mevcut.

site İngilizce ama Türkiyeden gönderim yapıyorlar, fiyatlar TL.

Link

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Selçuk Keleş

Ben orjinal smartcover kullanıyorum, o da kapalı dururken üstünü tozdan vs. korusun diye. Kaplı kılıflı şeyler sevmediğimden kullanırken çıkartıyorum

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ipad diyoruz efenim, iphone değil :D

ipad, hani tablet pc olan :p

ipad mi tablet pc (ipad=iphone un daha büyük ekranlı ve daha yavaşı olan alet), zorla güldürmesene kardeşim, iyi o zaman Netcad-Autocad, Autocad map 3d, falan kuruluyorsa hemen alayım, laptop taşımak bile zor geliyor artık :)

s3 note2 gibi çay tepsisi ise, tırt ve tv kumandası kılıklı olan bazı modelleride unutmamak lazım tabii :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Sani 1 senedir aynı ürünün replikasını kullanıyorum, eminönünden 30 liraya alanlardanım. :D

Çocuk testi, darbe testi ve çay testinden %100 almış ürün :)

ipadi olanla mutlaka önerilir.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

S3 ile Note 2 adıyla bilinen çay tepsilerinden bahsediyor Çağlar abi. ;)

O tepsinin üstüne bir tv kumandası da iyi giderdi, tf5 vardı sende değilmi :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dark'ın ürününü aldık. Derisi çok kaliteli değil, ayrıca yatay yaptığımızda ipad'i en düşük konumda tutamıyor. Parasına göre idare eder :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Vatan'da ucuz kılıflar var. Nerdeyse hepsinde manyetik özellik mevcut.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...