İçeriğe Yönlendir

Mondeo Motor Üst Koruma Kapaği

Kemal Nallı

Recommended Posts

Kemal Nallı

Yeni satın aldığım 2006 mondeo dizel aracımın motor üst koruma kapağı yok.(üzerinde DURATEC yazan)

Çıkma olarak bulabileceğim yer konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Yorum bağlantısı
Kemal Nallı

Benim aklımda DURATEC olarak kalmış.Düzeltme için sağolun Emre Bey..

Yorum bağlantısı
Misafir

Sadece düzeltmek amacı ile yazmadım yanlış anlaşılmasın Kemal Bey gerçekten benim de aracın motor kapağı yok. :) Benzinli benimki. Sizin açtığınız konudan yararlandım sadece. :)

Yorum bağlantısı
Kemal Nallı

Sadece düzeltmek amacı ile yazmadım yanlış anlaşılmasın Kemal Bey gerçekten benim de aracın motor kapağı yok. :) Benzinli benimki. Sizin açtığınız konudan yararlandım sadece. :)

İnternette araştırdım.Konya da buldum.Sahibi 300 tl diyor.Bu kadar pahalımıdır bu meret anlamadım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Biraz uçuk olduğunu duymuştum o yüzden konu bile açma gereği duymamıştım :) Ne yazık ki bir plastik parçaya böyle saçma sapan fiyatlar çekebiliyorlar.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Gönderi ücreti hesaplanamıyor, satıcıyla irtibata geçin diyor. Hallolur.

Yorum bağlantısı
Kemal Nallı

Gönderi ücreti hesaplanamıyor, satıcıyla irtibata geçin diyor. Hallolur.

200 EURO gibi bir kargo ücretinden bahsediliyor.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

O nasıl bir kargo imiş öyle.Ancak doğru olabilir ağırlıktan çok ebatla ilgili bir durum maalesef

Yorum bağlantısı
Kemal Nallı

O nasıl bir kargo imiş öyle.Ancak doğru olabilir ağırlıktan çok ebatla ilgili bir durum maalesef

Bence de hacimle ilgili.Böyle kapaksız idare edeceğiz artık.Ben ses izolasyonuna katkı sağlar düşüncesiyle temin etmek istemiştim.

Fakat bu konudaki faydası da tam bir kesinlik içermiyor sanki.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

LPG enjektörleri vurduğunda çıkan sesten rahatsız olduğumda böyle konuşurmusun merak ediyorum :D

bi bakın bu linktekine....

http://www.ebay.de/i...=item3a7f409024

Sen bu işlerde ÜSTADsın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

LPG enjektörleri vurduğunda çıkan sesten rahatsız olduğumda böyle konuşurmusun merak ediyorum :D

Espriye fransız kaldım :D LPG enjektörleri ses yapıyor zaten klasik olarak abi de vallaha espriyi anlamadım :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Espriye fransız kaldım :D LPG enjektörleri ses yapıyor zaten klasik olarak abi de vallaha espriyi anlamadım :D

Benim LPG enjektörleri ses yapmıyor :)

Enjektörler büyük ve kapağı kapattığımda arabanın titreşiminde enjektörler kapağa vuruyor ve ses yapıyor :) Onun için enjektörlere yalıtım uyguladım yinede tam olmuyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Heeeeeeeee :D

Benim BRC ler şıkır lıkır maşallah :D Ama içerden duyacak kadar değil.

Sonuç: kapaga ihtiyaç yok yani :p:) Rahatsız ediyorsa gönderiver abi kapağı senden kıymetli mi :D

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Yusuf İlhan

Heeeeeeeee :D

Benim BRC ler şıkır lıkır maşallah :D Ama içerden duyacak kadar değil.

Sonuç: kapaga ihtiyaç yok yani :p:) Rahatsız ediyorsa gönderiver abi kapağı senden kıymetli mi :D

O kapağa ben de talibim =) Hatta bu hususta konu da açtım benim neden kapağım yok diye :( 

Yorum bağlantısı
Kemal Nallı

O kapağa ben de talibim =) Hatta bu hususta konu da açtım benim neden kapağım yok diye :(

Ben Almanya'dan bir gurbetçi arkadaş aracılığıyla temin ettim.İkinci el ama temiz.100 tl ödedim.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Faruk Bakan

Sen bu işlerde ÜSTADsın :)

Benimkinde de vuruyor. Siz bir çözüm yaptınız mı?

Yorum bağlantısı
Faruk Bakan

Motor koruma plastik kapağın içinde yalıtım malzemesi var mı? Benzinlide.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benimkinde de vuruyor. Siz bir çözüm yaptınız mı?

Kapak vidalarını yükselttim.

Daha sonra kapaktaki takılan yeri de yükselterek çözdüm.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Motor koruma plastik kapağın içinde yalıtım malzemesi var mı? Benzinlide.

Kapatun Altında Keçe var. Motor koruma kapağının altında birşey yok.
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Erzan Aşkın

Yeni aldım Ford otosandan siparişle geldi. 390 TL ödedim. Ama yaptığı ses izolayonuna bakılınca son kuruşuna kadar değer diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...