İçeriğe Yönlendir

Amacın Nedir Servet Aydın?..

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Zafer'i severim, Ahmet'in evlat gibi yardımı için gittiğimiz de Zafer'i de çok göresim gelmişti. Ancak olmadı. Bende farı bahane ettim.

Vesile ile ;

2 dakikalık yerlerdir bazı mesafeler, mesafelerin sonundakiler zamanı unutturan olunca :flowers:

Eyvallah güzel abim. Hörmetler.

Önümüz bahar biz de mi gitsek fara baharık, uygulama otelinde kalmak şartuyla

Abi o oteli isterseniz elinizi çabuk tutun. Sadece 5 tane odası var :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ayhan, uygulama oteli girişinde kardialog var, neme lazım :seytan:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ya ne güzel yermiş burası...

Burada yaz şenliği yapılabilir mi... ?

UDLGL6Q.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
Ayhan, uygulama oteli girişinde kardialog var, neme lazım :seytan:

Servet mor çatı falan diyorsun da bunları nasıl yazıyorsun! kasıt var...yoksa ben mimarisini şey ettiydim canım

Eyvallah güzel abim. Hörmetler.

Abi o oteli isterseniz elinizi çabuk tutun. Sadece 5 tane odası var :D

Napalım yer bulamazsak başka yer olur, kardio falan neme lazım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)
Eyvallah güzel abim. Hörmetler. Abi o oteli isterseniz elinizi çabuk tutun. Sadece 5 tane odası var :D

5 oda kesmez. safranbolu cincihanı kapatmak lazım.23 oda +1 suitmiş.en son 2010 da ziyaret edip kahve içmiştik.bu grubu anca paklar

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=891845

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

5 oda kesmez. safranbolu cincihanı kapatmak lazım.23 oda +1 suitmiş.en son 2010 da ziyaret edip kahve içmiştik.bu grubu anca paklar

http://wowturkey.com...ic.php?p=891845

Hanın adı var abi, daha neler neler var Safranbolu'da. Şenlik kararı çıkarsa araştırır, alternatifleri değerlendiririz.

Tekrar gelirsen, bir kahve de Hıdırlık'ta içelim abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu arada çok fena oralara gidesim geldi. Mazotlu arabası olan bir arkadaşı kafalamak lazım uygun bir haftasonu.

Kahvaltı sofrası iyi görünüyor, sırf onun için. :p

İstanbul-Karabük otobüsleri çok löküs. İnternetli felen.

Karabük terminalden sonra meeenşur Tozko ile taşımacılık da hediyemiz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Talep bizim, takdir makamındır :)

Doğru düzgün çalışan bi OneX görürdün hiç olmazsa :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hanın adı var abi, daha neler neler var Safranbolu'da. Şenlik kararı çıkarsa araştırır, alternatifleri değerlendiririz.

Tekrar gelirsen, bir kahve de Hıdırlık'ta içelim abi :)

Zafer daha önce söylemedim,ben aslen Safranboluluyum (sarıahmetli köyü) ama fırsat bulup ancak 2-3 yılda bir gidebiliyoruz.bu sene bayramda gitme planım var kısmetse

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Zafer kaplıca varmı oralarda ; güzel bir kaplıca organizasyonu iyi gider :tongue:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer daha önce söylemedim,ben aslen Safranboluluyum (sarıahmetli köyü) ama fırsat bulup ancak 2-3 yılda bir gidebiliyoruz.bu sene bayramda gitme planım var kısmetse

Haberim yoktu abi. O zaman elbet gelirsin buralara. Görüşürüz inşallah.

Deneme için elime alırsam sorumluluk kabul etmiyorum ama, kaskosu filan var mı bari. :D

Arkadaşıma one x + almaya gittik, kutusunu ben açtım cihazın, elime aldığm gibi çaat yere düştü. :D Allahtan bişey olmadı, kullanıyo çocuk cihazı. :D

Şimdi hTC taiwan'a mail attım, eşgalini, adını sanını verdim. Blacklist kaydı yapılmıştır dediler.

Yoksa olmayacak böyle :D

Zafer kaplıca varmı oralarda ; güzel bir kaplıca organizasyonu iyi gider :tongue:

Ne şimdi bu? Hava mı yapıyon yani? :angry: Bir ucu Bartın'da bir ucu Safranbolu'da mağaramız var giren mi? :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Rock forever Ahmet abi saygılar... :) Allah muhabbetinizi arttırsın işallah... Fotoğraflar çok güzel... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Masallah Servet abi nekadar çok geziyor neredeyse her fotoğrafta var helal osun valla... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Bu arada çok fena oralara gidesim geldi. Mazotlu arabası olan bir arkadaşı kafalamak lazım uygun bir haftasonu.

Kahvaltı sofrası iyi görünüyor, sırf onun için. :p

Dizel arabadan kolay ne var ki,Amasra ya gidip balık yemeden dönmek olmaz.Ayarlayın bir haftasonu gidip gelelim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ne güzel bir vakit geçmiş, 3 güzel insan :good1: Ahmet Kıyak gittikçe daha yakışıklı oluyor vesselam. Birde karnının üstünde açılmış hava yastığı olmasa :fiuw:

Zafer abime amma güzel süpriz olmuş. Darısı Servet Aydın tarafından bize de yine kısmet olur inşallah.Sivas dolaylarında kendisini ağırlayabildik. Sıra Antep'de. Yoksa bu tarz fotoğrafları tekrar tekrar yayınlarım. :rolleyes:

20120406306.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

İnanın iç çekerek baktım tüm fotoğraflara. Sizlerle birlikte ordayımışım gibi hissettim..... Sizi seviyorum len ben....

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Orda olsaydım keşke dedirttiniz..Allah bozmasın muhabbetinizi :nazar:

Resmen iç çektim hee fotolara bakarken..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)

Mındarrrrrrr. Pisssssinizzzzzz. :p Servet Aydın bu haber vermeden yaptığın kaçıncı oldu hatırlamıyorum ama elime düşeceğin günü bekliyorum. :elisopali:

O emaneti o çantaya o sabahın vaktinde koymadığıma pişman etmeyin beni, daha zihni sinir fikirlerim de mevcut. :seytan:

Edit: Size ne......

tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aykalarına sağlık Servet abinin.Buraya da geldiği zaman yolunu uzatıp sırf beni görmek için gelmişti.Bir de çay bırakmak için :p

Ama birdaha ki gelişinde haber ver abi Karabük,Bartın farketmez sen 1000 km geliyorsun bizde 300 km herşekilde geliriz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Niye şaşırıyorsunuz ki? Adam KING beyler.... :bravo: :bravo:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...