Zafer Ayvacı 13 Mart 2013 Yazar Paylaş 13 Mart 2013 Zafer'i severim, Ahmet'in evlat gibi yardımı için gittiğimiz de Zafer'i de çok göresim gelmişti. Ancak olmadı. Bende farı bahane ettim. Vesile ile ; 2 dakikalık yerlerdir bazı mesafeler, mesafelerin sonundakiler zamanı unutturan olunca Eyvallah güzel abim. Hörmetler. Önümüz bahar biz de mi gitsek fara baharık, uygulama otelinde kalmak şartuyla Abi o oteli isterseniz elinizi çabuk tutun. Sadece 5 tane odası var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Ayhan, uygulama oteli girişinde kardialog var, neme lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Ya ne güzel yermiş burası... Burada yaz şenliği yapılabilir mi... ? 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Ayhan, uygulama oteli girişinde kardialog var, neme lazım Servet mor çatı falan diyorsun da bunları nasıl yazıyorsun! kasıt var...yoksa ben mimarisini şey ettiydim canım Eyvallah güzel abim. Hörmetler. Abi o oteli isterseniz elinizi çabuk tutun. Sadece 5 tane odası var Napalım yer bulamazsak başka yer olur, kardio falan neme lazım 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 (düzenlendi) Eyvallah güzel abim. Hörmetler. Abi o oteli isterseniz elinizi çabuk tutun. Sadece 5 tane odası var 5 oda kesmez. safranbolu cincihanı kapatmak lazım.23 oda +1 suitmiş.en son 2010 da ziyaret edip kahve içmiştik.bu grubu anca paklar http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=891845 13 Mart 2013 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2013 Yazar Paylaş 13 Mart 2013 5 oda kesmez. safranbolu cincihanı kapatmak lazım.23 oda +1 suitmiş.en son 2010 da ziyaret edip kahve içmiştik.bu grubu anca paklar http://wowturkey.com...ic.php?p=891845 Hanın adı var abi, daha neler neler var Safranbolu'da. Şenlik kararı çıkarsa araştırır, alternatifleri değerlendiririz. Tekrar gelirsen, bir kahve de Hıdırlık'ta içelim abi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2013 Yazar Paylaş 13 Mart 2013 Bu arada çok fena oralara gidesim geldi. Mazotlu arabası olan bir arkadaşı kafalamak lazım uygun bir haftasonu. Kahvaltı sofrası iyi görünüyor, sırf onun için. İstanbul-Karabük otobüsleri çok löküs. İnternetli felen. Karabük terminalden sonra meeenşur Tozko ile taşımacılık da hediyemiz. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2013 Yazar Paylaş 13 Mart 2013 Talep bizim, takdir makamındır Doğru düzgün çalışan bi OneX görürdün hiç olmazsa 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Hanın adı var abi, daha neler neler var Safranbolu'da. Şenlik kararı çıkarsa araştırır, alternatifleri değerlendiririz. Tekrar gelirsen, bir kahve de Hıdırlık'ta içelim abi Zafer daha önce söylemedim,ben aslen Safranboluluyum (sarıahmetli köyü) ama fırsat bulup ancak 2-3 yılda bir gidebiliyoruz.bu sene bayramda gitme planım var kısmetse Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Zafer kaplıca varmı oralarda ; güzel bir kaplıca organizasyonu iyi gider Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2013 Yazar Paylaş 13 Mart 2013 Zafer daha önce söylemedim,ben aslen Safranboluluyum (sarıahmetli köyü) ama fırsat bulup ancak 2-3 yılda bir gidebiliyoruz.bu sene bayramda gitme planım var kısmetse Haberim yoktu abi. O zaman elbet gelirsin buralara. Görüşürüz inşallah. Deneme için elime alırsam sorumluluk kabul etmiyorum ama, kaskosu filan var mı bari. Arkadaşıma one x + almaya gittik, kutusunu ben açtım cihazın, elime aldığm gibi çaat yere düştü. Allahtan bişey olmadı, kullanıyo çocuk cihazı. Şimdi hTC taiwan'a mail attım, eşgalini, adını sanını verdim. Blacklist kaydı yapılmıştır dediler. Yoksa olmayacak böyle Zafer kaplıca varmı oralarda ; güzel bir kaplıca organizasyonu iyi gider Ne şimdi bu? Hava mı yapıyon yani? Bir ucu Bartın'da bir ucu Safranbolu'da mağaramız var giren mi? 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Sen az daha yakın olaydın ne olurdu ; 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Rock forever Ahmet abi saygılar... Allah muhabbetinizi arttırsın işallah... Fotoğraflar çok güzel... 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Masallah Servet abi nekadar çok geziyor neredeyse her fotoğrafta var helal osun valla... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Bu arada çok fena oralara gidesim geldi. Mazotlu arabası olan bir arkadaşı kafalamak lazım uygun bir haftasonu. Kahvaltı sofrası iyi görünüyor, sırf onun için. Dizel arabadan kolay ne var ki,Amasra ya gidip balık yemeden dönmek olmaz.Ayarlayın bir haftasonu gidip gelelim. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Ne güzel bir vakit geçmiş, 3 güzel insan Ahmet Kıyak gittikçe daha yakışıklı oluyor vesselam. Birde karnının üstünde açılmış hava yastığı olmasa Zafer abime amma güzel süpriz olmuş. Darısı Servet Aydın tarafından bize de yine kısmet olur inşallah.Sivas dolaylarında kendisini ağırlayabildik. Sıra Antep'de. Yoksa bu tarz fotoğrafları tekrar tekrar yayınlarım. 4 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 İnanın iç çekerek baktım tüm fotoğraflara. Sizlerle birlikte ordayımışım gibi hissettim..... Sizi seviyorum len ben.... 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Orda olsaydım keşke dedirttiniz..Allah bozmasın muhabbetinizi Resmen iç çektim hee fotolara bakarken.. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 (düzenlendi) Mındarrrrrrr. Pisssssinizzzzzz. Servet Aydın bu haber vermeden yaptığın kaçıncı oldu hatırlamıyorum ama elime düşeceğin günü bekliyorum. O emaneti o çantaya o sabahın vaktinde koymadığıma pişman etmeyin beni, daha zihni sinir fikirlerim de mevcut. Edit: Size ne...... 14 Mart 2013 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Harika olmuş yaaa....yürekleri sıcacık dostlarım benim... Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Aykalarına sağlık Servet abinin.Buraya da geldiği zaman yolunu uzatıp sırf beni görmek için gelmişti.Bir de çay bırakmak için Ama birdaha ki gelişinde haber ver abi Karabük,Bartın farketmez sen 1000 km geliyorsun bizde 300 km herşekilde geliriz 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Diyecek bir şey kalmamış.Yine geç kalmışım 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Niye şaşırıyorsunuz ki? Adam KING beyler.... :bravo: Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Yüreğinize sağlık.İyi yapmışsınız. :bravo: :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Recommended Posts