İçeriğe Yönlendir

Amacın Nedir Servet Aydın?..

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Misafir

Bartın'dan Seher vaktinden bir kaç karede benden olsun.

2_zpsf55b0081.jpg

3_zpsd6d3972d.jpg

4_zpse06e13a7.jpg

6_zpsf439f1d8.jpg

14_zpsef0cac5c.jpg

12_zps87533833.jpg

5_zps386d1c98.jpg

13_zps3ffce5d1.jpg

Bunlarda Kastamonu Bice'den kareler.

9_zps2fbe7ed0.jpg

11_zpseb59368c.jpg

10_zpsa37a58f4.jpg

Dönüşte güzel bir insan ile unutulmayacak bir anı.

1_zpsd6234a8f.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Amacı gayet net. Gezmeye gelmiş, gezdirmişsin yedirmişsin, mis gibi otelde yatırmışsın. Şu kardiyog nedir onu pek çözemedim :) Bir güzel eğlenip sitres atmış, sonra dönmüş gitmiş. Farlar mı? Farlar zaten arabada bagajda sürünüyordu bir yıldır :p

Ama güzel memleketmiş oralar. Bir türlü gezemedim ona yanarım. İnşallah bir gün bende gezicem oraları.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Amacı gayet net. Gezmeye gelmiş, gezdirmişsin yedirmişsin, mis gibi otelde yatırmışsın. Şu kardiyog nedir onu pek çözemedim :) Bir güzel eğlenip sitres atmış, sonra dönmüş gitmiş. Farlar mı? Farlar zaten arabada bagajda sürünüyordu bir yıldır :p

Ama güzel memleketmiş oralar. Bir türlü gezemedim ona yanarım. İnşallah bir gün bende gezicem oraları.

Yaz şenliğinde gelmeyenin bacanağı kel kalsın! Çok fena beddua ettim abi artık el mecbur geleceksin :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Yasir bey sizin yakın bir akrabanız foruma üyemi üye ise ismi nedir tanıyormuyuz. :p:biggrin: Cem beyin mesajı ile ve şehir adıyla en sonunda sizi tanıdım ama umarım yanlışım yoktur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Yasir bey sizin yakın bir akrabanız foruma üyemi üye ise ismi nedir tanıyormuyuz. :p:biggrin: Cem beyin mesajı ile ve şehir adıyla en sonunda sizi tanıdım ama umarım yanlışım yoktur.

Abi foruma üye bir akrabam var. Adı Murat Dere tanımazsınız sanırım. Az sonra bize gelecekler, tanıştırayım sizi :)

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Yaz şenliğinde gelmeyenin bacanağı kel kalsın! Çok fena beddua ettim abi artık el mecbur geleceksin :)

Yazın kafamı kazıttıktan sonraki çektirdiğim fotoğraflardan birini koyup, altına da "Ben zaten kelim" yada, geçen toplantıya gitmeyen bacanak sayesinde zaten böyleyim diye yazacaktım ama. Fazla sulandırmayayım konuyu dedim vazgeçtim. Ama sen fotoyu görmüş yazıyı okumuş gibi yapabilirsin. ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...