Misafir 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Bartın'dan Seher vaktinden bir kaç karede benden olsun. Bunlarda Kastamonu Bice'den kareler. Dönüşte güzel bir insan ile unutulmayacak bir anı. 5 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Amacı gayet net. Gezmeye gelmiş, gezdirmişsin yedirmişsin, mis gibi otelde yatırmışsın. Şu kardiyog nedir onu pek çözemedim Bir güzel eğlenip sitres atmış, sonra dönmüş gitmiş. Farlar mı? Farlar zaten arabada bagajda sürünüyordu bir yıldır Ama güzel memleketmiş oralar. Bir türlü gezemedim ona yanarım. İnşallah bir gün bende gezicem oraları. 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Mart 2013 Yazar Paylaş 15 Mart 2013 İnşallah abi. Beklerim her daim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Amacı gayet net. Gezmeye gelmiş, gezdirmişsin yedirmişsin, mis gibi otelde yatırmışsın. Şu kardiyog nedir onu pek çözemedim Bir güzel eğlenip sitres atmış, sonra dönmüş gitmiş. Farlar mı? Farlar zaten arabada bagajda sürünüyordu bir yıldır Ama güzel memleketmiş oralar. Bir türlü gezemedim ona yanarım. İnşallah bir gün bende gezicem oraları. Yaz şenliğinde gelmeyenin bacanağı kel kalsın! Çok fena beddua ettim abi artık el mecbur geleceksin 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Yasir bey sizin yakın bir akrabanız foruma üyemi üye ise ismi nedir tanıyormuyuz. Cem beyin mesajı ile ve şehir adıyla en sonunda sizi tanıdım ama umarım yanlışım yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Yasir bey sizin yakın bir akrabanız foruma üyemi üye ise ismi nedir tanıyormuyuz. Cem beyin mesajı ile ve şehir adıyla en sonunda sizi tanıdım ama umarım yanlışım yoktur. Abi foruma üye bir akrabam var. Adı Murat Dere tanımazsınız sanırım. Az sonra bize gelecekler, tanıştırayım sizi Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Yaz şenliğinde gelmeyenin bacanağı kel kalsın! Çok fena beddua ettim abi artık el mecbur geleceksin Yazın kafamı kazıttıktan sonraki çektirdiğim fotoğraflardan birini koyup, altına da "Ben zaten kelim" yada, geçen toplantıya gitmeyen bacanak sayesinde zaten böyleyim diye yazacaktım ama. Fazla sulandırmayayım konuyu dedim vazgeçtim. Ama sen fotoyu görmüş yazıyı okumuş gibi yapabilirsin. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Ya ben yeni gördüm konuyu. Muhabbetinize saglık... Yorum bağlantısı
Recommended Posts