İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Fiyat-Performans Değerlendirmesi

Murat DEMİRHAN

Recommended Posts

Berk Yalçın (REZULTEO)

bu arada rezulteo'yu beğendim ilk bakışta. çok farklı bir yaklaşıma sahipler. bilgilendirici ama seçim motoru yanlış çalışıyor.

- ebat girilen bölümde yük ve hız endeksi girilmeden seçim yapılmıyor. farklı lastik kullanma tercihim olabilir.

- aynı kısımda girdiğiniz değerden daha iyileri de kapsamda olmalı ancak bu da yok. sadece girdiğiniz değerlerle arıyor.

tercih edeceğim bir site olabilir ileride.

Yorumlarınız için rezulteo ekibi adına teşekkür ederim Övgü bey. Biz de bu konu üzerinde çalışıyoruz, amacımız tabii ki de site içerisinde ki aramaları, sunduğumuz bilgilerin kalitesini düşürmeden kolaylaştırmak.

İleride sizi sitemize bekliyoruz öyleyse =)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İ.Göksel Yaman

Bugün petlas imperium pt515 yaz lastiğini 280 tl ye 4 taksitle aldım.

İyi şeçim yapmışsın Eren ;) çok konforlu sessiz bir lastik.. Birçok büyük rakibinden fiyatınıda eklediğimizde çok daha başarılı..

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Başka konu açmayayım buradan devam edeyim dedim.

Babamda 2005 Fiesta var.

Aşağıda linkini verdiğim lastiklerden alacağım. (Üretim tarihini teyit aldıktan sonra)

Hangisini tercih edeyim? Fiyatlar nasıl?

1. GOODYEAR 175/65 R14 82T EFFICIENTGRIP ---> 119 TL

2. Continental 175/65R14 86T TL XL CEC 5 ---> 114 TL

conti xl , ticari lastiği, satıcının elinde fazla kalmış, satmaya çalışıyor galiba.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi senden gördük aldık işte. :) Dükkana gittik ne taksak ne taksak derken uygun yollu petlas takalım dedim. Fiyatı nasıl 2 lastik için. Bu arada ölçüleri belirtmeyi unutmuşum yukarıya. 195 60 15 lastikler.

Eren standart ölçülerde Petlas çok uygun değil, standart dışı ölçülerde çok avantajlı senin aldığın standart ölçü olduğu için normal rakamlarda..

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

İki hafta önce Continental pc 5tm aldım 195-65-15 140tl. Lastik gerçekten çok güzel özellikle de ıslak zeminde yol tutuşu.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İsmail Yarış

Merhaba Arkadaşlar,

Ben çok fazla araştırma yapmadan dün Michelin 175/65/R14 82T lastiğini aldım. 4 lastiğide değiştirdim 540 TL 10 taksit. Gebze de başka bir yere daha sormuştum 6 taksit 500 olur demişti. Fiyat nasıl acaba? İnternetten baktığım sitelerde 170TL den başlıyor tek lastik.

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

2007 mi? Oh my god!!

6 yılda o lastik taş gibi olmuştur herhalde.. Bence vakti epey geçmiş :)

Hem de Bridgestone ...çok cabuk sertleşen bir lastik, arabanın üzerinde orjinal olarak, vardı 1 sene sonra 3-4 yıllık lastik gibi tepki vermeye başlamıştı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...